Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna dimineata, burticute cu greierasi!

simo, stiu ca e greu sa nu te ingrijorezi dar macar incearca. O noapte alba e in dezavantajul tuturor. Voiam sa-ti spun ca o vara de-a mea nu a mai vrut sa poarte copilul si l-a nascut la 37 sapt si 5 zile iar fetita acum are 3 ani si e sanatoasa si voioasa. E bine sa mai ceri o parere, iar daca e tot aceeasi atunci inseamna ca asa trebuie sa fie si baiatelul tau va fi un tip vesel, optimist, sufletist, destept, si foarte important, norocos.

Ma bucur ca v-a placut ce i-am scris lui simo...sa stiti ca e valabil ptr voi, toate. Sa formezi o viata in tine este o minune, iar cu cat cresc devin minuni mai mari, si ajungi sa te gandesti: oare chiar l-am purtat eu in burtica atatea luni??

Eu raportez o noapte fara mutat mobila...fetita mea a fost cumintica, draga de ea. Iar de nasi...inca nu stiu. Nasii de cununie nu-i vreau de nici o culoare, noi neavand o relatie prea buna. As vrea un frate de-al meu singur, dar el inca nu stie...voi vedea dupa ce nasc, desi ar trebui sa aleg macar moasa ca sa-mi imbrace bebelina sa iasa din spital... Dar imi va da DD gandul cel bun.

Maine schimb si eu semnatura in 27S...mai am 12-13S si gata...De cand am intrat in zodia mea sunt si mai optimista...daca se poate spune astaCelor care au nevoie de voie buna, le dau de la mine. Eu oricum ma gandesc la toate si va trimit, voi trebuie doar sa primiti!

Buunnn...haideti ca m-am intins destul si mai tre sa si muncesc. Va

si sa auzim de bine!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mirela odiseea lui Vlad este Licurici de ian feb 2009, se pare ca nu stiu sa fac copii decat in perioada asta , imi e prielnica

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

neata fetele !

raportez dezertarea din odisee zilele astea deoarece , m-am gasit voinicuta si am fost la tulcea. mamaia mea a venit de la tara si cum are 73 ani , nu ne-am vazut deloc anu' asta si in plus voia musai sa ma vada cu burtica la purtator m-am deplasat. Ideea e ca nu mai plec de acasa pana nasc ! De mancat n-am mancat cum trebuie , de odihnit la fel si de dormit peste noapte .

sambata am fost la botezul buburuzei cumnati-mii ... bleah ! noroc ca aia mica e o dulce ca botezul in sine a fost jalnic.

dr. m-a anuntat de pe acum ca ne vedem la 32 sapt si apoi tocmai la 37s .. daca totul merge bine evident.

aaaa si inca ceva... luciact spune-mi te rog si mie ce patut ai luat? da-mi link. tks

daca va spun ca de azi dimi mananc numai castane ... sper sa nu-mi faca rau ...

si mai constat ceva.. ati fost ffff vorbarete in we asta si asta nu face decat sa ma bucure. inseamna ca am intrat in normal.

pup duuuuuuuuulce toate fetele

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

FETELOR! conform proverbului ''cine se scoala de dimineata..", pentru ca m-am trezit la 3 azi dimineata si am palavragit de nebuna pe aici, uite ca mi-am primit rasplata :

am primit prenatalul fara nici o discutie!!!!!

ba inca omul incerca sa mai traga de legislatie, sa vada cum o da la intors sa mai scarpinam niste zile....
asa ca pe 7 ma duc sa imi dea foaia, retroactiv pentru 1 decembrie, cand o sa am fix -83 de zile.
inca nu imi vine sa cred, oricum. medicul meu parea de neclintit si iata... minune!

pup, si cum am promis, dau de baut.
daca ne vedem dupa ce se incheie Odiseea, fac cinste

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Neata, cam tarziu dar asa e daca nu esti la servici.
Mi/am dus printesa la gradi, al meu sot doarme iar noi facem conta, asta e jobul pe care il am de acasa. Nu e mare lucru, ii tin contabilitatea tatalui meu la firma, dar de acasa, ceea ce imi permit linsitit.
Nu am rezistat tentantiei de a intra la voi sa vad ce faceti.
Ariana, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!SA AI PARTE NUMAI DE LUCRURI FRUMOASE.
Simo, du/te la medic pana esti impacata cu adevarat si pana ai toate raspunsurile, macar pentru sufletul tau. ACum daca se impune cezariana asta e...dar macar sa stii exact.
roxx26,

Vreau si eu zilele astea sa merg la un eco, ca nu l/am vazut pe pui de ceva timp, va anunt cand fac programarea.
Acum ne apucam si noi de renovat casuta; cand va auzeam pe voi mi se parea o nebunie sa te apuci de zugravit dar acum ca sunt odihnita e altfel, am parca curaj.

Am vazut pze frumoase cu burtici mari...., acum mi se pare ca a trecut timpul tare repede.
In rest noi bine sanatosi!!!
PUPAM BUBURUZELE!!!!!!!!!!!!!

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
m-am trezit cu soarele in ochi...Doamne ce soare frumos e aici..va trimit si voua raze
cred ca o sa ies la plimbaricamai profit cat pot de vreme si de faptul ca ma mai pot deplasa
va doresc o zi minunata

Angie +30

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

NEata!!!

Madalina asa e..noi nici bine nu incepusem odiseea si vb de botez . la noi tot nasii de cununie o sa ii avem si la botez.
dc nu stiti la cine sa va hotarati, puteti sa ii puneti p amandoi k nasi.

Gabriela poti sa iei si de la medicu de fam certif pt cursu de puericultura.

Vasilasanti nici eu nu am facut morfo de trim3. dr mi-a zis k nu e nevoie.

MIrela hai k esti tare. pana si in vis te urmaresc astia de la ghisee hai k mai e un pic si scapi de durerile astea. dupa ce vor veni motaneii o sa uiti de toate

Simo eu zic sa mai mergi si la un alt medic, sa vezi ce zice. hai k o sa fie bine. oricum ziceai tu k vrei sa nasti mai dvrm, sa fi acasa cu buburuzu de craciun, nu?

noi aseara am fost la fini si ne-am intins pana noaptea tarziu. iar azi la 7.30 a sunat telu, nu am mai reusit sa dorm. sunt chiauna de somn, dar nici nu pot dormi ca bate soarele fix in geamu meu.

sa aveti o zi frumoasa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ralu pai am adormit cu gandul la tampii de la posta, ca a trebuit sa dau nush cate telefoane dupa banii de somaj

vise de noapte, vb lui tata

+31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimi!

Simo;ai luat o hotarare inteleapta.Sa-ti dea omu' explicatie de ce si cum!e vorba de tine si de coplilul tau.Nush ce au doctorii in ziua de azi..parca-s dusi cu capu..domle-de unde atata cezariana?????/
Cand eram copii in jur de 10% daca nasteau cu cezariana..era o mare minune cand auzeai..acu trebe nu trebe te taie ..
La noi e la moda inainte de sarbatori sa faca cezariana la mamici sa sarbatoreasca Ei linistiti..ce porci

Ziki;chiar am vrut sa te intreb..ce bantui pe aici la 4 dimineata?
Bravo pt prenatal..rasfata-te de acum incolo

Asa m-am enervat pe ginecologii astia de le-as strange de gat.
Sa va povestesc o faza de a lor iara..miercuria trecuta a venit sora lui Mama de 60 de ani la dr avea ceva scurgere..hop-top,au internat-o si i-au facut chiuretaj...saraca nici nu stie de cenu i sa dat nici o explicatie,i-au daqt drumul sa mearga acasa .si ieri a trimis vorba dr ca are probleme..si trebuie sa se opereze la Tg Mures..de unde rezultatele astea in 4 zile?Intreaba Mama dr care e problema;cica o da nu-i mare baiu..trebuie sa-i scoata cate ceva de acolo si gata..ce? cate? ce suntem?obiecte..scoatem asta,scoatem aia
Am doua verisoare care traiesc in Ungaria si am sunat aseara sa vina dupa Ea ,s-o duca la Budapesta la un control klumea,sa fie facute niste analize...
Aici pana te trezesti esti transat ca un porc...nu se poate asa ceva!

sa aveti o zi superbaAngie trimite-ne soare!aici e ff frig a zis ninsoare si sufla un vant de numa..brrr

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Fetelor ma dor sanii groaznic mai mult dreptul.... si asta mica sta cumva cu capul in ovarul stang si picioarele chiar sub stomac de mil invarte ca la moara.

Noi nasi inca nu am ales...clar nu ii mai punem tot pe aceea, nu sunt eu de acord. Am eu un pitic fiecare copil cu nasul lui, sigur vor fi doi nasi, unul cred ca prietena mea Simona si ceilati poate niste prieteni din Brasov.

Mie imi plac nuntile si botezurile si cu un pic de traditie in ele. Eu vin din Piatra Neamt si acolo se mai tin multe obicee si mie asta imi place. Anul acesta regret ca nu o sa fiu de sarbatori acolo sa le treiesc din plin, aici totul e fad in Bucuresti, nu se merge cu colinda, nu se da nimik, nu se face nimik. Noroc ca vin altii la noi, cred ca dam party de revelion daca vine maimutzica pana atunci, cu prieteni, fini si pitici.

34 sapt. Rebecca- Elena si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput