Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 9
larisel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Da dar ale tale-s doua. ![]() ![]() Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |

Nu prea ai dreptate, cel putzin in prima jumatate a ultimei fraze
...din 09.12.2009
mami de gemanutze
danyelana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g seara buna si de la noi! larisel, din ce zici tu acolo, seamana a roseola infantum (sau cum s-o zice al3csa, sa treaca febra si sa ai copilu sanatos! pai niste premolari ar trebui sa iasa, nu maselele pr-zise, astea mai incolo, o sa fie golan mare miremia, foarte frumos bilant!!! mama unui pui...Stefan |
Si mie imi place noua culoare.

Numai de atat ai avut bani

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Citesc despre B.A.B.I. si se pare ca ne potrivim tare bine. Si s-ar putea sa mai fie cativa in gashca dar nu zic nimic. ![]()
Din cate zic parintii cu asemenea copii, incepe sa fie putin mai bine cand merg si se amelioreaza pe la 3-4 ani 

Deci rabdacol cat cuprinde. O portie dubla pt mine 

Charles Baudelaire
danyelana spune:

| citat din mesajul lui larisel Am sters o postare...oups! .. nu mai fac ... din 09.12.2009 mami de gemanutze |
Larisel, stai linistita

Charles Baudelaire
micki_mica spune:
Moooaaaama! Ce spor aveti! Se vede ca e vreme nashpa!
Sa recapitulez si eu din capitoul anterior...
Ayanna, nasa lui Kiti tocmai incheiase sapt 37 de sarcina. Din cauza unor probleme de tensiune erau in dubui daca duce pana pe 2 dec, cand era programata cezariana. De pare ca pitica s-a decis. Am inteles ca la ora 10 avea colul moale. Asta ma face sa inteleg ca noaptea incepuse travaliul si pana la 12 cand a nascut incepuse sa se dilate. Nu se punea problema de nastere naturala, ca se pare ca si la asta au fost mici probleme de tensiune. Dar acum sunt amandoua bine. Maine le externeaza.
Cat despre operatie...ar fi bine sa ma vezi si nemachiata si sa te decizi dupa aceea.
Pot concura si la Miss Muma-Padurii
. Cat despre Kiti...asa e ....rabdacol la greu. L-am adormit si acum la san, si apoi l-am mutat in patut. Si am mutat un fotoliu intre patut si pat, ca sa nu il mai iau imediat in pat. Vedem cat si cum merge.
Tomaca am vazut baiat mumos foc si camera draguta mai-mai, dar palmier nu
. Oi fi cu capul? 
Cris.d 

Andre_lina iupiii!!! VB!
Patriot!
Kiti
de
Miki
ale1212xa spune:
haideti sa va zic cum l-am adormit eu asta seara pe Dragos. A incercat tati fara succes in patul mare dar nici chip sa se puna la somn asa ca l-a mutat in patut. L-am lasat singur vreo 10 minute, timp in care a luat jucariile la rand si cand s-a plictisit a inceput sa bata in tablia de la pat si sa tipe. M-am dus la el, l-am luat in brate, l-am asezat pe burtica, l-am mangaiat pe spate 2 minute si dus a fost, a adormit instant...sper sa ne tina adormitul asta asa 
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
danyelana spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa haideti sa va zic cum l-am adormit eu asta seara pe Dragos. A incercat tati fara succes in patul mare dar nici chip sa se puna la somn asa ca l-a mutat in patut. L-am lasat singur vreo 10 minute, timp in care a luat jucariile la rand si cand s-a plictisit a inceput sa bata in tablia de la pat si sa tipe. M-am dus la el, l-am luat in brate, l-am asezat pe burtica, l-am mangaiat pe spate 2 minute si dus a fost, a adormit instant...sper sa ne tina adormitul asta asa ![]() ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Frumos

La cat mai multe adormiri asa. 

Charles Baudelaire
miremia spune:
| citat din mesajul lui larisel Am sters o postare...oups! .. nu mai fac ... din 09.12.2009 mami de gemanutze |

Nu te stresa.
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa haideti sa va zic cum l-am adormit eu asta seara pe Dragos. A incercat tati fara succes in patul mare dar nici chip sa se puna la somn asa ca l-a mutat in patut. L-am lasat singur vreo 10 minute, timp in care a luat jucariile la rand si cand s-a plictisit a inceput sa bata in tablia de la pat si sa tipe. M-am dus la el, l-am luat in brate, l-am asezat pe burtica, l-am mangaiat pe spate 2 minute si dus a fost, a adormit instant...sper sa ne tina adormitul asta asa ![]() ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Cat de dragut!

Sper sa va tina!

Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010) 
.. nu mai fac ...