Reteta German Stollen Bread
Raspunsuri - Pagina 3
Madona spune:
Imi permit sa reactualizez subiectul asta pentru ca am ramas datoare cu un raspuns lui Alint, careia vreau sa-i multumesc in primul rand pentru reteta.
Deci, Alint, am urmat reteta ta si mi-au iesit niste painici grozave. Am incercat si mai multe umpluturi si, cel mai mult mi-a placut stollenul cu nuca in loc de almonds(taiata in bucati mici cu cutitul), dried cherries (visine uscate maruntite), dried cranberries si stafide tinute in rom, coaja de lamaie rasa si zaharisita si praf de nucsoara. Data viitoare o sa-i pun si bucati de ciocolata din aceeaaceea cu continut mare de cacaoa!
Am mai observat ca indata ce-o scot din cuptor, painica e usor de uns direct cu un baton de unt la temperatura camerei (care se topeste in contact cu painea fierbinte) si apoi tavalita in zahar praf pe toate partile.
Eu am impaturit-o exact ca-n primul filmulet si mi-a iesit in forma de inimioara in sectiune. Imi pare rau insa ca n-am pozat-o...
Madona spune:
Imi permit sa reactualizez subiectul asta pentru ca am ramas datoare cu un raspuns lui Alint, careia vreau sa-i multumesc in primul rand pentru reteta.
Deci, Alint, am urmat reteta ta si mi-au iesit niste painici grozave. Am incercat si mai multe umpluturi si, cel mai mult mi-a placut stollenul cu nuca in loc de almonds(taiata in bucati mici cu cutitul), dried cherries (visine uscate maruntite), dried cranberries si stafide tinute in rom, coaja de lamaie rasa si zaharisita si praf de nucsoara. Data viitoare o sa-i pun si bucati de ciocolata din aceeaaceea cu continut mare de cacaoa!
Am mai observat ca indata ce-o scot din cuptor, painica e usor de uns direct cu un baton de unt la temperatura camerei (care se topeste in contact cu painea fierbinte) si apoi tavalita in zahar praf pe toate partile.
Eu am impaturit-o exact ca-n primul filmulet si mi-a iesit in forma de inimioara in sectiune. Imi pare rau insa ca n-am pozat-o...