Fluturasi de martie-aprilie 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi dar poti face clatite si in tigaie normala. eu asa le fac si ies super bune
mi-ati facut pofta de clatite

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza ce gatesti bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi dar te mentii cu kg chiar bine.

pisucmic ce bine suna ce-ai mancat tu acolo

si eu saptamana asta am mancat foarte multe kiwi, mandarine, clementine si portocale si ananas. mi-a adus mami meu o plasa de fructe

mai bine decat ma asteptam, sau visam.... si sunt si modesta

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Citat:

bb_yasmi dar poti face clatite si in tigaie normala. eu asa le fac si ies super bune
mi-ati facut pofta de clatite

da stiu. problema e ca am tigai de teflon care le-am cam sgariat cu lingura/furculita si sigur se vor lipi atunci. bine daca ma hotarasc sun o prietena si se rezolva

oricum pe maine am pus la dezghetat pieptul de pui.
ciupercile congelate cum se fac?? ca si legumele congelate banuiesc...adica nu sunt fierte ca si cele la conserva/borcan. nu am mai facut cu ciuperci congelate

Mergi la inceput

eu tot imi caut de lucru prin casa...ca ma plicti....acum sunt la dulapurile de la bucatarie... si uite asa mi fac si treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

eu iau de obicei ciuperci la conserva, foarte bune de la MegaImage

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s21 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:

strumphitza ce gatesti bun?

carnita de cu mazare si legume si desert , budinca cu branza dulce

am zis ca fac paprikas dar maine ca azi am apucat sa dezghet carnita de purcel si asta e acum, oricum el e mort dupa carnita de orice fel, dar mai ales arta de purcel

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

hai sa fac eu capitol nou acum cat mai am timp ca sa aveti si pe maine dimineata pana ma trezesc eu

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitol nou aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

multumesc mult fetelor.noroc ca a venit sotul acasa, ca m-am desprins de calculator, ca altfel cine stie ce povesti din cripta v-as fi povestitii luam locul lu' strumph- care a azi a intrat mai rar.mie una imi place tare mult cum povestesti-despre Nick, motanei..ca si cum noi am fi acolo langa tine, si Ajungem sa vedem scarile pe care le urci la etaj, si mancarea din cuptor, mai ca simtim mirosul de bunatati din casa..a stiut Nick de ce si-a luat romanca frumoasa, harnica si care-l iubeste asa multapropo, m-ai uns pe inima cand ai spus ca ai veni sa ma vizitezi
asa ca am spalat si eu niste - multe vase, am luat rufele de pe sarma, am facut baie si masaj, ca ma rupea coloana de cateva zile. mi-am dat seama ca gamba pe care am tot facut carcei de 2 nopti, e destul de intarita si dureroasa la palpare. cred ca, capul fetei imi face compresie pe o vena mare.asta e.masaj, aspirina eu deja iau, si..cam atat.
va pup pe toate, va urez noapte buna, ma retrag sa scurtez niste pantaloni, pe care ii am pe fotoliu de o saptamana, dar de lene..si ma apuc de proiectul pe care il am de prezentat luni, ca terminare a anului 1 de doctorat. cand ternmin si cu asta, voi simti ca am luat vacanta, si ca intru si eu in concediu mental de gravidie - de sapt .viitoare ma pot uita la desene animate

22 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput