Vacanta de Craciun? Nu, multumesc.
Raspunsuri - Pagina 4
aschiutza spune:
Sistemul asta exista de mult timp in Germania si vacantele nu au disparut si nimeni nu se atinge de zilele libere pe fond religios catolic sau luteran, care sunt religiile majoritare in Germania.
E f bine venit pt parintii care lucreaza de Craciun sau de alte sarbatori si care nu au cu cine lasa copii.
analessya13 spune:
Capcaunule, nu stiam ca Libertatea trateaza teme serioase, probabil si-a schimbat profilul intre timp, eu am plecat de ceva timp din tara. Si daca ar fi, esti invidios?
Pentru cine nu stie, imi exersez talentul scriitoricesc pe la niste ziare din Italia, dar si aici pe forum, unde, cred eu mai sunt persoane inteligente si ne-invidioase.
Ah, inca ceva, ar trebui sa ma justific in fata cuiva?
capcaunul spune:
Nu te mai codi atata. Pune odata linkul cu stirea! Sau astepti sa ti se publice articolul ca sa ne dai linkul. Singurul.
analessya13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui capcaunul Nu te mai codi atata. Pune odata linkul cu stirea! Sau astepti sa ti se publice articolul ca sa ne dai linkul. Singurul. |
De ce nu? Buna idee, insa sigur nu voi tine cont de afirmatiile tale.

analessya13 spune:
http://www.lastampa.it/_web/CMSTP/tmplrubriche/editoriali/hrubrica.asp?ID_blog=273
Trimitere la link-ul cu pricina
Imi cer scuze pentru Capcaun & co, restul cred ca nu are probleme cu traducerea
capcaunul spune:
Tu numesti asta un articol??? 
Ce citesc eu este o simpla scrisoare a unei cititoare dezinformata si panicata catre redactia unui ziar.
Ramane cum am stabilit: ai facut dintr-un tantar imaginat de mintea cititoarei La Stampa ditamai calul troian cu suspendarea vacantei de Craciun in Italia si, ca tot e Basescu dictator, posibil in Romania.
Nicaieri in Italia, nicio scoala nu a suspendat vacanta de Craciun. Nu mai dezinforma!
kariguld spune:
aaa, pai zi asa domn'le ca esti ziarista in curs de dezvoltare!![]()
si pari asa sigura pe ceea ce spui.....mai sa fie
cat despre vacante, nu se vor desfiinta ca scrie in ziarul "stupid-information". implica multe, sunt stabilite de ministri de invatamant...
capisi?
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui capcaunul Tu numesti asta un articol??? ![]() Ce citesc eu este o simpla scrisoare a unei cititoare dezinformata si panicata catre redactia unui ziar. Ramane cum am stabilit: ai facut dintr-un tantar imaginat de mintea cititoarei La Stampa ditamai calul troian cu suspendarea vacantei de Craciun in Italia si, ca tot e Basescu dictator, posibil in Romania. Nicaieri in Italia, nicio scoala nu a suspendat vacanta de Craciun. Nu mai dezinforma! |
capcaunule, esti invidios? ha?

sa editez, cred ca stii de gluma?
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!
analessya13 spune:
Mda, pai se vede ca un capcaun a inteles gresit, iar ceilalti fara sa mai citeasca si alte comentarii, s-au lasat influentati.
Sunt scoli care vor avea program normal de vacanta, iar altele care intr-adevar o vor desfiinta. Ati luat sensul lui "a desfiinta" mota mo si ati facut voi presupuneri pe care nu le-am afirmat eu.
Si cum eu nu cred sa fi jignit pe cineva, nu accept sa fiu nici eu jignita, dat fiind ca nici nu ne cunoastem.
Repet, daca vreti discutam pe marginea subiectului, eu mi-am expus clar motivele, daca nu abtineti-va de la comentarii extra.
Eu nu am dezinformat pe nimeni. De Craciun scoli di Nordul Italiei vor avea program normal, iar vacanta de iarna practic nu va mai fi. E o initiativa, inca nu sunt clare conditiile activitatii desfasurate si cate scoli vor adera, cert e ca e un prim pas in adaptarea unor institutii publice la viata de zi cu zi si la orarul haotic de munca.
Voi urmari, cu siguranta, cum se va desfasura aceasta initiativa si cand se va sti ceva concret (ASTA PENTRU A NU MAI FI ACUZATA DE DEZINFORMARE, desi nu era cazul) va voi prezenta aici pe forum.
analessya13 spune:
http://milano.repubblica.it/cronaca/2010/11/21/news/a_natale_scuole_aperte_per_la_crisi_le_vacanze_ormai_sono_un_lusso-9354051/
Aveti aici toata informatia necesara pentru a inlatura orice dubiu pentru presupusa mea dezinformare.