Prietene la bine si la greu - 79
Raspunsuri - Pagina 20
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cory_B Tam-tam, hipopotam S-a-ngrasat un kilogram Cu paine si cu salam. |
Super educativ, super tare !
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
Lumi_Richard spune:
Neata!!!!
Ariadna,am votat frumosii(like!) ,si sper ca nu te superi ca am intrat si eu in concurs
Shtrumfy,imi pare rau ca nu am spus ca mergem,dar mi-a fost rusine sa intreb la 18:30 cine vrea sa vina la Moldova,la noi e langa casa,nici carutul nu l-am mai luat....
Poate maine,daca vor si celelalte fete?
Gabitza,ma bucur sa te vad!!! Iar m gandeam la tine si la Ariadna...trebuie sa va fie foarte greu,dar eu tare va invidiez +,bineinteles...Asa mi-ar fi placut sa am si eu gemeni!!!!!
Laurici,asa este,daca nu mai vrea,macar stii ca a fost decizia ei,ca de! are mama domnisoara care decide singura!
Cum merge atelierul?
Lylyana,tu esti ca o gura de aer proaspat pe forum,daca si tu intri prin butoi sau iti pierzi cheful,e de rau! Hai,mai da-i niste perlute de branzica lui Alex,sa te mai amuzi cum le sorteaza!
Alinush,si eu sunt de parere ca e bine sa-i lasi sa exploreze.... Bine a spus Smaranditza: si noi vrem sa atingem lucruri pe care nu le-am mai vazut!
Cu isteriile,e posibil safi reactionat asa pt ca era destul de tarziu(19:30).... Oricum,am vazut copii care se trantesc pe jos si urla cat pot prin magazine,locuri publice,pt ca nu obtin ce doresc si nu accepta un refuz....sper sa nu ajungem acolo,asa ceva nu pot accepta,si sper sa gasesc cea mai buna cale de a o invata sa fie un copil bun.
Sa stii ca noi nu am avut absolut nimic la 5-7 zile dupa vaccin....doar 2 zile de febra, maraieli si lipsa poftei de mancare.
Ancutzica,am luat pisicioasa la control si parca se simt si cei 2 premolari de sus
Doamne,daca ies si aia atat de repede,va avea 12!!! Acum are 9 jumate
LumiC,nu prea cred ca ar avea de unde sa aiba(nu cred sau....sper,mai bine spus).
Se scarpina mult la nasuc,dar asta o face cand e obosita,si,mai nou,cand are mucisori uscati!
Magda,ma bucur daca am putut sa te inspir
Mult succes cu solidele!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Lumi_Richard spune:
Am intrat si noi intr-un concurs,daca va place fotografia si aveti timp,am vrea si noi un "like"
www.facebook.com/pages/ORLY-Romania/138958249459306?v=wall#!/photo.php?pid=478301&o=all&op=1&view=all&subj=138958249459306&id=100000600430829" target="_blank">Annabelle
Va multumim
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Am intrat si noi intr-un concurs,daca va place fotografia si aveti timp,am vrea si noi un "like" www.facebook.com/pages/ORLY-Romania/138958249459306?v=wall#!/photo.php?pid=478301&o=all&op=1&view=all&subj=138958249459306&id=100000600430829" target="_blank">Annabelle Va multumim Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
Lumi, sunt nou utilizator in ale FB-ului. cum dau LIKE?
multu pt vorbele frumoase. am sa fac un capitol nou
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e