Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (463)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Sa dea Dumnezeu ca de luni Siluan sa renasca, sa fie un nou inceput pentru el si familia lui, iar lui Simo putere si refacere rapida!! Dumnezeu cu voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Inainte sa postez linkul am vorbit cu Simo. Daca ati citit pe blog, au venit si mai multe peste ei, Siluan are mana rupta si in ghips si o coasta fracturata... INSA zambeste! Le zambeste tuturor! Este incredibil micutul de el! Cat de tare se increde el in Dumnezeu si in oamenii de langa el daca poate zambi in situatia in care este acum!? Cum poate sa indure atatea si sa si zambeasca!? Asa de tare m-au emotionat convorbirea cu Simo! Atata m-au cutremurat pozele de pe blog! Daca le-ati vazut, ati vazut probabil ca are burtica foarte umflata. Are 1,5 kg de lichid in corp, in plus fata de cat avea cand au sosit la Hanovra! Insa este stabil! Nu este la TI, deci se prezinta mult mai bine decat multi copii aflati inaintea transplantului! Doamne-ajuta! Sper sa fie bine. Pe Simo o voi suna si maine. Mi se pare ca este atat de calma! Sigur ii face bine sa povesteasca.

Va pup.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nicomda am vazut ce burtica are..off..si manuta si coastele ,prea multe la un sufletel atat de mic...ma rog pentru ei si sper ca Bunul D-zeu sa ma (ne) asculte sa se indure si sa--i dea sanatate acestui puiutz si multa ,multa putere sa treaca cu bine peste transplant nici nu stiu ce-as mai putea zice..doamne ajuta!!!

remaliss tu cum mai esti?ce face BB ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata

Olgu, condoleante ...mai mult nu stiu ce sa-ti spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Doamne ajuta-l pe Siluan si da-i putere lui Simo, mi s-a rupt sufletul cand l-am vazut si el are puterea sa zambeasca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Cami, .

Vazandu-l pe Siluan, mi s-a facut si rusine cu necazurile mele . Dumnezeule...astazi mi-as dori sa ma pitesc intr-un colt si sa nu ma vada nimeni

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Olgutz condoleante!

Clipe de vara - Concurs DC www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=20" target="_blank">mh-1, mh-2

www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

acum l-am vazut si eu pe Siluan, efectiv am ramas fara cuvinte.. off Doamne, bietul pui! ma rog si eu pentru el!

Clipe de vara - Concurs DC www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=20" target="_blank">mh-1, mh-2

www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello... ma refac dupa aseara, a fost tare bine, aproape ca-n tinereti:))
naty buna idee, maine sa aprindem lumanrici ptr Siuluan, sa ne rugam si sa tinem pumnii stransi

...nu stiu daca e cazul, insa poate ar fi buna o schimbare de ton..
asadar, duminica viitoare, in jurul pranzului, va avea loc ieseala lunara randuniceasca la film! doritorii sa se anunte!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

asadar, duminica viitoare, in jurul pranzului, va avea loc ieseala lunara randuniceasca la film! doritorii sa se anunte!

Iubirea mea MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Eu ma duc cu Zana la o petrecere de Sf. Nicolae, asa ca nu stiu daca mai prind filmul (depinde la ce ora va duceti), dar la cafeaua de dupa sigur vin

Olga

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput