Vacanta de Craciun? Nu, multumesc.
Raspunsuri - Pagina 5
analessya13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld aaa, pai zi asa domn'le ca esti ziarista in curs de dezvoltare! si pari asa sigura pe ceea ce spui.....mai sa fie cat despre vacante, nu se vor desfiinta ca scrie in ziarul "stupid-information". implica multe, sunt stabilite de ministri de invatamant... capisi? Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA ![]() Speranta si incredere pentru David ![]() _M-am nascut pentru succes! |
Kriguld, ce comentariu de prost gust.
Urat de tot cum va mai place sa va bateti joc. In asta s-a transformat, din pacate, forumul DC
capcaunul spune:
Jurnalistica zici? Si ne mai acuzi pe noi ca nu stim sa citim? Pai ia sa vedem:
- niste scoli din Italia au decis (bravo lor!) sa lase usile deschise pe perioada vacantei. Atentie! Nu se fac ore. Vacanta ramane vacanta. Doar cine nu poate sta acasa cu copiii in vacanta POATE sa-si trimita copiii la scoala, unde se vor desfasura activitati lejere, de vacanta.
- o cititoare din Italia se panicheaza.
- un user DC se panicheaza si mai tare si decreteaza:
| citat din mesajul lui analessya13 In Italia anul acesta majoritatea scolilor au desfiintat vacanta de Craciun. |
- imediat se lamenteaza
decizia asta lasa un gust amar. Unde sunt vacantele de alta data? |
(apropos, vacanta a ramas acolo unde-i este locul. Parintii si copiii care pleaca in vacanta pleaca ca si pana acum, iar copiii lor nu pierd nimic. Scolile deschise in vacanta NU tin ore din programa!)
- apoi arunca bomba:
| citat din mesajul lui analessya13 Credeti ca si Romania se va alia la asemenea initiativa? Vor ramane si scolile noastre deschise de Craciun? |
Unde si cine a desfiintat vacanta de craciun??? Tu esti deocamdata singura care ai desfiintat-o.
analessya13 spune:
Cand si unde am scris eu ca scolile (adica toate) din Italia vor desfiinta vacanta?
Cateva, nu inseamna ca toate.
In plus, e decis ca "statul" la scoala va avea si scop didactic. Normal ca initiativa in acest sens o vor lua scolile primare si primele clase gimnaziale din motive obiective pentru parinti.
Capcaunule, toata confuzia o creezi doar tu.
capcaunul spune:
Sa mori de ras, nu alta!
| citat din mesajul lui analessya13 Cand si unde am scris eu ca scolile (adica toate) din Italia vor desfiinta vacanta? Cateva, nu inseamna ca toate. |
In chiar prima propozitie a postarii tale din deschiderea subiectului!
| citat din mesajul lui analessya13 In Italia anul acesta majoritatea scolilor au desfiintat vacanta de Craciun. |
Majoritatea = cateva? Analessya, o iei pe urmele lui Anastase.
Marina spune:
Analessya, userii de pe DC nu sunt nici masa de sondaj , nici subiecte de ziar. Ai chef sa te documentezi pe DC, contactezi administratia si vezi in ce conditii poti face asta. Vrei opiniile oamenilor te duci in strada cu reportofonul in mana.
analessya13 spune:
| citat din mesajul lui Marina Analessya, userii de pe DC nu sunt nici masa de sondaj , nici subiecte de ziar. Ai chef sa te documentezi pe DC, contactezi administratia si vezi in ce conditii poti face asta. Vrei opiniile oamenilor te duci in strada cu reportofonul in mana. Marina |
Pai uite Marina ca mi-a pierit cheful de a ma documenta pe DC. Documentarile mele au surse veridice si nu un forum. Normal ca nu voi cita: conform spuselor forumistului DC X.Y. alias Capcaunul....pentru mine era o sursa de inspiratie si atat. Stati linistiti ca am ideile mele. Oricum, multumesc useri-lor care au raspuns cu seriozitate.
kariguld spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui analessya13
Kriguld, ce comentariu de prost gust. Urat de tot cum va mai place sa va bateti joc. In asta s-a transformat, din pacate, forumul DC |
daca asta e tot ce ai inteles.....no comment!
si da este dezinformare! si la noi in Deutschland stiu ca sunt scoli care au program peste vacanta, exclusiv pentru acei copii ai caror parinti lucreaza si nu au cu cine-i lasa acasa. de la ideea asta care e suport ptr parinti si pana a desfiinta vacantele de craciun......sa-mi fie cu iertare.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!
analessya13 spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui capcaunul Sa mori de ras, nu alta! ![]()
In chiar prima propozitie a postarii tale din deschiderea subiectului!
Majoritatea = cateva? Analessya, o iei pe urmele lui Anastase. |
Capcaunule, bine ca razi si nu plangi, Romania are nevoie de oameni ca tine cu simtul umorului si promti a despica firul in 4 pe un forum oarecare in timpul programului de munca.
Majoritatea nu e egal cu totul, exista mai mereu o marja de eroare. Acel procent mic conteaza, stii?
analessya13 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui kariguld
daca asta e tot ce ai inteles.....no comment! si da este dezinformare! si la noi in Deutschland stiu ca sunt scoli care au program peste vacanta, exclusiv pentru acei copii ai caror parinti lucreaza si nu au cu cine-i lasa acasa. de la ideea asta care e suport ptr parinti si pana a desfiinta vacantele de craciun......sa-mi fie cu iertare. Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA ![]() Speranta si incredere pentru David ![]() _M-am nascut pentru succes! |
Daca in Germania au mai existat initiative de genul, in Italia e pentru prima oara cand se renunta la vacanta de Craciun. Si ca orice noutate poate induce bulversarea informatiei, cert e ca scolile (unele dintre ele) vor avea portile deschise studiului, iar pentru acei copii vacanta de iarna nu mai poate fi numita vacanta.
analessya13 spune:
Din toate raspunsurile pe langa sau la acest subiect, voi rezuma doar atat:
- s-au facut studii (nu stiu care) ca vacantele lungi imipedica elevii in a asimila materia. Deci, in acest caz, fraza: Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese, nu are ce cauta.
- vacantele de orice fel nu sunt productive si chestia asta trebuie sa fie inteleasa de mici
- institutiile publice, in sfarsit, se adapteaza la viata haotica a parintilor care nu prea au alternative
In rest, nu va preocupati, nu fur ideile nimanui, nu fac sondaje de opinie sau mai stiu eu ce altceva.