Prietene la bine si la greu - 79

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

intrebare intrebatoare...si off topic...pe acelasi card pot sa imi deshid si cont in euro daca am deja cont in lei...si doi: la ce varsta e recomandat sa le facem analizele copiilor...medicul meu a zis ca el nu crede ca e nevoie...decat daca e bolnav, dar eu as vrea sa ii fac...sa vad cum sta cu fierul...si calciul...am mai fost tentata o data sa i le fac si nu am mai reusit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

intrebare intrebatoare...si off topic...pe acelasi card pot sa imi deshid si cont in euro daca am deja cont in lei...si doi: la ce varsta e recomandat sa le facem analizele copiilor...medicul meu a zis ca el nu crede ca e nevoie...decat daca e bolnav, dar eu as vrea sa ii fac...sa vad cum sta cu fierul...si calciul...am mai fost tentata o data sa i le fac si nu am mai reusit...

din ce stiu un card are in spate un cont, nu cred ca se emite card de euro adik sigur nu se emite, iti poti face insa cont euro si sa retragi banii de la ghiseu

analizele noua ne-au fost date de pedi la 1 an si oricum si eu i le-as fi facut sa vad ce am facut intr-un an

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetele, vin sarbatorile si dupa cum a venit si Monis cu relatari despre miros de brazi si deja parca imi miroase si mie a brad, mai am putin si pun si colinde, parca imi place sa cred ca aici la noi, adica la 'prietene la bine si la greu', vin in fiecare zi ca acasa, aici sunt persoanele mele dragi sufletului, si cu care impartasesc si bune si rele! Aici mai mult ca oricand ar trebui sa fim unite caci ne uneste o misiune frumoasa, si e pacat sa credem/intuim ca nu ne uneste si o prietenie frumoasa si fara interese. E drept ca fiecare avem prietenii mai stranse, mai legate, cred ca in mare datorate intalnirilor reale dintre noi, dar asta nu inseamna ca ignoram voit si intentionat postarile cuiva.
Eu de multe ori imi reprosez ca nu apuc sa spun mai nimic multor fete, poate pentru unele nu am adresat decat foarte rar cuvinte sau deloc, asta nu inseamna ca nu citesc postarile lor sau ca nu ma intereseaza ce spun ele. Va rog nu interpretati in nici un fel comportamentul nimanui.
E o comunitate virtuala si rece uneori, dar ne-am adunat aici un grup tare frumos, ne-am cernut asa frumos intr-o gasca stransa si unita, si e pacat ca acum cand incep sa ne miroasa brazii, sa ne cante colindele, sa fie vremea sarbatorilor pe care mereu le petrecem alaturi de familie, de prietene( adica noi toate), unele dintre noi sa prefere sa se indeparteze, sa rareasca postarile spunand ca oricum nu sunt bagate in seama. Nu e adevarat!

Hai va rog eu, la apel toate! Sa ne aratam ca suntem unite si ca aici ne-am adunat o gasca de mamici unite de un singur interes: sa ne crestem si sa ne educam copiii cat se poate mai bine!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Si pentru ca mie deja imi miroase a brazi si cozonaci sa ma laud cu ultima creatie

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

laura am tras si eu cu ochiul la galeria ta de creatie...nu cred ca mai e nevoie sa-ti spun ca ma uimesti de fiecare data...ai talent fata! Bravo! Da` caciulite, fularase si chestii din astea nu faci? Hai ca o sa trimit pozele cu munca ta unor cunostinte amatoare si colectionare de chestii handmade...Sa iti faca lumea vanzare...

Raluci,multzam fain de raspuns! pe maine cred ca ma deplasez la banca sa vad daca se poate sau nu...cu privire la analize...si eu cred ca o sa ma duc la un laborator privat, si o sa ii fac analizele puiului, si rezultatele o sa i le bag sub nas medicului dupa aia, ca sa nu aiba de ce sa mai comenteze...sa mi le citeasca si sa le interpreteze!

Sa va zic cate kg am acum? 42...am slabit...cred ca greutatea asta o aveam la 14 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lauriciule

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Lavi, ideea cu caciulite si fularase am avut-o si eu, dar parca as vrea sa fac altceva ce nu fac si tantile de la piata cu taraba de caciulite. Plus, inca un motiv in plus, daca ar fi sa fac as face numai din fir de bumbac, si ala e super scump unul calitativ. Adica m-ar ajunge undeva la 10 ron doar materialul pentru o caciulita..poate chiar mai mult. Iar ca sa o vand..imagineaza-ti ca nu da nimeni mai mult de 15 ron pe una..Asa ca prefer sa fac chestii mai ..inedite.
Cat priveste greutatea sa stii ca iar e invidie+ pe mine la greuceanu, io is tot la cele 56. Bine 42 nu mi se pare idealul, cred ca tre musai sa mai pui macar 5 kg pe tine sa nu te bata vantu si sa fii mai in forma pt Rareshul tau mega activ!

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

cand iti deschizi contul in euro iti vor emite un alt card,atasat acestui cont (la Raiff taxa de emitere card euro e de15 euro ).

iar analize eu intentionez sa le fac acum la 1 an ,tot asa de control...unele,nu stiu care,nici nu aveau cica relevanta daca le faceam mai devreme

in alta ordine de idei,tare ma mai bucur ca ai ai inceput sa fii din nou activa pe forum si ca iti e mai bine psihic ....asteptam cafeau de la Reghin

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

buna seara tuturor...

sper sa revin cu niste povesti mai tarziu...acum ma calaresc doi mucosi....

mucosii

Mergi la inceput

are cineva salvat linkul cu retetele de torturi bebelusesti de la Lili?

mucosii

Mergi la inceput