Viatza in Germania (cap. 65)***La multi ani, 2011!
Raspunsuri - Pagina 10
Claudi@ spune:
nyny, nu am zis nicaieri ca ai vrea sa lucrezi la negru. Nici nu mi-a trecut asa ceva prin cap, vroiam doar sa te atentionez.
Aseara mi-am amintit ceva, ca cei cu studii (eu si fratemiu nu avem) au sanse mult mai mari sa fie acceptati. Chiar se cauta persoane cu studii.
Eu ziceam ca firma din De trebuie sa ceara drept de munca pt voi, dar presupun ca va fi usor pt voi, sper din suflet sa reusiti.
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Claudi@ nyny, nu am zis nicaieri ca ai vrea sa lucrezi la negru. Nici nu mi-a trecut asa ceva prin cap, vroiam doar sa te atentionez. Aseara mi-am amintit ceva, ca cei cu studii (eu si fratemiu nu avem) au sanse mult mai mari sa fie acceptati. Chiar se cauta persoane cu studii. Eu ziceam ca firma din De trebuie sa ceara drept de munca pt voi, dar presupun ca va fi usor pt voi, sper din suflet sa reusiti. de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony 07.04.07 si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8455390b7c8da0bcea185a&source=category&category_id=all" target="_blank"> Nico 23.02.09 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta Poze |
Acum cateva zile ma atentiona cineva ca daca vrem sa lucram la negru nu avem nici o sansa. M-am gandit mai apoi ca poate m-am exprimat eu gresit sau poate ca fara sa am vreo intentie am lasat sa se inteleaga ca facem orice numai sa plecam. De aceea am simtit nevoia sa adaug in mesajul de ieri ca vrem ca totul sa fie legal.
Sper sa gasim o firma care sa ceara drept de munca pt noi si sa ne accepte asa cum suntem.
Multumim mult pentru incurajari. Oricum o sa va tin la curent cu demersurile pe care le facem si poate cine stie.... ne vom vedea acolo.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
nyny spune:
UN AN NOU MAI BUN !!!
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
Amonar spune:
Puiul11mersi de informatie, am sa caut un Turc acum, nu am vazut inca pe aici prin zona.
In oricer caz sedinta la pestera cu sare l-a ajutat pe fiul meu cu tuse. A doua zi nu a mai tusit deloc, a avut cateva 'atacuri' noaptea dar mai scurte. Azi vad ca nu mai are temperatura si tuseste din cand in cand. In schimb ne-ma imbolnavit noi, sotul are temperatura intre 39-40 si arata ca caine plouat La fel si eu, temperatura mare, peste 39 si tot corpul ma doare. Nasol virus de data asta.
Va doresc UN AN NOU FERICIT SI NUMAI FERICIRE SI IMPLINIRI IN 2011! SI SANATATE! ca asta-i cea mai importanta!
blackpanterro spune:
La multi ani si de la noi!
Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
fam.bibiloi spune:
La multi ani! sunt noua pe site,abia ce m-am mutat in Hamburg daca este cineva sa ma ajute?,pe viitor am cateva nelamurii referitor la viata de aici.
Miriluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fam.bibiloi La multi ani! sunt noua pe site,abia ce m-am mutat in Hamburg daca este cineva sa ma ajute?,pe viitor am cateva nelamurii referitor la viata de aici. |
Salut Bibiloiule ...noi suntem in Hamburg. Daca ai nevoie de info, scrie mesaj privat.