Pudra buna! :-)

Pudra buna! :-) | Autor: alexia718

Link direct la acest mesaj

Fetelor, help! Am nevoie de o pudra, insa cum eu nu folosesc pudra sau fond de ten, sunt complet in afara subiectului . So...puteti sa ma ajutati? Eu am ten mixt, deci am nevoie de o pudra care sa si matifieze, sa zic asa, sa nu ingrase pielea, sa nu se adune, ce mai, o pudra de calitate. Insa pentru ca sunt atat de multe si eu stiu atat de putine despre ele, va rog pe voi sa ma ajutati.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Mie imi place pudra Anew de la Avon.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

pudra NE-compacta (PULBERE )profesionala, indiferent de firma, e f buna, aleasa cf nuantei tenului, aplicata pe fata in prealabil hidratata cu o crema nu f grasa, posibil si lotiune demachianta, dec i aplicata numai cu pamatuful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Multumesc tare mult!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ce bine "suna"! Asa ceva chiar m-ar tenta, atata doar ca nu cred ca as putea-o comanda decat de pe net, nu cred s-o gasesc in magazin, si e problema daca nu vad nuanta live...poate totusi am sanse s-o gasesc si la vreun magazin de profil. Am sa caut. mersi de pont!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Eu am pudra de la Vision (Oriflame) si sunt multumita de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Alexia, eu am gasit deja minunea, e de fapt un 2 in 1 fond de ten si pudra pulbere de la Dior, Diorskin, e din minerale si in timp ce o ai pe fata piele ti-e bine hidratata si cand o aplici ai senzatia ca-ti racoreste tenul. Aplicata corect cu o pensula rotunda acopera perfect toate micile imperfectiuni, lasa o fata neteda si radianta. Am fost f uimita sa constat ca doar cu un fard simplu pot arata odihnita si nu mai zic ca nuanta e identica cu a tenului meu.

E asta:
http://www.beaute-test.com/fond_de_teint_poudre_fraicheur_-_diorskin_nudechristian_dior.php

Pana sa dau de asta am incercat multe, dar niciuna nu e ca si Diorskin. E prima data cand imi voi recumpara aceeasi pudra.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Alexia, eu am gasit deja minunea, e de fapt un 2 in 1 fond de ten si pudra pulbere de la Dior, Diorskin, e din minerale si in timp ce o ai pe fata piele ti-e bine hidratata si cand o aplici ai senzatia ca-ti racoreste tenul. Aplicata corect cu o pensula rotunda acopera perfect toate micile imperfectiuni, lasa o fata neteda si radianta. Am fost f uimita sa constat ca doar cu un fard simplu pot arata odihnita si nu mai zic ca nuanta e identica cu a tenului meu.

E asta:
http://www.beaute-test.com/fond_de_teint_poudre_fraicheur_-_diorskin_nudechristian_dior.php

Pana sa dau de asta am incercat multe, dar niciuna nu e ca si Diorskin. E prima data cand imi voi recumpara aceeasi pudra.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

Mersi tare mult! Arata grozav pudra aceasta, desi sunt putin intimidata de fondul de ten din ea, avand in vedere ca pana acum nu am folosit nici pudra, nici fond, iar acum le-as avea pe amandoua la un loc. Dar sunt absolut convinsa ca ce zici e adevarat, si pielea arata grozav cu aceasta pudra, asa ca o voi lua in considerare, cu siguranta! mersi frumos!

Mergi la inceput