Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Mamideandrei si eu zic ca jucaria asta e o minune ..sper sa ii tina mai mult timp ocupati si sa nu se plictiseasca prea repede.
In ceea ce priveste sania, eu ma gandeam sa-i iau una clasica (cum a luat Monica) sa fie buna cativa ani de zile...e drept ca mi-au placut si www.strollers.ro/Saniute/Page-1.aspx" target="_blank">astea

Biaz am tot uitat sa te intreb daca mai e valabila oferta cu PM sau trebuie sa ma adresez Directoarei de Marketing?

Fetelor daca mergeti la Babyexpo va rog sa-mi spuneti si mie daca au ghete imblanite, dar sa fie si cu siret si cu fermoar si mai inalte, ca am o pereche (fara blanita si cam scurte), dar pe care Maria le scoate foarte repede din picioare ..probabil ca trebuie sa i le leg pe dupa umeri

Multumim pt comentariile de pe picasa.

Acum ma duc la invatat ..mai am vreo 200 pg din primul volum...o zi usoara si multa sanatate puiutilor bolnavi!

_

Ho ho ho ...vine Craciunul !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

alex, imi vine sa-mi scot un oki ca nu te-am sunat ieri :((
Toata ziua am vrut... Ofof
Sa ma ierti
Poate ne vedem azi/ maine? Plec duminica !
In ce zona sta mami tau?
Pupici, am plecat la expo

Ati auzit? Vine ....fug sa-l astept

mami de de 1 an Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

alex, imi vine sa-mi scot un oki ca nu te-am sunat ieri :((
Toata ziua am vrut... Ofof
Sa ma ierti
Poate ne vedem azi/ maine? Plec duminica !
In ce zona sta mami tau?
Pupici, am plecat la expo

Ati auzit? Vine ....fug sa-l astept

mami de de 1 an Nihil Sine Deo

Draga mea draga, stiam si de ieri, dar din pacate din cauza zilei mele nu am prea putut fuge de acasa, si asta se va intampla si astazi dupa-amiaza si probabil si duminica, dar daca sambata sunt libera nu scapi de mine. Te sun cand stiu exact ce program am, ca sa nu te incurc.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Incercam si eu ceva ma las pagubasa

Mamica de 2 nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Servus dragelor!

Cum mai sunt bolnaviorii nostri?

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, dragelor!

Aricico, eu am luat ghetutze pt Pisi de la Ivia, din Bz. Magazinul e pe Cuza Voda, Wenice se numeste. Sunt foarte frumoase, cu blanita si pe talpa.

Cel mai probabil ii gasesti si la targ.

Va pup, girls si o imbratisare calda pt mamicile cu puii bolnaviori!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fete dragi va !

Nu e destul ca am avut o zi de toata jena datorita colegilor mei binevoitori acum citesc pe un site de stiri:

"Mamele care se intorc mai devreme la lucru ar putea primi o indemnizatie de 500 de lei, a declarat, la Realitatea Tv, ministrul Muncii, Ioan Botis, adaugand ca la aceasta suma s-a ajuns in urma unor calcule facute de minister si spunand ca este "adeptul locului de munca. Incercam sa venim cu aceasta oferta astfel incat sa stimulam intoarcerea la locul de munca". Ministrul a lasat, insa, din nou sa se inteleaga ca perioada actuala a concediului de ingrijire a copilului (2 ani) va fi scurtata, iar masura le-ar putea afecta si pe mamele aflate in acest moment in concediu de acest fel.

* "De la momentul intrarii in vigoare a legii, s-ar putea stopa concediul de 2 ani. Trebuie sa discutam onest", a afirmat Ioan Botis.

La inceputul acestei saptamani, ministrul Muncii vorbea despre o indemnizatie de 400 de lei pentru mamele care se intorc mai repede la lucru: "Doresc foarte mult sa sprijin intoarcerea pe piata muncii a mamelor si Ministerul Muncii a venit cu propunerea unei indemnizatii de 400 lei pentru ca mamele sa revina mai rapid la locul de munca. Ramane sa vedem pe cat timp va beneficia de aceasta indemnizatie", spunea Ioan Botis.

Ministrul Muncii a vorbit si despre perioada de acordare a indemnizatiei pentru cresterea copilului, care ar putea fi modificata, variantele luate in calcul de minister pentru reducere fiind 12, 14 sau 18 luni, de la 2 ani cat este in prezent."

Sper sa nu va stric ziua...

Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

va contra - salut

Nu suntem asa cum as vrea eu dar indraznesc sa spun ca spre bine. A mai vomitat doar odata, in rest face caca moale. Isi baga degetele in urechi si se scarpina de ce apuca....mi se rupe sufletul cand il vad.
Nu vrea sa deschida gura la absolut nimic....cred ca e cam slabit.....cand deschide gura sa apuce sanul eu pac cu seringa mai dau drumu la 1 ml...2.....depinde de indemanarea de moment.

Va multumesc ca sunteti altauri de noi si le astept si eu pe fete cu vesti mai bune

Uka, lasa shopping=ul si descarca pozele ca intra lumea in trepidatii....

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Lucia ma bucur mult! Doamne ajuta la mai bine!

In schimb ceea ce ne spune Cecilia ma cam termina...va dati seama...oare o trebui sa saptamana viitoare sa ma intorc la serviciu? hai, ma! ce Doamne iarta-ma ma fac eu?!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Luci,ma bucur tare mult ca Davidelu merge inspre bine. Doamne ajuta sa scapati cat mai repede

Anamaria,multa sanatate puiului ;din pacate,asa e in spitalele din Romanica,mergi cu una,dai de alta .

Sanatate din plin le doresc si celorlalti dovlecei bolnaviori .
Raluk,Elle,Nela va dragelor!

Abia astept si eu sa vad pozele de la intalnire !

2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !

Mos Craciun exista !

Mergi la inceput