Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Lilichio asa fac, nu ma sperie spitalul ca vreau sa se faca bine putza.
Am o intrebare:
Aseara dupa 2 ture vomitate, mi-a venit ideea pe care v-am scris-o si pe la 11 i-am dat canuta cu cioc cu apa si cele 2 licori. A dormit bine pana dimineata cu cate 2-3 guri de laptic.

Dimineata nu mi-a mai tinut figura, a varsat TOT cei-am dat de doua ori.
Acum i-am dat san si din cand in cand ii bagam din seringa cate putin antibiotic. El deschide gurita ...dar daca vomita ...

Intrebare: acum sa consideram ca a luat masa, a baut niste lapte si medicamentele, va dormi cam o ora .....De obicei, cand se trezeste vomita tot. Oare s-a absorbit sau nu antbioticul ? Ca imi amintesc eu ca la spital mi-au zis ca Calpolul se absoarbe intr-o ora.
As vrea de exemplu sa vomite lapticul dar sa stiu ca antbioticul a ramas in organism....

Sunteti niste dragute, multumesc mult.

Alex imi pare foarte rau ca iti stric ziua cu dinastea, hai sa fii sanatoasa si fericita iar Zeina sa fie perfectiunea din viata ta.
Eu mananc ceva, ca am o foame in mine.......

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

La multi ani Alex! Sanatate si impliniri pe toate planurile alaturi de familia ta frumoasa!!!

Dana, Bia, mamideandrei va multumesc, sunteti tare dragute. Am fost tare surprinsa si eu ca nu credeam ca am atitea merite...orocum premiul ii e dedicat Isabelei...ca ea ma impulsioneaza sa fac tot ce fac! Si apropos de asta...s-a trezit asta noapte la 2, a readormit in bratele mele, la 6 si-a baut lapticul si inca doarme . Asta dupa ce aseara am avut in vizita 4 ore un copilas cu o luna mai mic decat ea. Nu va spun cum imi arata casa...dar a meritat. Asa frumos s-au impacat si s-au jucat de mi-a fost mai mare dragul! Si m-a luat nostalgia si regretul gandidu-ma cat poate fi de frumos cu doi copilasi (dar si de greu in acelasi timp!!!).

Mamideandrei...ce fecior frumos ai tu acolo. Foarte reusite pozele. De Dragoselu'Monicai nu mai spun ca imi place de mor! Si asa cu buzita umflata...

Carina ca de obicei nu se dezminte....Uka esti fenomenala!

Diana...tare mult imi plac postarile tale. Tu alaturi de Bia, Lili si Elle sunteti modele pentru mine de femeie puternice care va descurcati admirabil cu doi puiuti! Vreau sa te citesc mai des ca numai lucruri bune ne inveti!

Elle, Luto...tare rau imi pare ca treceti prin asa ceva.
Luto si eu zic ca daca nu reusesti sa ii dai antibioticul ca il vomita mai bine fa-l injectabil. Si ar fi bine sa ii dai si ceva local, sunt picaturi cu antibiotic si anestezic slab ca sa nu il doara urechea (sunt tare pacatoase otitele astea). Suntem aici macar cu un umar virtual. Pupam David cuceritorul!

Elle sper sa fie Anna ok si sa ii treaca repede Evei. Mai dar la voi toate se tin lant!

Fetele de Bucuresti va invidiez ca va intilniti azi si miine cu Uka...distractie faina!

Raluk...cum mai e Alex? Nela...dar Anuska?

Va , va doresc o zi minunata!

Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Si am uitat sa ii spun Biei ca abia astept sa o citesc...de azi incolo.

Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Luto mami trebuie sa ai nervii tari.
Se pare ca aveti aceleasi simptome pe care le-a avut si Mihnea.Am vazut ca ti-au mai zis si fetele,daca varsa tot,nu-si fac medicamentele efectul.Asa varsa si Mihnea.In prima zi i-a facut un anti-vomitiv injectabil iar in a doua zi i-am dat sirop.Dupa astea doua zile,n-a mai avut simptome de varsat.Aceasi problema e si cu supozitorul,ca daca face des,nu se absoarbe si din acelasi motiv febra nu scade.
Oricum,primele doua zile sunt mai horror,apoi incepe sa-si revina(asta daca isi ia medicatia).
Legat de hidratare,este esentiala in aceasta perioada,nu conteaza cat mananca,important este sa-si ia sarurile (200 ml pe zi-eu i-am dat Floridral),dar iar daca varsa...
In primul rand trebuie rezolvata problema asta...
Branula este o varianta in cazul deshidratarii (imagineaza-ti ca Mihnea a avut la 1 luna 1/2,asa ca oricat de greu e sa-l vezi asa,trebuie sa accepti ca se face bine).
Te inteleg perfect,e foarte greu,dar din pacate n-avem ce sa facem!
Iti tin pumnii si multa sanatate pentru Davidel!

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Lucia, banuiesc ca antibioticul este Amoxicilina...nu-i suficient o ora ca sa se absoarba total, daaaar tot este bine, daca-l tine o ora in stomacel

hai mami, curaj! ca o dovediti voi!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Va salut!

Alex, LA MULTI ANI inca o data! Te pup, sa petreci frumos!

Lucia, cred ca nu ai primit mesajele mele de le IM, poate ma repet sau poate nu e ceea ce vrei sa auzi: considera un antibiotic injectabil sau picaturi. Pararea mea este ca David inca nu si-a reveinit suta la suta din enterocolita, de aceea iti vomita tot. Nu poti, din nefericire, sa astepti in situatia voastra. Va trebuie antibiotic. Cu infectiile nu este de glumit. Nu vreau sa te sperii.
Te imbrarisez si multa sanatate!

Cecilia, pupici cu sclipici, draga mea. Am fost mandra sa aud de premiul castigat de tine! Chapeau! Desi este doar o diploma, este o mandrie extraordinara sa poti face asta, cu un copilas mic acasa!
Ana nu este prea bine. Desi am fost ieri la medic, ne-a zis ca nu e infecite, e numai o tuse "friendly" (imi venea sa ii crap capul... cum ma, friendly?!!! alt termen nu putea folosi?!). In fine, avem si aerosoli (Cristina, te pup, asa e, planga Ana si la aerosoli, dar parca mai putintel) si tot tacamul. Ideea este ca Ana vomita oricum orice medicament in afara de picaturile nazale de decongestionare.

Si vreau sa o imbratisez pe Dana. Mi-era dor de postarile tale simple, din suflet. Pe cuvant!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Elle imi pare rau ca a facut papusica otita,e foarte nasoala (tot din vasta mea experienta) si este foarte important sa se vindece.Este bine ca dupa ce-i trece sa mai consulti si alt ORL-ist care sa te asigure ca medicamentele si-au facut treaba si nu recidiveaza.
Multa sanatate!

Never say never!

Mergi la inceput

Lucia antibioticul lucreaza abia dupa 24 ore.
Mihnea a luat Ceclor...

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Elle, va pup! Multa sanatate Evei! Mai, imi vine sa mor cand aud de cate vi se intampla si voua!
TE strang tare, tare, la piept! Trece si asta, o sa vezi!

Laura, ma bucur sa te mai vad.
Spune-mi te rog, Mihnea ce manca de regim?
Ana nu mananca NIMIC! Nu ca inainte manca mai mult, insa acum isi face voma si din orez pe care inainte il manca cu placere cu mana.
De fapt, nici nu ma mai intereseaza ca nu prea mai mananca... ideea este ca este moale, letargica.. a slabit mult... sau poate sunt eu epuizata dupa doua saptamani in care nu mi-am mai vazut fetita zambind... In fine, imi revin eu!

Liliana, nu cred ca am mai continuat discutia de zilele trecute. Poate a ramas in aer parerea mea, poate ca nu m-am exprimat ca la carte, ideea e ca apreciez sfaturile tale de pe forum, solutiile propuse de tine sunt realiste, aplicate si super testate, ca sa zic asa. Cum stii prea bine, cere multa tarie de caracter sa aplici cele mai bune solutii puiului. Din pacate, de cele mai multe ori remediul se dovedeste a fi "neprietenos" pentru pui. Eu recunosc ca sunt slaba de inima. Ma credeam altfel, practica mi-a dovedit-o ca nu sunt!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Visele de azi sa devina realitate.. Sperantele de maine inpliniri. Orice cadere un pas inainte.
Gandul bun sa te insoteasca mereu!

LA MULTI ANI ALEX!!!

Never say never!

Mergi la inceput