Fluturasi de martie-aprilie 2011 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
ailed, eu cred ca ai slabt pt ca mananci ff putin, chiar daca le acoperi tot ce e necesar.
stiu strumf :(((( si ma tot chinui sa sterg din ele
mami x2 , de fetita cu codite si s 27
simonacip spune:
Ailed, maninci bine, serios adica..Credeam ca papi mai putin...seara nu maninci nimic?
Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Hai ca merg inapoi la cap 69...cum mi-a scapat mesajul asta??
Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click E normal sa nu simt inca lovituri / miscari puternice? Simt miscari constante dar usoare. Parca erau mai puternice mai demult.... In plus, e ok sa se contracte burta aproape zilnic? Nu sunt dureroase, se strange doar si se face tare ca piatra cateva secunde apoi se relaxeaza. 24 + |
Toata burtica sau doar o parte? Daca e toata burtica , inseamna ca e contractie , dar nefiind dureroasa , nu cred sa fie vreo problema. Fetele mai experimentate ar trebui sa iti spuna. In legatura cu miscarile, asa si al meu printz, intr-o zi e mai puternic de ma minunez si eu, in alta zi e mai puturos, depinde cum a dormit si el, ma gandesc eu.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 25 Rares Andrei
bb_yasmi spune:
ina ia no spa.contractiile (chiar si nedureroase) duc la scurtarea colului in timp.
mami x2 , de fetita cu codite si s 27
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antguess gata fetelor este tot ANTONIA:) are 428 gr, totul este normal dupa cum spune dl doctor mai putin faptul ca tesuturile mele si ale ei sunt cam deshidratate, nu prea am lichid amniotic si mi-a zis sa ma pun serios pe baut la lichid amniotic zice asa : cantitate redusa, ologohidramnios, AFI = 9,37 CM mai am o nelamurire....: artere uterine -flux cu spectru normal si valori crescute ale IR in artera uterina stanga IR ART DR: 0.48 IR ART STG = 0.51 care e treaba ca eu nu inteleg ce inseamna IR pls explicati-mi si mie. in rest , fetita e frumoasa, am poza;)si dr zice ca e ok dar sa beau 3 l de apa pe zi mai vreau o parere...care suna mai bine? ANTONIA EVELINE SAU ANTONIA NICOLE? Mamica mandra a lui Dani si asteptand o zana 21+ |
Antonia Nicole. Eu pentru asta votez. Ma bucur din suflet ca totul este bine. Pune mana si bea apa, nu mai sta asa.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 25 Rares Andrei
ailed_dota spune:
simo, tocmai am scris ce am mancat la pranz pe pagina cealalta..
nu imi e foame si ma simt mai bine decand cu regimul, nu tu dureri de oase, sculat noaptea, stari de oboseala..., balonari, gaze..., etc. eu cred ca mananc bine si sanatos si diferit
bb era sapt trecuta la fel de mare ( cu 10 zile +ca mereu)...
am inceput sa scriu ce pap si sapt viitoare cand ma internez sa-mi refac profilul de glucoza o sa-i arat dr sa vada si ea...
Dr mi-a zis ca se astepta sa slabesc...
mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu
lalely07 spune:
Antguess felicitari pt fetita.Si eu am dubii cu modificare sexului asa ca te inteleg ca erai pregatita in caz ca apar modificari.
Persi eu am luat ceva gen Azitrox si anume Summamed.Vomam instant dupa el.Dupa ce am vomitat cateva pastile il luam doar seara.Incearca si asa...Apropo si eu trebuie sa iau Azitrox 9 zile pt o bacterie nenorocita pe col de care nu mai scap.Clar il voi lua seara caci altfel il vomit ca pe Summamed si bacteria tot nu trece.
18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
mandreeac spune:
Strumphy doar ma vopsesc, nu imi fac nicio coafura. Unghiile mi le-am facut de aseara si sunt asa un roz puternic inspre rosu sa zic.
Trebuie sa ma epilez, dar acum ma mai duc sa mai citesc, ca m-a luat somnul, dar mi-a sunat telefonul asa ca m-am trezit.