Fluturasi de martie-aprilie 2011 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
ailed_dota spune:
asta am gasit pe reclamamascataatentie nume de fete, acolo spune si de faza cu scriitorul si personajul dar dupa ce da explicatia asta...
e un site destul de interesant si cred ca au studiat ceva...
oricum cati romani sti tu care pot da intelesul numelor...

mami de
de 7 ani si ingeras si
21+cu 
Deea99 spune:
Roxy daca nu vom mai putea sa stam pe dc ne luam hands-free , parca asa se zice ala de la tel si vb
asa zic mereu cu fina ca ne doare gatul cand tinem tel...ca vb cu ora si mai facem si altceva![]()
Millie felicitari pt sala..sa treci cu bine si traseul si apoi sa te apoi serios de condus..nu ca unii![]()
abia m-am prins cu Timeea..am crezut ca la viitorea bb ii vei pune numele asta![]()
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic
ailed_dota spune:
ce prostie , mi-a amestecat numele site -ului
e copilul punct ro
mami de
de 7 ani si ingeras si
21+cu 
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s deea crezi tu ca o sa ai timp sa dai sfaturi aici pe DC o sa fii solicitata la maxim, o sa vezi. eu ma bucur ca sunteti multe mamici de bb2 care stiu ce sfaturi sa ne dea noua cu bb1, o sa avem nevoie sigur ![]() ![]() medeea la multi ani! si de la mine. sa fii sanatoasa si sa ai o bebelina sanatoasa si la termen. si te asteptam sa dai de baut de ziua ta . vad ca ai cam chiulit miki eu n-am vazut omega 3 simpla. ba are acid folic, ba vit. E ba nu stiu ce.... dar simpla, simpla n-am vazut. este si asa? S-a intamplat minunea mult asteptata 26+![]() |
roxy, ma refeream fara acid folic si b-uri..ca fetele luau deja alte vitamine..dar cred ca cele simple au implicit vit E..cred ca exista si simple de la alte firme..uite astea care le iau eu scire doar
omega 3 pe ele..

mami de Vlad 09.04.2009 si
s26 cu
mandreeac spune:
Ma voi duce si eu maine sa imi iau.
Catank l-ai intrebat pe dl dr de omega 3? Ce ti-a zis legat de galmita de la picior? 

Dorinuta te asteptam cu vesti!
Madutza si Happy va astept sa va reparati laptopurile si sa fiti mai active!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 25
Rares Andrei
mandreeac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
eu zic ca simplu daca tu iei deja si celelalte vitamine.. ![]() mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu ![]() |
Miki eu te declar doctor in produse homeopate si naturiste!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 25
Rares Andrei
bb_yasmi spune:
eu acum fac cartof prajiti cu oua prajte si sos de usturoi 
oare ce m a apucat???!!! de dimi am mancat intr-una...
o fi un puseu de crestere??? !!!! ![]()

si m-am hotarat ....pana luni nu imi mai calculez nimic...
sa vedem atunci rezultatele....
mami x2 , de fetita cu codite si
s 27
strumphitza spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi eu acum fac cartof prajiti cu oua prajte si sos de usturoi ![]() oare ce m a apucat???!!! de dimi am mancat intr-una... o fi un puseu de crestere??? !!!! ![]() ![]() si m-am hotarat ....pana luni nu imi mai calculez nimic... ![]() sa vedem atunci rezultatele....![]() mami x2 , de fetita cu codite si s 27 |
era si timpul sa ai si tu un puseu de crestere

lasa , bine faci daca nu mai socotesti caloriile si caqntitatile, desi cred ca tot nu rezisti

acum fugi la cartofi prajiti
razi si cascaval deasupra? 

_
Mind the Bump!
22+
Sophia Nicole
miki1979 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mandreeac
Miki eu te declar doctor in produse homeopate si naturiste! ![]() ![]() ![]() Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 25 Rares Andrei |
he, he as vrea eu..din pacate, sunt inca o necunoscuta pt mine..eu mai mult cu astea babesti

s26 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi eu acum fac cartof prajiti cu oua prajte si sos de usturoi ![]() oare ce m a apucat???!!! de dimi am mancat intr-una... o fi un puseu de crestere??? !!!! ![]() ![]() si m-am hotarat ....pana luni nu imi mai calculez nimic... ![]() sa vedem atunci rezultatele....![]() mami x2 , de fetita cu codite si s 27 |
mm, suna bine
sau sa-ti fie de bine daca deja le-ai papat
s26 cu