Albinute & bondari de mar-apr '07 (152)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Buna seara si de la noi. Va citesc dar de scris e mai greu....
Am avut si noi serbarea azi. Nebunie mare. Multi copii si fff multi parinti, bunici. A fost dragut. Anastasia s-a achitat cu brio de sarcini, nu a jelit , nu s-a emotionat, a stat numai cu ochii pe doamnele educatoare.
Am observat ca numai baieteii au avut probleme de comunicare si multi au stat mai lipiti de mamicile lor . Si eu care ma fericeam toata ca la Toma o sa fie mult mai simplu cu costumatia, cand am vazut cum se fastacesc si ii apuca jalea, mai ca m-a apucat si pe mine gandidu-ma la ce ma asteapta( drobul de sare ).
Acum incercam sa gestionam cumva niste crize de isterie ale domnisoarei Anastasia( probabil legate de aparitia lui Toma). Este foarte bazaita si se smiorcaie din orice iar mie mi se face parul maciuca. Sper sa iesim repede si fara traume din starea asta.
Va pupacesc pe toate

http://community.webshots.com/user/Siutaa

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

vaaai ce dragut e si Toma....care e dom'le reteta de facut copii pletosi ca iara ma loveste invidia....si matzulina....ce dor mi-e de cipilica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna seara buna seara!

Am asteptat sa vin cu sanioara!

Am avut o perioada foarte intensa.
Saptamana trecuta, dupa mos Nicolae, noaptea, tudor a facut febra aproape 41.A scazut foarte greu si de abia la 45 de minute dupa novoclamin si nurofen a scazut la 39,8. comprese reci sosete inmuiate in lapte ... am reusit sa il aducem pe linia de plutire. Au fost cam 2 ore in care trecea de la frisoane la aiureli si transpiratie. M-a speriat, dar am trecut peste eveniment.
Nu l-am dus la gradinita, insa nu a avut nici un alt simtom. Medicul i-a dat antibiotic si ceva pentru stomac pentru ca a facut un fel de gastrita de la Nurofen.
Lui nu ii scade febra decat cu pacatosul asta de Nurofen si uite ca i-a afectat stomacul.
A facut febra dar doar pana la 39 si 2 zile dupa ce a inceput sa ia antibiotic si apoi cam in a patra zi a inceput sa tuseasca. De data asta le-am facut aerosoli (ca evident ca a apucat-o si pe Bianca) si cu Coughend i-am pus pe picioare repejor.

Tudor a reinceput gradinita luni si marti a avut serbarea de Craciun.
Luni seara mi-a spus sec ca el nu vrea la serbare!
Marti in timp ce il schimbam mi-a repetat acelasi lucru si a spus ca vrea acasa!
Copii frumosi, parinti emotionati, lume necunoscuta .... Tudor s-a pus pe plans .... si a plans .... si a stat cu spatele la toata lumea si numai la mine in brate. Asa ca serbarea a fost 0. Era randul lui si educatoarele il chemau sa spun poezia el incepea sa planga mai tare "nu vreau sa spuuun!". Serbarea s-a incheiat, copii au inceput sa cante cantecel pentru Mos Craciun si a venit si Mosul. Tudor s-a inseninat dintr-o data si nici macar nu mai suspina si era extrem de activ. Cand Mosul striga un copil el ii spunea unde sunt si raspundea la intrebari si .... alt copil!
Cand l-a strigat si pe el a mers fara emotii sa isi cadoul si educatoarea a spus "mosule, tudor are sa iti spuna o poezie" si tudor a spus nu una ci ambele poezii pe care le-a avut pentru serbare. Le-a spus frumos, fara emotii si fara ajutor si apreciez gestul parintilor de a face liniste sa a-l asculta.
Asa ca pana la urma s-a putut!
Mama de Tudorashca evident ca a inceput sa planga ... nu de alta ... dar .. dhe ... a aratat si plodul ei in sfrasit ca nu e doar un smiorcait ...

Sper ca urmatoarele serbari sa fie fara astfel de emotii.

Cadourile pentru mos (pe care eu le-am luat) au fost de la depozitul "lumea jucariilor". Pentru fetite o casuta a efilor (ma rog, niste pitici de fapt) si o papusica intr-un leagan, iar pentru baieti o masinuta si un robot din piese lego. Pentru toti si cate o carte de colorat.
Robotelul e destul de greu de construit insa cu ajutorul parintilor se poate face. Tudor a fost incantat.
Au primit si din partea gradinitei o sacosa cu dulciuri, un chec, o portocala, un kiwi si un suc Tedi.

Despre nepotel ... a implinit un anisor pe 6 decembrie! Medicii au spus ca este cel mai grav caz pe care l-au avut in clinica pana acum, recuperarea merge foarte greu si rezultatele sunt mici dar exista. E foarte obosit pentru ca are 4-5 sedinte pe zi si adoarme si in timpul lor uneori, insa speram sa fie totul in regula. Nu vreau sa scriu nimic din partile negative pentru ca sunt destule si nu vreau sa intristez pe nimeni. Tot ce va pot spune este ca va mai sta cel putin 3-6 luni pentru recuperare.

dupa foiletonul nostru ... sa trecem la felicitari:

Siuta .. sa fie sanatos printul! Sa creasca mare si sa fie norocos! Are intr-adecar o gramada de par!
Marta .. ma bucur ca sunteti bine!
Vazut poze cu superbi ochi albastri de peste ocean ( nu ma intrebati de ce, dar toate pozele pe care le vad cu Andrei si Amalia m ise pare din alta lume);
Razvanel ... super serbare! jos palaria pentru imaginatia si creativitatea educatoarelor!
Fratiorii de la Brasov sigur sunt gemeni intraziati si de la o posta unu e numa' al lui tati unu' numai al lui mami!

Nu am apucat sa il vad pe Edy insa evenimetele prin care treci
Laura nu fac altceva decat sa imi intareasca hotrarea ca singura solutie de a ne reveni ca si tara este sa aduca alti oamneni in ea.

Bicky tu de unde esti soro? Cum adica nu stii ca si miss e pe bani? La voi e tara fagaduintei? Nici macar premiile la scoala primara nu se mai dau fara 'intreventii'. Pup fetele cochetele. tu esti in categoria grea .... cu "prieten" deja ... ehe ....

Pisi ... ti-au spus frumos fetele. Eu sunt convinsa ca tot ce ni se intampla ni se intampla cu un rost. ca nu suntem multumiti ca am vrea sa nu fie cum e .... depinde pana la un moment dat de noi ... apoi suntem in voia lui Dumnezeu. Si eu am zis "Doamne ... ce vina are copilul asta sa i se intample o astfel de nenorocire?" Si stii .. in ziua cand s-a intamplat ... am plecat imediat dupa ce am aflat sa aprind o lumanare la biserica si sa ma rog pentru el. Am oprit la 2 biserici si erau inchise! L-am luat pe tudor de la gradinita si cand ma intorceam cu el am trecut pe langa o biserica si acolo era deschis si am intrat si cu el. Am zis atunci ca poate Dumnezeu a vrut sa intre un copil pentru un copil in biserica si sa aprinda o lumanare.

Nu mai stiu ce mai era. Am citit in fiecare zi insa tare greu sa scrii.

Sa aveti o seara placuta si o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

colindati

Mergi la inceput