Prietene la bine si la greu - 79

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Coque vaca bio eu n-am gasit, i-am luat vaca de la Cora si asta e, stii tu vorba aia cu "e posibilitati cind se poate si posibilitati cind nu se poate" Ma apuc de research referitor la saniute si revin
Ancutzic ma bucur tare ca e totul PERFECT in apartamentul nou.

nu o stiam aia cu posibilitatile

si eu astept sa vii cu rezultatul experimentului, ma refer la adormitul Lilei in patut, eu daca o aud miorlaindu-se in patut cand deja e adormita trebuie sa fug repede si sa ma aplec cu parul in manutele ei, altfel nu adoarme la loc, imagineaza-ti cam cum stau eu cu fundul in sus si capul in patut de-mi vine ameteala dupa 1 minut

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Fete dragi sa stiti ca eu va mai citesc(cand apuc sau mai bine zis cand vad, ca de mai bine de 1 luna jumate vad cu ochiul stang in ceata si desi fac tratament ameliorare ioc...) dar cand ajung sa scriu ori mi se termina bateriile ori nu ma lasa Danut. Asa ca... desi mai tarziu multumim pt urarile de ziua noastra si uram si noi tuturor celor care au facut deja un anisor "La multi ani!.
Danut e bine, nu ma pot plange... Papa f bine, merge singurel din ziua in care a implinit un an, se urca singur pe scaun/fotoliu(lucru care ma ingrozeste asa ca toata ziua alerg dupa el dintr-o camera in alta), cu olita(ca am vazut ca asta e subiectul zilei) noi suntem prieteni buni(deocamdata) asa ca e f des folosita. Singurul lucru nasol este ca noptile in care doarme cate 4-5 ore legat sunt f rare si cel mai adesea doarme f prost(de aici zice nenea dr ca sunt si problemele mele cu ochii). Asa ca va pupacesc pe toate si sper sa mai reusesc sa si scriu nu doar sa citesc... spre marea mea rusine.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

ma bucur sa te "vad" , pupam Danutul "energetic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Samara, sunt perfect de acord cu atitudinea ta fata de aceste interdictii impuse copilului mic! si eu sunt exasperata de "nu e voie" repetat la infinit de bunice, si chiar sotul cade in capcana asta uneori, dar am grija sa-l corectez eu. De exemplu Dragos a reusit, nu stiu cum, probabil s-a ajutat de niste pernute , sa se urce singur pe canapea. Sotul, cand l-a vazut catarat deja acolo, era in camera dar fiind ocupat putin cu Emi nu a observat cum a reusit Dragos sa se urce, cand il vedea ca face iarasi gestul de a ridica piciorul sa se catere in pat (normal, invatase o miscare noua) repede "nuuuu, nu e voie!". Zic lasa-l, nu vezi ca e si mai tentant pentru el cand vede ca esti asa vehement? Mai bine scot din camera toate obiectele pe care se poate urca el sau pur si simplu il supraveghez mai atent decat sa-i interzic sa faca ceva care pentru el este ceva nou si interesant.
Copilul este foarte curios la varsta asta, noi avem un ritual in timpul mesei. Pana le pregatesc eu fructele, ei stau in scaunele si mananca cate un biscuite. In timpul asta sunt atenti tot ce fac eu. Daca fac ceva nou, care nu au mai vazut, scot tot felul de sunete de exclamare.
La sfarsitul mesei, intai il duc pe Emi in camera si apoi ma intorc sa-l iau pe Dragos. El asteapta linistit pentru ca stie ca vin. Dupa ce il iau din scaunel, avem un obicei, pe care l-am instituit cand am vazut ca atunci cand il iau in brate sa plec, el vrea sa mai zabboveasca putin in bucatarie sa vada indeaproape si ceea ce nu poate vedea cand sta in scaunel. Asa ca eu il iau in brate si deschid dulapurile, deschid frigiderul si ii zic: aici e mancarica noastra, aici sunt farfuriile, aici e aragazul, chit ca nu stie el ce sunt astea, e foarte incantat.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
Sa va zic cate kg am acum? 42...am slabit...cred ca greutatea asta o aveam la 14 ani!

si ca sa te inveselesc nitel.... cam atata ar trebui sa slabesc eu sa ma fac gazela

me too, me too!!!
suntem de rasul plansul noi doo

acum suntem hipozele, dar macar rimeaza cu gazele...

Dana, mama lu' Pinky

buei hipopozelelor este o vorba "altii moare si'asa n'are" , hai mai dati incoa' vro doo kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
Sa va zic cate kg am acum? 42...am slabit...cred ca greutatea asta o aveam la 14 ani!

si ca sa te inveselesc nitel.... cam atata ar trebui sa slabesc eu sa ma fac gazela

me too, me too!!!
suntem de rasul plansul noi doo

acum suntem hipozele, dar macar rimeaza cu gazele...

Dana, mama lu' Pinky

buei hipopozelelor este o vorba "altii moare si'asa n'are" , hai mai dati incoa' vro doo kg

dati incoa' si la mine ca-mi curg hainele de pe mine si sunt zgarcita, nu vreau s ama duc sa-mi cumpar altele!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Un www.petitchef.ro/retete/budinca-de-mei-mijo-fid-556118" target="_blank">ratzept interesant ..... numai ca nu sunt sigura cu 2 dintre ingrediente....1 - mierea (cu ce o putem inlocui) si 2 - nuca de cocos (o fi ok pt copiluti?)

Flo, si noi am trecut la Nan Junior, deocamdata suntem la etapa de combinare. M-a mirat ce consistenta n-are ...eu obisnuita cu pudrele de pana acum . Ma bucur ca a papat Zburly pastele, pana la urma, daca mai adaugi vreo 2-3 legume, niste carnissa si un pic de parmezan, sunt bune si pt oameni mari

Dankutza, eu cred ca voi ajunge sambata....la BE.

Despre cadourile de Mosi..... de mos Niculae, probabil o sa-i fac ceva dulce (sigur nu-si va aduce aminte el ce a "primit" de mos niculae...iar de Craciun, probabil o jucarie sau ceva de imbracat/incaltat..chestie care oricum o fac si as fi facut-o fara sa astept Craciunul (dar, asta e strict parerea mea!......de la anul, cand totul se va percepe altfel, fiind mai maricel....e alta poveste)

Am plecat la nani . Haidi pa!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

asa, sa mai zic ceva legat de NU si fug si eu la nani

in principiu o las pe Sabina sa exploreze ce vrea ea, mai nou a descoperit aragazul, ii place la nebunie butonul de aprindere electrica...daca am vazut ca nu poate roti celelalte butoane am lasat-o in pace sa se joace cu butonul buclucas, am stat mereu langa ea si am supravegheat operatiunea...acum s-a plictisit de aragaz, mai sta cateodata si discuta cu reflexia ei din usa de la cuptor

incerc sa nu ii spun NU, metoda pe care o folosesc eu este "de ce?"

"Sabina de ce rupi floarea, mami? ce ti-a facut? "
"mami, de ce bati cu telecomanda in televizor? se strica si nu mai vedem desene animate"
"de ce arunci mancarea? uite mami in loc sa se joace cu tine trebuie sa curete murdaria"

etc, etc...nu stiu daca astea sunt cele mai bune exemple, nu stiu daca fac bine sau nu, asa m-am obisnuit, nu mi-am impus stilul asta, mi-a venit instinctiv si am observat ca de multe ori tine ...adica Sabina mea nu mai loveste cu telecomanda in ecranul televizorului, a inteles ca nu e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Dankutza, ce bine ca ai intrebat stomatologul despre dintii de lapte. Eu cand am fost , am uitat sa intreb.
Inseamna ca am procedat bine. De 8 luni tot spal la ei.

Dymomo, te mai asteptam , cu drag.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Shtrumfy,ma bucur ca e bine Andrutza! Poate reusim saptamana asta sa ne vedem... Noi am fost si astazi la Moldova,de la 7 la 8(na,e langa casa...)

Diana,de cand ma tot gandesc sa-ti scriu!!! Nu ai idee cat de mult ma bucur pt voi,si cat de emotionata sunt!!!!
Va va veni greu,dar va veti obisnui...si copiii...cred ca le va fi mai usor acum,cat sunt mici,decat daca v-ati muta mai tarziu.
Eu va doresc tot binele din lume,acomodare usoara si mult succes cu job-urile!

RamoC,ma bucur foarte mult ca ai revenit
Off,nu am mai apucat sa te sun... de cand cu plecarea lui R,abia acum mi-am mai revenit si eu,ca tot prin butoi mi-am facut veacul!
Ce mai face Domi?

Dozz,lasa placintele personalizate,mai zi-ne de voi!

Ionela,si cu educarea sotului te inteleg,dar eu nici nu mai incerc...m-am resemnat In schimb,cand aveam ceva de facut,statea el cu fata

Na_Bo,dar ai fost cu Amalia la medic pt tusea aia?
Deci mananca si ea,nu?

Laura_Andreea, La multi ani fericiti sotului!!!

Floricik,baga cioco!!! Stiu cum e cu tinutul de pantaloni,mai nou a mea se ridica in picioare tinandu-se de mine si ma trage de pantaloni sa o iau in brate...dar eu am de dat jos cateva kg,tu esti trestioara....

Cory,mie ala cu frunzele nu-mi place deloc... Ala cu degetele nu-l stiu.... Mie(nu spun neaparat ca si ei) ,imi plac Oac oac diri diri, In padurea cu alune, Sade rata pe butoi,Azi Grivei e manios,si cateva englezesti(nu le mai enumar).
Alea cu pisica,mancarica,bataia si salamul sunt NU!!!!

Krelia,noi am trecut la Aptamil 1+
Nu am facut trecerea brusc,ci inlocuind prima zi o masura,a doua zi doua si tot asa.

Ancutzule,ma sperii cu maselele! Daca nu dormea,o luam la control acum!!!
Vezi,de asta nu a dormit bine Sabinutza,saraca....

Lili,mult succes cu obisnuitul domnisoarei in patut!
Si va doresc sa aveti un concediu de vis!!!!
Si Annabelle a fost putin derutata la inceput,dar e foarte atrasa de copii! Prima oara activitatea preferata a fost sa urmareasca(4x4,bineinteles) copiii

Lauriciu,mult succes cu business-ul! Sunt superbe creatiile tale
Ce mi face rechinasa,nu trage de ate cand lucrezi?

Dymo

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Am fost astazi cu proba de scaun la laborator,nu are viermisori
Ariadna,cred ca poti sta si tu linistita,nu cred ca au nici baietii tai.

Cu cine credeti ca m-am intalnit la laborator???? Cu Monica si Mariuta de Georgia!!!
Fetelor,Monica arata SUPER(invidie +++)!!! Si Mariuta mica are niste bolfite si bulanase de iti vine sa o mananci!
Si ele vor sa vina la spatiul de joaca,asa ca trebuie sa ne organizam si sa hotaram in ce zi e mai bine.

Acum cu domnul NU.... din pacate,Richard a inceput de mult timp...mama,saraca,asa e obisnuita,dar....va vine sa credeti ca e mai receptiva mama la ce spun decat Richard? Oricum,am avut destule certuri cu el si pe tema asta.
Asa ca eu am cam cedat in anumite situatii,era prea greu sa educ 2 adulti...dar nu exageram nici noi. La prize e NU fara discutie,la alte chestii ce prezinta pericol,ii spun ca "nu e voie" si ii explic de ce. Mai folosesc "acolo e periculos,mami" sau "asta nu e pt joaca,cealalta este",sau ii distrag atentia cu jucarii.
Inainte de a baga prostii in gura,fata mea se opreste,se uita la mine si incepe sa spuna "nu?" si da din cap ca pt nu....Daca zic si eu "nu",nu baga in gurita...Ei,cateodata incearca sa ma convinga,daca spun "nu",ea da din cap si spune "da"
In rest,are voie sa atinga orice,sa se urce(dar nu poate fara ajutor) oriunde,este in permanenta cineva pe langa ea.
Oh,si mai stie de "gata"- chiar si spune "ga!" O las sa atinga aragaz,sa controleze frigiderul si tot ce o mai intereseaza,apoi spun "gata",hai sa mai vedem si altceva!

Astazi,la locul de joaca,"scorpiuta" mea si-a aratat coltii! Se juca la una dintre casute de ceva timp. La un moment dat,au venit 2 copii sa intre si ei in casuta. Domnisoara Annabelle a tipat si le-a inchis usa in nas!
I-am spus ca trebuie sa impartim jucariile,sa lasam si alti copii sa se joace,si apoi am luat-o din casuta,ca tot rea era si nu era dispusa sa imparta "palatul" cu altii. A inceput sa planga si sa se tavaleasca pe jos!!!!
La fel a facut si cand am luat-o din piscina cu bile... Deci,de acum inainte incepe spectacolul...

Sper sa-mi dea DD putere si intelepciune sa o cresc cum trebuie,nici nu vreau sa-mi imaginez ca va ramane cu astfel de "iesiri"!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput