Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

djlaura super

va trimit o portie de sarmalute, cu cozonac fierbinte....si urmeaza si o prajitura super...

iar am facut un dus si m-am scarpinat cu buretele pe picioare..am si nite unghii tare scarpinacioase..si tot nu rezolv cu mancarimile...

la noi e o vreme superba..poate o sa avem o iarna frumoasa pt bebelusii nostrii

fluturas 29EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Irinukaaa

missmj

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

fluturas2010

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

monik bt, asa am facut, multumesc, sunt gata, am si mancat, f bune

30+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

uitati-va pe realitatea este ceva despre criza de crese

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fluturasincearca cu ulei de migdale,si eu aveam mancarimi dar de cand fac masaj cu ulei de migdale nu ma mai mananca

Angie +30

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetili! Azi am fost sa imi ia sange pt dozarea aia de anticorpi pt grupa de sange de care va ziceam zilele trecute. Am facut 1 ora jumate din Titan pana in Piata Victoriei - era super aglomerat. Am obosit groaznic, nu am mai condus atat de foarte mult timp. Iar acolo ... ce sa mai zic, am avut 'una din zilele acelea' in care mi-e mie rusine cu mine. Oamenii aia ma intrebau ceva, eu raspundeam altceva, imi spuneau sa ma duc la ghiseul din dreapta sa platesc, eu cautam in stanga, iar cireasa de pe tort a fost cand mi-a zis asistenta sa ma asez pe un scaun pana vine ea cu eprubeta, iar eu m-am intins pe patul de langa scaun. A bufnit-o si rasul cand m-a vazut. A inceput sa isi faca de lucru pe acolo cateva minute, dupa care a venit la mine si mi-a spus: 'Pe scaun va rog sa va asezati. V-am lasat sa va odihniti un pic.' Doamne, neuronii astia ai mei s-au imputinat rau! Sper sa revina la forma initiala ca nu m-as suporta asa. Cand am ajuns acasa am picat lata. Am dormit 1 ora jumate.

30+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Fluturash cu ce ocazie atatea bunatati? Zici ca a venit Craciunul la tine . O felie de cozonac fierbinte as cam papa si eu...

De obicei te dai cu crema/ ulei pe zona aia a picioarelor unde te mananca?

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 40 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

fetele care ati participat la un botez cu 2 randuri de nasi, sau chiar intentionati sa faceti un astfel de botez, imi puteti spune si mie, pe scurt, cum se desfasoara? Ma refer cine tine copilul, cine lumanarea, cine zice Crezul, cine il preia din cristelnita, cine il imbraca ... Sa nu se inghionteasca intre ei: eu, ba eu, ba eu! De asta imi este mie frica.

30+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

madalina_m deci nu sunt singura ametita,al meu zice ca de cand sunt gravida nu prea mai aud

_

Mergi la inceput