Vacanta de Craciun? Nu, multumesc.

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

Citat:

aaa, pai zi asa domn'le ca esti ziarista in curs de dezvoltare!

si pari asa sigura pe ceea ce spui.....mai sa fie
cat despre vacante, nu se vor desfiinta ca scrie in ziarul "stupid-information". implica multe, sunt stabilite de ministri de invatamant...
capisi?

Kriguld, ce comentariu de prost gust. Urat de tot cum va mai place sa va bateti joc. In asta s-a transformat, din pacate, forumul DC

daca asta e tot ce ai inteles.....no comment!

si da este dezinformare! si la noi in Deutschland stiu ca sunt scoli care au program peste vacanta, exclusiv pentru acei copii ai caror parinti lucreaza si nu au cu cine-i lasa acasa. de la ideea asta care e suport ptr parinti si pana a desfiinta vacantele de craciun......sa-mi fie cu iertare.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Daca in Germania au mai existat initiative de genul, in Italia e pentru prima oara cand se renunta la vacanta de Craciun. Si ca orice noutate poate induce bulversarea informatiei, cert e ca scolile (unele dintre ele) vor avea portile deschise studiului, iar pentru acei copii vacanta de iarna nu mai poate fi numita vacanta.

in ce limba sa scriu sa pricepi????? nu se renunta la vacantele de Craciun, scolile au decis impreuna cu parintii sa aibe deschise cateva sali si/sau cele care au Schultreff (afterschool) motivul l-am explicat mai sus!!!!
tie asta ti se pare desfiintarea vacantei? ca au parintii unde sa-si lase copii ca sa nu ramana singuri in casa? si inca o precizare, in zilele de Craciun aici sunt toate inchise, nu se lucreaza aproape nicaieri (exceptand spitalele, trenurile, transportul in comun).

deci inca o data, e dezinformare!

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Citat:

Din toate raspunsurile pe langa sau la acest subiect, voi rezuma doar atat:
- s-au facut studii (nu stiu care) ca vacantele lungi imipedica elevii in a asimila materia. Deci, in acest caz, fraza: Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese, nu are ce cauta.

- vacantele de orice fel nu sunt productive si chestia asta trebuie sa fie inteleasa de mici

- institutiile publice, in sfarsit, se adapteaza la viata haotica a parintilor care nu prea au alternative

In rest, nu va preocupati, nu fur ideile nimanui, nu fac sondaje de opinie sau mai stiu eu ce altceva.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:

Citat:

- s-au facut studii (nu stiu care) ca vacantele lungi imipedica elevii in a asimila materia. Deci, in acest caz, fraza: Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese, nu are ce cauta.

- vacantele de orice fel nu sunt productive si chestia asta trebuie sa fie inteleasa de mici

- institutiile publice, in sfarsit, se adapteaza la viata haotica a parintilor care nu prea au alternative

In rest, nu va preocupati, nu fur ideile nimanui, nu fac sondaje de opinie sau mai stiu eu ce altceva.

Bazar general pe DC

Si tu in ce limba pricepi ca la noi after school in vacanta de iarna e o noutate. Ce nu ai inteles de te aprinzi asa?

Eu nu am dezinformat pe nimeni cu nimic, daca te ia cu nervi cand ma citesti, evita subiectul si gata.

P.S Care e problema cu ultima mea postare? Te deranjeaza ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

hai ca de acum subiectul asta devine mega enervant!Stiam eu de ce i-am dat o stelutza!

Da,dezinformezi,pentru ca nu se desfiintzeaza vacantza de craciun!
cred ca e o problema de perceptzie la tine!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Lasa Analessya, nu te intrista prea tare ca nu te intelege nimeni niciodata. Se intampla si la case mai mari.

25 +
Panicoasa undercover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Analessya,

scoala este obligatorie, in Italia, Romania, Germania etc. Pentru cati ani, depinde de tara.
Atata timp cat in perioada Craciunului copiii nu sunt obligati sa vina la scoala, ei au vacanta. Eu vad asta ca pe un ajutor pentru familiile care nu au incotro si parintii trebuie sa mearga la lucru.
Tu ce intelegi?
Probabil este si o usurare financiara pentru acesti parinti, care de altfel ar trebui sa plateasca bani grei la persoane private, after school etc.
Deci acesti copii oricum nu aveau "vacantele de alta data" de care vorbesti tu, pentru ca oricum nu stateau cu bunica si mama sa faca placinte acasa, intelegi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Analessya,

scoala este obligatorie, in Italia, Romania, Germania etc. Pentru cati ani, depinde de tara.

Erata: in Italia nu e obligatorie, se poate face in mod legal homeschooling. Romania si Germania sunt intradevar doua dintre putinele tari cu scolarizare obligatorie.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Si tu in ce limba pricepi ca la noi after school in vacanta de iarna e o noutate. Ce nu ai inteles de te aprinzi asa?

Eu nu am dezinformat pe nimeni cu nimic, daca te ia cu nervi cand ma citesti, evita subiectul si gata.

P.S Care e problema cu ultima mea postare? Te deranjeaza ceva?

cred ca vorbim de lucruri diferite! am explicat deja de doua ori.

nervii mei sunt bine mersi, conservati!

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Lasa Analessya, nu te intrista prea tare ca nu te intelege nimeni niciodata. Se intampla si la case mai mari.

25 +
Panicoasa undercover.

Sa ma intristez? Nu am motive. Chiar daca a fost de prost gust, recunosc ca e buna gluma ta.

Nu am de ce sa ma supar, pe voi va vad enervati pana la exasperare.

Deci sa inteleg ca pana la urma singura voastra obiectie e verbul "a desfiinta"? Daca e asa, schimb si gata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

hai ca de acum subiectul asta devine mega enervant!Stiam eu de ce i-am dat o stelutza!

Da,dezinformezi,pentru ca nu se desfiintzeaza vacantza de craciun!
cred ca e o problema de perceptzie la tine!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Apropo, de ce dadusei stelutza la subiect?

Mergi la inceput