Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (463)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hai ca va dau si o cafea daca tot m-am trezit cu noaptea in cap
Si ca sa nu fie o cafea "chioara" va dau si un zambet
Si ca sa fiu sigura ca ati capatat zambetul cu pricina, va servesc si doua perle de la cele doua comori mimonisciene :
Dudu se uita pe youtube si daca nu-l mai las face crize. Ca sa nu faca crize, actionez cu degetelul mic butonasul de conexiune la net de pe latura laptopului si tac!, a picat netul. Maraie un pic dar ii trece mult mai repede decat daca zic eu gata. Asadar, azi a picat netul, maine a cazut netul si iar a picat si iar a cazut pana cand aseara s-a apucat baiatul voiniceste sa-l caute pe jos Il si striga: Netuieee! E cevaaa
Si perla II :
Teo la ora de fizica. O colega la tabla, rezolva o problema. Colega termina dar nu se retrage. Profesoara zice, cufundata in paginile unei culegeri (cunoasteti probabil stilul ): "Asaaa, si acum una MAI DESTEAPTA!" la care Teo, din banca :" o problema sau o eleva? "
Si alta perla de Dudu:
"Nu pace macaia atza, doaie maseieieie"
Sau in parc , un baietel i-l prezinta pe fratiorul lui ...iar el mandru foc zice: "am si eu un fatzatau (adica "fratior" )" la care Mari, uimita, il intreaba: "nu zau, si cum il cheama?" iar el mandru foc " ANDI!" Andi e prietenul Teodorei, pentru cine nu-si aduce aminte desi nu-i greu deloc de retinut pentru ca pe ultimii trei i-a chemat la fel pe toti :ANDI
Si ca veni vorba...e ziua lui Andi azi, puteti sa-mi urati ca daca e fatzataul lui Dudu inseamna ca e si el copilul meu , nu? Oricum e la noi in casa aproape non stop, chitara lui , ghiozdanul si geaca stau de obicei in sufragerie peste macaraua lui Dudu si ca sa manance si Andi ceva , mai nou, trebuie sa tin cont si de tabieturile lui culinare : nu mananca peste, nu mananca usturoi, nu mananca ciuperci si in general nu mananca Cred ca d-aia zice Dudu ca e "fatzataul" lui
Hai ca v-am facut capul calendar, se vede ca sunt neforumita de mult Mai vorbiti si voi, predau microfonul
UPS! Mai era ceva...dedic acest matinal unei randunici migratoare, impreuna cu urarile mele de sanatate si fericire si
La multi ani, Alice! Sa ne traiesti!

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
vad ca cafeaua si zambetul le-a dat Mimo!

LA MULTI ANI, FLORI!

SA FII SANATOASA SI IUBITA SI SA TI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE!

Mergi la inceput

si La multi ani pentru Andi, ginerele lui Mimo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

A murit tata...

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca.

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Pt Simo si Micul Siluan.
Dumnezeu va va ajuta cu siguranta.
De luni incepeti o noua viata.

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

olguD-zeu sa-l odihneasca in pace...imi pare ff raucondoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Olga, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Olgutz, condoleante!

Mergi la inceput