Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Vik, imi scot inca o data palaria (virtuala, macar) in fata ta si te salut respectuos fiindca admir mult frumusetea care emana din mesajele tale si echilibrul pe care l-ai stabilit intre cele doua mari profesii la care te califici cum laudae.
Si daca tot esti apreciata pentru publicistica, astept cu emotii recenzia.

printesei Isa.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Liliana, Dana, Raluk atunci cand va citesc, ma simt acasa pe forum. Imi sunteti tare dragi.

_

Mergi la inceput

Monica, imi pare tare bine ca simt un tonus bun de la tine in ultima vreme. Nu stiu daca e de la raw sau nu, dar imi place mult. Sa stii ca n-am uitat de promisiune.

_

Mergi la inceput

Nu ma trimite si pe mine cineva la treburile mele?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Monica, imi pare tare bine ca simt un tonus bun de la tine in ultima vreme. Nu stiu daca e de la raw sau nu, dar imi place mult. Sa stii ca n-am uitat de promisiune.

_

Initial am vrut sa ma plang ca sunt cam "albastra" dar am zis sa nu va impui capul cu ale mele. NU stiu ce naiba am ca mi-a povestit mama ceva despre un unchi la telefon si parca a picat cerul pe mine. Asa ca azi nu m-ai nimerit cu tonusul . Da promit sa imi revin

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Alex din pacate asa facem noi,cand ti-e lumea mai draga,pac cu stangu' in dreptu'.Acum suntem spre bine si acceptam concurenti la cursa,poate,poate iese ceva bun .
Din seria ,,TRUE REALITY":
-Discutam azi cu o tipa al carei fiu are 8 luni si ma intreba cate kilograme are Mihnea.Eu ca sa fac o gluma zic :,,cam ca voi",iar ea zice:,,11 kg?".
Din seria no comment revin si eu si zic:,,Peste 9..."

Asa ca cine are un pistol sa mi-l paseze si mie....multumesc!

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Vik, imi pare tare bine ca mamaruta a fost fata cuminte aseara si a dormit, asta a fost cadoul ei pentru tine
Nela, a fost simpatca rau dr cu tusea "friendly"; sa dea Dumnezeu sa-si revina repede de la aerosoli si sa planga cat mai putin!
Laura, ma bucur si pentru voi ca sunteti bine, intradevar ati luat-o diversificarea de la capat, dar ceea ce conteaza e ca sunteti sanatosi
Liliac stiam ca esti o mamica deosebita; ati avut si voi destul de tras!!! ce tare-i Radulescu cu Eminem ; pupici dulci la roscovani!!!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Alex din pacate asa facem noi,cand ti-e lumea mai draga,pac cu stangu' in dreptu'.Acum suntem spre bine si acceptam concurenti la cursa,poate,poate iese ceva bun .
-Discutam azi cu o tipa al carei fiu are 8 luni si ma intreba cate kilograme are Mihnea.Eu ca sa fac o gluma zic :,,cam ca voi",iar ea zice:,,11 kg?".

Never say never!

La 12 luni, Ana avea 8300...draga mea, imi pare rau sa te anunt ca ti-ai pierdut dreptul la pistol
Auzi, ei sa fie sanatosi si voiosi

Monic si eu vroiam sa te intreb cum iti merge cu rawzul..de o saptamana incoace tot mananc la dovlecei cruzi si nu ma mai satur, zau asa; iti trimit o imbratisare, sa treaca blue-ul

Eu una, apreciez maxim toate sfaturile si faptul ca ne impartasiti din experienta voastra cu puiuti bolnaviori (Lili, Bia)

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Never say never!

Laura, te inteleg atat de bine... Pe mine nu ma intreaba nimeni cate kile are Ana (din fericire). Imagnieaza-ti cum ar suna "Peste 7"... in conditiile in care Ana este peste medie la inaltime pentru varsta ei!

In schimb ma intreaba toti cu drag : is she 9? Months, of course... si eu zic: Ana? One year plus! :D Plus cat nu mai zic!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Danuta, pt mine dovleceii si dovlecii cruzi sunt cea mai mare descoperire. SUnt un deliciu efectiv ca eu pana acum nu am pus gura pe asa ceva

Daca ai inspiratie la vreo mancarica sau iti place ceva, da un share si cu mine . Asa voi face si eu

Fug ca s-a trezit teroristul

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput