Albinute & bondari de mar-apr '07 (152)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Of draga mea Kitty! Imi pare tare rau de ce ti se intampla. Si eu, ca si Ioana as zice si o a 3 parere, eventual afara !Te pup tare, si daca te pot ajuta cu ceva, sunt aici !
Si LMA lui Raul Andrei !

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

KITTY Ma rog lui Dumnezeu ca totul sa fie bine si sa te bucuri de sanatate!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Fii-miu vrea camionul Mack de Craciun. Aici nu-l gasesc si pe net am descoperit la preturi ce depasesc bugetul alocat lui... asa ca sunt in impas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

rebiana ce buget ai alocat pt mack?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

http://www.dinoland.ro/p-5539-set-lightning-mcqueen-si-mack.aspx nu e bun asa?

Mergi la inceput

Ioana, Roxana (multam' pentru link), ziceam ca scap cu cel mult 100 lei de camion dar e clar ca nu.. mai e si matza mica de luat in calcul anul acesta cu o jucarie, plus alte maruntisuri de completat cadourile... uff, greu e sa fii Mos Craciun :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am vazut si eu cadoul pentru baietelul Rebianei. Am ajuns la concluzia ca iesim mai ieftin noi astea cu fete. Parca sunt ceva mai ieftine jucariile pentru ele sau macar mai complexe pentru pretul de peste 100 lei sau faimosul camion face ceva anume? Ca acum nu ma pricep dar poate se transforma in ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Kitty stransa-stransa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza...poftiti la calda....

Kitty....,am speranta ca totul va fi bine!

Ieri am fost cu mama la spital,am stat cu ea toata ziua...mi se rupe sufletul de durere,am plans aseara,iar acum la munca arat ca un zombi,am niste ochii umflati......sunt tare suparata pe tata,ca pe ce ca nu face nimic ptr ea o mai si necajeste....o sa fie un Craciun trist!Eu daca stau mai mult cu mama.cand ajung acasa,plang si pur si simplu nu mai am rabdare cu razvan...fac lucrurile automatic!

Imi cer scuze ca m-am plans aici....dar nu mai am cui!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mady ti-ar fi prins bine sa iti iei putin concediu acum... ma gandeam ce bine era sa fi fost eu la Br sa ti-l mai iau pe Razvi. Dar noi nu putem sa stam acolo iarna ca socrii mei nu au caldura,ca nu mai stau nici ei acolo pe timpul iernii. Nu l-ai putea lasa la socrii tai o perioada? macar seara sa ai putere sa stai cu mama ta.

Kit.

Rebiana si Petru a venit de la gradi cu moda asta a masinutelor din Cars asa ca i-am luat o foaie cu abtibilduri mari (care se pot si dezlipi cand te saturi) si si le-a lipit chiar el pe capacul de WC si pe usa de la dulapul lui. Asa le are mereu in fata ochilor si s-a potolit. Altfel eu nu vad de ce as da atatia bani pe ceva ce nu face nimic decat ii va stimula dorinta mereu de a avea lucruri la moda, mereu mereu mai scumpe.

Tzuna, ohooo nici nu stii cate feluri de cadouri sunt si pentru fetite scumpe si la moda, seturi de bucatarii, papusi cu n-spe garderobe si gentute cu sclipiciuri, depinde insa daca vrei sa dai banii pe ele.

Mergi la inceput