Prietene la bine si la greu - 79
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
angi_san spune:
Si inca ceva: multumesc la fetele care mi-au raspuns la intrebarile cu vaccinul si sterilizarea sar'na
A, Smara, ca ziceai de cereale pt seara care imbaloneaza. Exact din acest motiv noi seara facem bibele cu orez cu vanilie de la Milupa. Doar cu asta am vazut ca doarme linistita, altfel patim cum povesteti tu
Mai nou Ana MAria are niste nopti f agitate. M-am uitat dupa dintisori, nu se zareste nimic la orizont. Se trezeste si plange (dar nu plansete ca de durere), iar daca o luam in brate plange si mai tare. NU mai pricep nimic. Voi v-ati confruntat cu aceasta problema?
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Lumi, stiu ca am dreptate Eu am mai patit-o si cu mouse-ul(si era din ala cu bluetooth
)...era disperat dupa el. L-a prins de cateva ori in maini si pana la urma a reusit sa mi-l strice. Dupa, i l-am dat sa se joace cu el...crezi ca il mai intereseza...nuuuuu, tot pe cel pe care il folosesc acum il vrea.
si sa vezi nervi pe el: dai, dai, dai, dai, dai, dai...sa ii dau lui.
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Avalon,super faza cu Dragos pe olita!!!! Deci el sta si face....e un inceput bun,in timp vei da pantalonasii si scutecelul jos!
Nici mie nu mi se pare corect cu moderatorii care participa la un concurs organizat de DC.... Am vazut intamplator "daca castig,voi dona premiul parohiei"....mda...nu are rost sa mai comentez.
Ionela,acum au inceput certurile de dupa plecare . Prima saptamana dupa ce pleaca e toata numai iubire,in urmatoarea suntem frustrati...apoi ne acomodam sa fim la distanta(o saptamana),si apoi incepe saptamana cu emotiile de dinaintea revederii.... Cand e aici,prima saptamana iubire mare,apoi certuri,acomodare,si emotiile dinaintea plecarii...si uite asa ne distram noi!
Mi-ar placea mult sa ne vedem... Eu am fost 2 zile la rand la Moldova,la joaca(de pe la 6 seara),e foarte relaxant pt mine. Daca va tenteaza,eu vin cu mare drag!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Legat de olita...sunt singura care nu si-a pus inca copilul la olita? David face cate putin si des...nici nu stiu cand ar trebui sa il pun. Atunci cand observ ca vrea sa faca ceva mi se pare prea tarziu sa mai fac ceva.
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
pfff...mi-a furat netu a doua oara mesaju
telegrafic, ca is calare pe biznizu meu aka croset, in caz ca nu stiati, va amintesc
Strumphy, doarme Andra?pofta buna la pastele de maine!!
Monis, sa inteleg ca te paste un cosleeping?
Simina, cere cat trebe..fara numar fara numar. Atata iti spun, cozonacul meu preferat boromir cu crema de nuci costa 15 ron, evident ca nu stiu gramajul..Oricum sa stii ca iesi cam in pierdere oricat ai cere..
Lumi, sa starnesc jalea, cand se intoarce daddy?
Angi, foarte utila info de marketing, ma bucur ca te-am citit!
Lili, interesting idea, vezi ca e cu accent inglish, pm back.
Sa va zic ce am patit in seara asta...ca ma tot dau eu mare zmau ca vreau sa scot mesele de tatzi si sa intarc treptat cupila. In seara asta mandra mi-a refuzat tatzi de noapte buna Pff..asa sentiment ciudat si nasol in acelasi timp nu ma asteptam sa am...abia acum inteleg fetele trecute prin intarcat fara voie/refuz laptic/pierdut laptic.
Inca rumeg situatia, sa ma bucur sa nu..pana una alta ma doare sufletul sa o vad ca a crescut mare si alege singura deja pentru ea ce sa faca..E prima decizie care o ia voit in viata ei bebeluseasca.. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Angi,ni s-a intamplat alaltaieri,dar cred ca a avut un cosmar,dupa cum plangea. A plans mult,si chiar dupa ce s-a mai linistit,a mai suspinat vreo jumatate de ora...
Ana Maria plange in fiecare noapte? Ati schimbat ceva(locul unde doarme,luminile,felul cum o imbracati)? Ai incercat sa pastrezi o lumina aprinsa pe hol sau o lampa de veghe in camera?
Dana,trebuie sa fim tari si sa le interzicem sa se joace cu astfel de lucruri....Tentatia este mare,dar si paguba pe care o pot face....
Lavi,ma bucur ca esti din nou activa! Felicitari pt baiatul mare care face la olita!
Hmmm,vorbind de olita ma apuca groaza...Annabelle statea in primele zile,si noi o "plimbam" cu olita pe parchet,ca sa prinda "drag" de ea....Ei,acum daca o pun(nu am incercat fara pampers),sta cateva secunde,apoi se ridica,deci nu stiu cum voi reusi sa o invat
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
monis, sa inteleg ca am"fler de soacra?" Ai dreptate cu statul dupa fundul lui, dar, am ajuns asa dupa ceva cazaturi urate ... ca se duce direct in cap.... si mi se zburleste parul pe mine ( incepe scenarita) Tot imi propun sa am incredere mai mare in el. Dincolo de astea, ieri, dupa ce l-am parat si m-am parat aici legat de coboratul din pat si pazitul curuletului pretios, in timp ce m-am dus sa vad olecuta de mancarea ce fierbea cumintica pe aragaz, pintu's-a trezit, s-a dat jos din pat ( era in patul meu) si s-a apucat sa se joace tacticos. Nu stiam eu ce sirena de politie se aude.,... era masinuta lu'Mihnea. Avea omul muuulta treaba. Nu l-am deranjat
lili, asta cu "Mop d-ala cu talpica cred ca am eu" e foarte TAAAAREEEEE! crezi. ok... poti sa si verifici, te rog?
Ancutza, eu i-am luat www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-little-tikes-descopera-sunetele-telecomanda~p-7370388.html" target="_blank">asta tot in speranta ca le lasa pe a noastre sa traiuasca. BIne! 5 secunde a durat minunea. A luat telecomanda, a indreptat-o spre tv, a vazut ca nu se intampla nik si s-a aruncat inapoi la a noastra
smaratreaba asta cu cititul e EXCELENTA!!!! Moama ce as vrea sa stea si al meu asa. Ma duce singur uneori la carti, citesc 3 cuvinte si imi da pagina, apoi imi ia cartea, apoi.... gata... altceva
mie, nu-mi raspund! NA!!!
lumi sa vedem cum ne mobilizam pe la o ora din asta. E cu papucei de schimb la locul de joaca , nu? noi nu am fost niciodata inca. Cat despre acomodari si certuri. Bine ca trec ...
Dananu esti singura care nu l-a pus pe olita. Eu l-am pus doar imbtracat sa vad daca vrea sa stea. Nu sta. Pana il dezbrac eu e deja plecat la jucariui el. Nu ma intreba ce mai dezbrac... nu spun. NA!
licuriciai fetita mare. Nu stiu daca sa te bucuri sau nu. Poate nu voia tzitzi doar in seara asta ca era satula, sau, poate te pedepseste ca nu-i dai cand vrea, asa ca nu vrea cand ii dai, sau, poate deja s-a trezit calare pe tzitzica ei
Gata, noapte buna.
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Lumi_Richard spune:
Daca tot sufar de tastarnita, va anunt ca ne iese al doilea premolar!!!
Laura,Richard ar trebui sa vina in jur de 12 decembrie,asta daca nu apar probleme la firma/firme Ca are 3 acum... Directorul de la una din ele deja s-a apucat sa duca munca de convingere cu el sa nu plece pe 12... Vezi...acum pot sa spun si eu cata invidie ++++ am pt tine,ca-l ai pe "zmau" langa tine mereu!
Imi pare rau ca Amalia te-a lasat balta,dar cred ca e doar o toana,ia sa o vezi maine! Si,chiar daca domnisoara decide ca nu mai vrea tzitzi,macar stii ca i-ai dat pana acum(iara invidie +++)
Dana,avem timp. Eu o las pana la 18 luni,apoi ma apuc serios de "potty training"!
Ionela,eu o las in sosetute la locul de joaca. Taaaree mi-ar placea sa fim mai multe acolo!
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lili_a
Elisa asta nu e de la mine, de la mine e www.homemade-baby-food-recipes.com/healthy-first-birthday-cake-recipes.html" target="_blank">asta, de pe vremea cind mai ma faceam si eu utila pe aici si deci eram si pomenita in postari ![]() |
scuze am raspuns in ainte sa citesc intrebarea pana la capat
![](icon_smile_clown.gif)
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana n.
asa crezi tu...tot al tau va fi mai interesant. ![]() ------------------------ www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2 ![]() Dana, mami fericita de ![]() |
si noi - i-au luat nasii telecomanda f faina de la Imaginarium si tot la alea dela tv si cablu roade
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
Monis
![](zzzz.gif)