Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (463)
Raspunsuri - Pagina 11
mstela spune:
Si daca tot e Sf. Stelian azi:

Si tata era Stelian.

Cata
,multumesc.Ce tare ca stii ce sfant e azi!Eu uitasem pana aseara
..Mai am nevoie de imbratisari,ca nu se rezolva nimic rapid,dar cert e ca sunt pe drumul cel bun si asta ma face f fericita!

Ioana,ce putintel mai are Iris pana vede bradul!
Mimo,in loc sa ma intristez de patania ta,am ras pe infundate
teribil![]()
..mai ales ca-mi relatase vecinik patania cu regret si printre zambete,si asteptam povestirea.
Of,ajunge el nr in fata la loc,dar bine ca esti intreaga
..si poate nu te mai scalambi la careva in trafic!
Si tare ar fi sa ajungi angajat la mimo.ro.
Aoleu,netuleee!!
Mai inchid si eu tv-ul pe furis si zic:"gata,a luat curentul,fir-ar ei de comunisti!numai Base e de vina!"si cateodata il blogodoreste si ea pe Base
,dar cateodata se pune pe urlet si urla si urla cu suspine si da in tv si urla si urla ca s-a luat curentul.
![]()
LA MULTI ANI CU SANATATE,FERICIRE SI IMPLINIRI,FLORI DRAGA!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE IN FAMILIE, DELPHI!

PS.Organizeaza Team building compania la Sinaia exact cand e concertul demis russos unde am bilete.
si tare as fi vrut la team building..ma inscrisesem si mi-am adus aminte brusc azi de concert

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
aliceionescu spune:
Salutare!
Va multumesc mult pentru urari, desi nu mai sunt atat de activa pe cat mi-as dori pe D.C, stiam ca nu ma uitati.![]()
Olga, imi pare rau...Cuvintele sunt de prisos...Dumnezeu sa-l odihneasca!
Va doresc zile senine, fara boli si necazuri!

delphin spune:
Merci Dragelor! 
OLGA, ma alatur si eu fetelor, condoleante si ...cuvintele sunt greu de gasit in astfel de situatii!
luny spune:
noi am venit de BE, mama mea, ce aglomeratie, de la ora 11
am ratat Zozel, am vazut 2 min de Bitza cu Antonia in brate, insa ne-am plimbat (eu, Valen, Luca, Muff-cel-lipit-complet-de Lucutz) cu Mira si Medeea cea sfioasa, ca se ferea de Muf cand incerca s-o pupe
... n-am cumparat mare lucru, erau aceleasi chestii ca de obiciei, jucariile scumpe, doar niste body-uri, mocasini ptr in casa, dres, cam atat... Mate a fost chiar cumintel, era lipit de carutul lui Luca si incantat sa se joace/topaie cu Valen

LA MULTI ANI, FLORENTINA, DELPHIN, STELUTZ, TOT CE VA DORITI SI INCA PESTE!
offf,
Olgutz... imi pare rau... sicere condoleante...te imbratisez strans
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
La multi ani, Flori, Delphin, Stela! Sa fiti sanatoase si fericite si tot ce va doriti sa se implineasca!
Va multumesc tuturor pentru sprijin, sunteti, ca de obicei, de nota 100
. S-a dus, saracul, azi-noapte, in somn...suntem impietriti cu totii, desi ne asteptam sa se intample asta din zi in zi. Asa un sentiment de mila imensa ma incearca...amestecat cu usurarea cumva ca nu se mai chinuie nici el, nici mama...imi trec atatea ganduri prin cap, of...Nu stiu ce sa ii spun Sofiei despre Bunu, vor sta ai lui Radu cu ea zilele astea, o gasi soacra-mea povestea potrivita. Nu vreau sa va incarc pe voi cu ale mele, azi era si ziua fetelor...Oricum, multumesc inca o data si ma bucur mult sa le revad si pe Alicel, si pe Delphin si pe Adrianadana 
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
natynic spune:
Olgutz, o
si de la mine si un gand bun!
Alice!
Delphin! 
V-am citit, sunt la zi dar cuvintele tot nu le am la mine...Poate le voi regasi candva, deocamdata mi-e mai bine in tacere.
Dar, hai, apropo de mama lui Stefan cel Mare sa va zic si de-a Iuliei una..Tot asa, o strigam...Si ea alergand vine prompt la mine si zice: "m-ati chemat, doamna?"
La BE caut sa ajung maine desi habar n-am cand si cum. Daca mai vine cineva m-as bucura, desi imi inchipui ce aglomeratie va fi, caz in care o voi sterge cat mai repede ca urasc chestia asta.
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Intrebare: are vreuna dintre voi experienta cu vanzarile/anunturile de pe autovit? Cum vine partea cu pret brut/net? Pai, eu sunt PF care am de vanzare o masina. Nu emit factura. Deci ... |
Ce masina vinzi?