Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (168)
Raspunsuri - Pagina 10
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
si voi cum va hraniti copii care nu vor sa manance??? insist cu primele 4-5 lingurite, daca nu si nu, atunci renunt! Uneori nu vrea sa deschida gura decat dupa ce ii dau prima lingurita si vede ca-i ceva bun! Oricum nu pot sa-l indop ca-si autoinduce urgent voma... sa stau dupa el daca o vrea sau nu o vrea sa deschida gura? Si daca nu vrea deloc? L-am fortat ieri cu 5 lingurite de morcov terciuit pe post de antidiareic... In general, nu insist daca e categoric, daca ar vrea si nu prea, daca merge si cu o jucarie, o lingura cu care sa bata in masa, sa-si bage mainile in farfurie, recurg si la astfel de mijloace. DAR, in rest este un mare mancacios, deschide gura la tot ce-i dau (mai putin la mar)... mai putin acum in perioada asta cu dintii, cand m-am gandit ca-l dreg la burta daca ii dau morcov... La medicul nostru si pentru o trimitere catre un alt medic trebuie sa-mi fac programare! Oricum s-a ameliorat mult problema, a facut kaka normal, nu mai face febra, a ras un danonino pe nerasuflate si dupa aia a lins cutia... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
si ivan a avut o perioada din asta
si m-am stresat ca o tampita de mama locca, si tot degeasba a fost
e bina ca paapa 4-5 linguri, inseamna ca atat i e suficient
al meu cand vedea ca scot scaunul urla
cand il puneam in el plangea de amma focului
am incercat fara scaun
la tv
la mama dr****lui si tot degeaba
dar i-a trecut
a papat lapte si gata
atattttttttttt
i-a trecut si e back in buisniss...............papa de rupe
nush ce sa zic......
I don't know much...but I know I love you...
Expecting ... a special one...
evyme spune:
Ce frumos!!!
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate
miremia spune:
Mara va multumeste pt cuvintele frumoase.
Spre rusinea mea n-am mai apucat sa spunn imic despre pozele noi ale pufilor. Sunt toti care mai de care mai frumosi, numai buni de smotocit. Ce mi-ar mai placea sa-i am pe toti la un loc.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
al3csa spune:
Buna seara
Noi am fost iar la dr azi ... pt ca ne-au aparut bubite ... tampita de dr noastra de fam mi-a zis ca a avut o "viroza virala"si ca astea sunt niste bubite virale .. acum sa-mi spneti si mie daca ati auzit de asa ceva .
Eu ma gandesc asa ori:
-o reactie alergica de la sumetrolim pe care scrie ca nu se administreaza la copii nascuti prematur cu varsta de sub 1 an
ori
- are roseola care se face intre 6-12 luni
Ma gandesc f serios sa ma duc la o clinica privata si sa vb acolo de un medic de familie pt asa ceva nu se poate!!!!
Si asta nu e tot...
Cu copilul plin de bubite azi si luni cu copilul cu febra am asteptat 2 ORE!!!! Alaturi ce multi alti copii!!! Nu se poate asa ceva ... Iar cand intru in cabinet mai tipa si vaca aia la mine ca ea nu face munca patriotica ... pt ca daca nu am programare nu primeste bani! Bun si eu ce vina am ca mi s-a imbolnativ copilul fara programare????
Sunt un car de nervi!!!
ruxita si eu am patit la fel cu programarea dar am calcat pe rusine si m-am dus pt ca mi se pare inadmisibil ca in caz de urgenta sa nu ma primeasca .
mamidepuiuti spune:
a nins,dar nu este zapada pe jos asta-l supara pe radu
cica la sf de sapt s-ar putea sa avem si covor alb...sa vedem...oricum,la stiri deja a aratat polei...vine iarna...
xela,ce-mi place mie optimismul tau
bea,obisnuinta face minuni,radu se spala pe dinti dimi si seara(de mult nu mai trebuie sa-i spun,e format reflexu');pupici lui ivanel...ce fain doarme langa tine asa-i si alex mamos cat incape...in patut se trezeste des,in pat,langa mine(tzitzi) nu se trezeste la fel de des
nikole,zi asa...din cauza ministrului nu mai tzii tu regim?
danyelana sa va fie de bine joaca de azi(o sa trec pe lista mosului dorinta)
ce copil cuminte ai tu, ale1212xa
mami de Alex si Radu
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Buna seara Noi am fost iar la dr azi ... pt ca ne-au aparut bubite ... tampita de dr noastra de fam mi-a zis ca a avut o "viroza virala"si ca astea sunt niste bubite virale .. acum sa-mi spneti si mie daca ati auzit de asa ceva . Eu ma gandesc asa ori: -o reactie alergica de la sumetrolim pe care scrie ca nu se administreaza la copii nascuti prematur cu varsta de sub 1 an ori - are roseola care se face intre 6-12 luni Ma gandesc f serios sa ma duc la o clinica privata si sa vb acolo de un medic de familie pt asa ceva nu se poate!!!! Si asta nu e tot... Cu copilul plin de bubite azi si luni cu copilul cu febra am asteptat 2 ORE!!!! Alaturi ce multi alti copii!!! Nu se poate asa ceva ... Iar cand intru in cabinet mai tipa si vaca aia la mine ca ea nu face munca patriotica ... pt ca daca nu am programare nu primeste bani! Bun si eu ce vina am ca mi s-a imbolnativ copilul fara programare???? Sunt un car de nervi!!! ruxita si eu am patit la fel cu programarea dar am calcat pe rusine si m-am dus pt ca mi se pare inadmisibil ca in caz de urgenta sa nu ma primeasca . de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Dar ce medici de familie va gasiti fetelor! Imi pare rau de asa experienta, in lcoul tau sigur nu mai calcam a doua oara acolo.
Si la cabinet la doctora noastra e cu programari dar m-a primit de fiecare data daca am sunat sa-i zic ca as vrea sa merg. Si in niciun caz nu avea copilul febra. In alta ordine de idei copiii intre 0-3 ani au prioritate.
Nu ma pricep dar din ce povestesti suna a roseola. Deja stim de la Ema, Maia si Iuria cum se manifesta.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Mara va multumeste pt cuvintele frumoase. Spre rusinea mea n-am mai apucat sa spunn imic despre pozele noi ale pufilor. Sunt toti care mai de care mai frumosi, numai buni de smotocit. Ce mi-ar mai placea sa-i am pe toti la un loc. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
mami de Alex si Radu
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Dar ce medici de familie va gasiti fetelor! Imi pare rau de asa experienta, in lcoul tau sigur nu mai calcam a doua oara acolo. Si la cabinet la doctora noastra e cu programari dar m-a primit de fiecare data daca am sunat sa-i zic ca as vrea sa merg. Si in niciun caz nu avea copilul febra. In alta ordine de idei copiii intre 0-3 ani au prioritate. Nu ma pricep dar din ce povestesti suna a roseola. Deja stim de la Ema, Maia si Iuria cum se manifesta. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Nu numai ca ai prioritate dar la un astefel de caz ar fi trebuit sa vina acasa pt ca e mai special .. eu nici nu am voie sa-l scot din casa chiar ea mi-a spus .. bun si atunci de ce draq ma tii 2 ore in holul cabinetului???
Da pai de asta ma gandesc si eu ca e roseola pt ca am citit aici si m-am documentat si pe net.
Acum intrebare pt fetele la care a aparut ... in cat timp le-a trecut bebeilor si ce medicamente le-ati dat?
Si ca sa nu uit miremia vreau si eu parolele te rog.
mamidepuiuti spune:
myky,super cadoul de la sot sa va iubiti mereu la fel de mult ca si acum;tare dulci sunt puii taivad ca si catalin are palmier(cat m-am uitat sa vad palmierul din camera lui buturel,n-ai idee)
mami de Alex si Radu
Beatrice1982 spune:
si eu vreau zapada MP.......................
da, i-am vazut si eu pe pufi sunt tare frumosi..............
i l-am prezentat pe Mara la tata socru..............
I don't know much...but I know I love you...
Expecting ... a special one...