Prietene la bine si la greu - 79
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Alinus25 spune:
Neata,
Sper ca acum de dimineata sa nu mai scriu aberatii ca si ieri... dupa ce mi-am recitit postarea, mi-am dat seama ce magarie am scris... am pomenit aparitia zanei maselute, cand noua abia acum ne iese, de fapt ies amandoua deodata... ma rog ignorati prostia
Dupa asa o lunga absenta de pe forum, mi-e cam greu sa leg cateva cuvinte...dar ma stradui...
Eu pe olita nu l-am pus inca pe Dragos, mai aman putin...
Cu mancarea stam binisor, dupa ce ne-am chinuit o buna perioada de timp. Inca nu mananca de toate, dar ma declar multumita. Nici lapte nu bea cat ar trebui... cam 180 ml dimineata si seara, rar se intampla sa bea 200.
Intrebare pt fetele care au scari interioare...ce opritoare pentru scari folositi? Ar trebui puse si sus si jos? Ma gandeam ca daca camera lui e sus, imi trebuie sus, dac stam la parter trebuie si jos...va rog lamuriti-ma si pe mine.
Laura foarte frumoase creatiile tale. Buna ideea lui Lily cu globutele
Nu mai apuc sa scriu nimic... trebuie sa pregatesc kinderii si sa o duc pe Riana la gradi...
Va pup
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laurairina13 spune:
Niatzaa! cofi cofi..is cheaunaa..
No atata is in stare sa zic, ..ba pardon, multam frumos de aprecieri pt creatiunile mele Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
neata!
am pus de multa, Licuriciule, pls, serveste-te cand e gata
Coque,
o zi faina!
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
coquelicot spune:
Aaa, pe Strollers punct ro te poti inscrie la o tombola pentru vochere de 100 ron.
Aruncati un ochi la saniute. Ati vazut ceva cu spatar bun, centuri si pret rezonabil?
Fugim la ger.
mami de MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
neazta,
Alinus - da asa ar trebui si sus si jos, eu am pus doar sus jos inca ma gandesc la o solutie ca balustrada pleaca de la a 4-a treapta insa pana acum vad ca nu-l tenteaza urcatul
Simina - eu nu ma pricep la preturi dar vorba lui Lumi oricum ai da-o tot in pierdere iesi, e munca mult, insa stiu ca-ti face placere asa ca Go4it
Monis - si eu cred ca am mop cu talpica de la Vileda, eu il storc cu mana nu am reusit altfel, daca s-o putea altfel , asa ca tot la ala matze am ajuns
Renus tuseste din ce in ce mai putin, intrebare ..Andre cred ca tu trebe sa stii, siropul obtinut din ridiche il pastrez la frigider, se poate pastra? Multumesc
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei
(8 nov '09)
pt bb2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
cuscri - branzoaica de oameni mari era, da. si mai rau, cumparata.
cat despre plimbare, noi iesim aproape zilnic (daca nu ploua sau e prea frig), insa prin Podu Ros. mi-ar fi cam peste mana sa ajung in centru. deci prefer Podu Ros, Palat (cel mult), Tudor. sa-i raspund si lui Lumi si sa spun ca pt. noi deocamdata n-are rost sa mergem la locul de joaca din mall, pentru ca cretulina inca nu se tine pe picioare chiar, mai sunt fulgusori care nu stau inca in picioare, sau suntem codasii?
ieri asa m-am si enervat, ca am iesit si am imbracat-o mai bine, cu o geaca mai groasa, fes, ghete, apoi lasa copchilul in sufragerie pe jos (si a inceput sa se tarasca in 4 labe), du-te pe hol, imbraca-te, incalta-te, vino inapoi, ia copchil, de-abia puteam s-o duc, coboara, apoi urca 4 etaje macar daca statea si ea pe hol in picioare cateva secunde sa ma imbrac si eu, ca oricum n-am pretentia sa coboare 4 etaje
dar macar sa se tina pe picioare...
ma gandesc cu groaza cum o fi cand tre sa ies si sa-mi pun cojocul in spate, caciula, fular, cizme etc, plus copchilul
deci ziceam de locul de joaca, ca mi se pare inutil sa mergem daca Ruxi nu merge pe picioare, ce-ar putea ea sa faca acolo? se plictiseste repede daca stam pe loc.
licu - a spune tu cum merge afacerea? ti-au iesit ceva banuti sau inca e prea devreme?
Ramonika
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
laurairina13 spune:
Ramonik primii banuti i-am facut, acu sper sa nu fie si ultimii
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/magdaz_ina/magdaz_ina.jpg)
magdaz_ina spune:
Smaranditza
Lumi, felicitari pentru rezultatele obtinute prin metoda pedi. Si Rares pare sa prefere borcanelul, desi eu inca mai insist cu metoda gatit-gustat-aruncat.
Mai este o metoda pedi aflata de la mamicile cu copii ceva mai maricei: in cele mai multe cazuri cand copilul nu mananca trebuie tratata mamica, nu copilul ... ceva de genul, mamica relaxata=copil mancacios !
Rares a binevoit sa manance aseara o banana, azi mai mult de jumatate de borcanel...
Nu imi place deloc ce face noaptea cand se preface ca suge si se tot trezeste iar si iar si iar si iar...si iar si iar...nici somn ca lumea nu are, nici mancat cum trebuie nu este... si bineinteles ca este foarte obositor si pentru mine... si uite asa ne facem noi pana la urma mari !
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Magda, eu sunt ferm convinsa ca trezitul noaptea nu are legatura cu foamea, ci doar cu alintul. hai ca mai avem putin
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
laurairina13 spune:
Magda asa facea si Amalia, treziri nonstop noaptea..tatzairi nonstop. Acum cand se trezeste o iau si o plimb pana readoarme. Asa trezirile s-au mai micsorat la numar daca a vazut ca nu primeste tatzi fara numar de alint.
Madam Capishon ca nu ti-am raspuns, chestiunile alea minunate crosetate le-am vazut si eu de mult timp, da tre sa fii as in astea ca sa le faci singur fara nici un model in fata..Eu...sunt la inceput si lucrez doar daca gasesc model pe net care sa imi zica cum si ce
, deci sunt copil mic... La globulete nu ma bag decat la de astea simple cum am facut bobitele la cununita spre ex. De altfel nici nu stiu ce as putea sa fac altfel pt globulet. I-a arata bre ce model de brosa vrei matale? ca m-ai facut curioasa..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop