Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (463)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgule, sanatate! Si sa nu o ia si copiii!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Zoze, nu e un must have, dar e asa de frumos, eu cand am ramas gravi imi doream neparat tot o fetita, cand am aflat ca e baiat, am fost putin dezamagita, dar mai apoi, am inceput sa simt ceva ce m-a legat inca din burtica de baietelul meu, pe care il mananc din ochi in fiecare clipa si care imi face sa-mi crape sufletul de fericire.
Cand era in burtica, ne gandeam cu randuoiul, care si el a vrut fetita, ce fain e sa ai fetita si baiat, ca vom fi o familie echilibrata , ca vom stii cum sa ne descurcam cu nora si ginere , ca vom avea ajutor barbatesc la batranete, si alte multe.

De multe ori imi spune randunoiul ca nu ma mai recunoaste, adica felul in care ma comport de cand am nascut, felul in care imi privesc copii, fericirea din ochii mei cand alaptez sau cand vorbesc de Alex.
Alex m-a schimbat, cred ca el mi-a declansat adevaratul insinct matern, pt ca acuma cand privesc in urma, cred ca Iris a fost privata de multe chestii din partea mea, eu asa simt, nu mie- rusine sa o recunosc, dar acuma ma simt mama cu adevarat, si sunt FERICITA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Olga, nu stiu cand o vom opera pe Iris, mai asteptam sa vedem ce va ma fi, nu a mai racit de ceva timp, nu a lipsit nici o zi de gradi, cred ca vom astepta primivara pt operatie oricum, daca va fi neboie vom interveni, dac nu, nu.
Si eu am fost racita nonstop dupa ce am nascut , vreo 3 sapt, si bineinteles i-am dat si lui Alex, saracutul era plin de muci, dar fara febra, il aspiram detul de des, ser si Oscilo, a mers f bine la el, lapte de mama din plin si a trecut.
Eu m-am tratat cu Oscilo, Vit C 1 g, Pinosol in nas, suc de catina si ceaiuri la greu, si cand nu mai puteam de durere mai bagam si cate un Nurofen forte.

Ca sa adaug ceva la mesajul anterior, mi se rupe inima in mine cand ma gandesc ca din ianuarie incep serviciul, am promis si cred ca trebuie sa ma tin de cuvant, nu am stiut atunci cand am promis ce voi simiti in suflet, si daca la Iris am simtit ca mi-e bine ca m-am intors acuma nu mai simt acealasi lucru si deja sufar pe tema asta, nu stiu cum va fi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

ramo in jungla eram eu demult oricum, doar ca aveam mai mult de umblat cu actele, nefiind cetatean roman - permis de sedere in tara, permis de munca, vize daca veau sa plec undeva cu familia (ca sotul si copiii sunt cetateni romani), etc. Acum macar de umblatura asta aiurea pentru acte scap. Inca n-am scapat, ca pana o sa am eu buletin mai dureaza, da macar stiu sigur ca o sa-l am.

Sanatate micutilor, nu-s in stare sa scriu mai multe ca o inceput Razboiul Stelelor in casa si-s bruiata intr-una de urlete, asa ca mi-i imposibil sa ma concentrez.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mai,e ceva,fetita asta.. Cred ca va trebui sa bag LP in curand,pt ca,de multe ori,nu se produce lapte suficient de la o masa la alta.Si eu mananc corespunzator-carne,branza,oua,fructe si legume-in cantitati sanatoase,nu tin dieta
Ne aminteam noi aseara cum ii ziceam lui Mihai cand era mic-viermushAvea un costumas verde,el era asa de alb si firfiriu si asa il alintam.
Acum,cum sa-mi alint eu-groshteiul-asta mic,de nesaturat!?!

Ramo,tocmai asta e-e reversibila treaba

Olga,veezi,asa sunt baietii barosani Cu greutate,dar fara a fi obezi
Daca tot mergem umar la umar-Sofia cand era mica era tot asa,bolfica precum Maria,ca m-ar consola sa stiu ca era asaTare teama imi este sa nu cresc o viitoare grasanica,precum mama-sa(desi eu mica,nu am fost grasana).
Cu varsatul,de ce te ingrijoreaza,vomita des asa? Ca ti-am zis,asa a vomitat si Maria,de 3 ori pana acum,insa sigur a fost din cauza de prea plin
Te virusasi si tu??Of-foloseste masca..Maria a scapat.

Stela,cu intarziere!

Nico,ma bucur ca-i bine Stef! Sper ca sezonul acarienilor sa fie bland

Felicitari Raluca pentru victoria asupra scutecelor!!

Bravo Matei!!Bravo Valen!

Ramo,esti mortala cu poeziile Andreiului!!Bravo lui!!

Livi,imi pare rau ca trebe'sa te intorci la munci

Olga,Raluca(spm) a nascut?

Si remaliss ce a rezolvat cu alaptatul,ca nu am avut timp sa citesc nimic zilele astea.Abia v-am citit pe voi acum

Irina Esti o dulce,dulce,dulce,insa nu pot accepta sa pleci cu Antonia asa devreme de acasa,plus ca se anunta vreme urata.. Ma descurc eu cumva-o iau cu mine.Dr se va bucura si-sigur se gaseste vreo as.draguta sa o vegheze,cat sunt eu in servicePupi muuulti,multi!!
Dar,daca vrei,ne putem vedea mai tz.pt ca mergem la BE si apoi in Baneasa,iar de nu reusim sa intreprindem tot ceea ce ne-am propus,Vineri,ramanem si Sambata.
La BE,probabil ca vom fi in jur de ora 11.Cine doreste,cine pofteste?

Gata,plec la dr.Pupici tuturor,nominalizate au' ba

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cristina,eu am glumit,nu te superi pe mine da!?!

Si uitasem sa va pove ce frumos ne-am petrecut noi azi,eu si MihaiAm donat-o pe Maria bunicutei,iar noi am fost impreuna la plimbare,la shopping,la KFC

Saraca buni ne-a sunat cam disperata,ca o umflase pe Maria de ceai,iar asta tot urla ca din gaura de sarpeSi era si prima data cand ii bea ceai,si cu biberonul,pe care mi l-a refuzat mereu de altfel

Fuuug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cum sa ma supar, Zoze, ce vorbesti? Nici n-as fi avut de ce. Nu prea pot scrie ce as vrea si cum as vrea ca astia 2 ai mei zici ca au inebunit de ceva timp. Daria mai ales. Atata il provoaca pe Vladut, aproape intruna si-s tot timpul cu jocuri la limita cu bataia. Imi vine sa-mi iau campii cateodata. Nu mai stiu cum sa-i potolesc. Si cand ma gandesc ca toata lumea care o vede pe Daria crede ca-i un ingeras de fetita si ca Vladut e ala agitat. Ca ea e o domnisoara, nu se manifesta in public. Cand sunt straini prin preajma baga o masca din aia de sfioasa si mironosita.
Deja are in parc 3 baieti, prieteni cu Vladut, care mai ca nu se bat sa-i atraga atentia si ea le imparte fiecaruia priviri din alea "seducatoare" pe sub gene. Mama ce m-oi face cand o mai creste!
Vladut e altfel parca, la el totul e pe fata, totul e simplu, Daria insa...oioi.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Buna seara

Tot eu cu puzzle: http://de.jigzone.com/puzzles/6B055D4CA1AF imediat sub poza mica, la Schnitt Ändern pot fi modificate "pietrele". Asa poate fi facut si pentru copii cand nu pot fi scosi afara. Iar un pic mai jos, la Puzzle-Galerie, sunt o multime de planse dragutele. Ma apuc si eu cu ingerasul meu sa fac "pajel"

Pupicei si imbratisari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Si uitasem sa va pove ce frumos ne-am petrecut noi azi,eu si MihaiAm donat-o pe Maria bunicutei,iar noi am fost impreuna la plimbare,la shopping,la KFC

Saraca buni ne-a sunat cam disperata,ca o umflase pe Maria de ceai,iar asta tot urla ca din gaura de sarpeSi era si prima data cand ii bea ceai,si cu biberonul,pe care mi l-a refuzat mereu de altfel

Fuuug

Si eu as vrea sa fac chestia asta..sa fac ceva doar cu Matei, dar trebuie sa gasesc pe cineva care sa stea cu Luc asta fomistul... Ar manca non-stop.. Mananca si mancare la greu, dar si tzitzi, ca desert...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mesaj primit pe sms:
"S-a stabilit data transplantului 29 noiembrie de la ora 8. Au zis ca va dura pana la ora 17 si vor fi 2 echipe de doctori care vor opera in paralel. Sa va rugati pentru noi. Va pupam"

Mergi la inceput