Fluturasi de martie-aprilie 2011 (79)
Raspunsuri - Pagina 18
catank spune:
mandreacanalizele nu mi le-a recomandat dr. nostru...dar sunt aceleasi care aminteau fetele anticopri fosfolipidici 60 ron aproximativ si testul quick....
visEsti o frumoasa luptatoare! Am vazut foto.
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
20+
djlaura01 spune:
bb_yasmi
millie
_
22 saptamani
minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
bb_yasmi spune:
stiti vreo reteta mai speciala cu ciuperci, piept pui, orez????
de obicei ori fac gratar/snitel piept de pui cu garnitura de orez cu ciuperci sau fac o mancare de orez cu ciuperci si piept...
mami x2 , de fetita cu codite si
s 27
pisucmic spune:
Azi am mancat la bufetul nostru de la spital clatite cu piept de pui si ciuperci, acoperite cu sos de smantana si marar 

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s21 cu un
dragalas
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Azi am mancat la bufetul nostru de la spital clatite cu piept de pui si ciuperci, acoperite cu sos de smantana si marar ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s21 cu un dragalas |

s 27
bb_yasmi spune:
pisuc ce mi-ai facut....
acum caut retete....
...si eu clatite nu stiu sa fac 

s 27
millie spune:
Yasmi cate kg ai luat pana in s20?

mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
18+
roxy_s spune:
viss am uitat sa zic ce dolofanei sunt bebicii. sunt chiar marisori

S-a intamplat minunea mult asteptata
26+
roxy_s spune:
djlaura foarte bine faci, ia utrogestan

iony, pisuc

S-a intamplat minunea mult asteptata
26+
bb_yasmi spune:
millie eu acum am mancat un bol de lapte cu musli cu fructe uscate. si o portocala.
in sapt 20 aveam luate 4 kg si de atunci pana in s 28 (intru peste 1 zi) am mai luat aprox 1 kg....

s 27