-25%,Cum ne redistribuim cheltuielile?(3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Iote, dom'le, ce inseamna varsta! (ma rog, si ascendentza, madam Ibrian a fost nevasta lu' fratele lu' bunicu') in afara de Formula As - si aia cand imi aduc aminte - nu iau reviste. A, ok, am luat Adev pt colectia de carti, dar aia era altceva.

Chiar, Alina, daca tot vrei sa cheltuiesti pe ceva de citit, de ce nu urmaresti ziarele care au "la pachet" carti? inclusiv (k sa nu zic mai ales) carti pt copii, unele si CDuri cu muzica, povesti, tot felul de chestii pt pici. E adevarat k un Dostoievski n-o sa ne spuna niciodata care sunt tendintele in machiaj pe 2011...Idiotul cu "Idiotul"...k sa zic asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu am ajuns la un numar de 12 felicitari si le-am pus pe blog... Blogul e la semnatura, astept impresii!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Selene, mie imi plac tare mult felicitarile. Nu am vazut pe site preturi, nu vrei sa le vinzi sau nu te-ai gandit inca?

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Concurs Clipe de vara - ser1, ser2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Si eu am reusit sa fac 3 perechi de cercei,dar nu stiu exact cum sa le pun aici sa se vada,daca ma ajuta cineva cu un sfat cum reusesc sa pun pozele cu cerceii aici sa se vada ias fi vesnic recunoscatoare.Felicitari Selene pentru minunatele felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

Selene: http://hobbyfix.eu/ro/index.php?tm=474652 .. poate mai aveai nevoie de idei

nici eu nu stiu cum se pun pozele direct aici, intreaba pe la bazar, acolo sunt niste dragute care ne tenteaza zilnic cu cafeluta de dimineata , dar stiu sigur ca as fi client la ceva seturi frumoase (gen colier/pandant pe fir organta sau ceva de genul si neaparat cu inel - eu inca nu am gasit acel inel reglabil pe care sa putem lipi diverse)

asta e doar un model http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2620, dar mai era o poza super care sa detalieze ce vreau sa spun.
pe snur, sau pe "scheletul" inelului ar putea fi orice, de la gargarite si fluturi, materiale deosebite, sarma impletita fundite, etc ... pana la pietre semipretioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mersi matilda33 daca vrei lasa-mi un PM cu id-ul tau si iti arat pe messenger ce am afcut si poate esti interesata si mai imi spui ce iti doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra
exemplu - cand am 50 de lei in buzunar, pentru urmatoarele 3 zile si copilul nu are mancare, de exemplu, ii cumapr o cutie de lapte si las naibii tigarile si alte prostii.
Am dat exemplul de 50 de lei, pt ca atat costa laptele pe care-l cumparam noi.

sper ca doar 5 lei, totusi. si mai sper sa nu ajungem ziua in care o cutie de lapte va costa juma' de milion de lei vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra
exemplu - cand am 50 de lei in buzunar, pentru urmatoarele 3 zile si copilul nu are mancare, de exemplu, ii cumapr o cutie de lapte si las naibii tigarile si alte prostii.
Am dat exemplul de 50 de lei, pt ca atat costa laptele pe care-l cumparam noi.

sper ca doar 5 lei, totusi. si mai sper sa nu ajungem ziua in care o cutie de lapte va costa juma' de milion de lei vechi

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

mianna, se pare ca nu esti actualizata cu preturile de copii

Nu am gresit, cutia de lapte , de 800 de grame, pe care o cumparam noi, costa 50 de lei, adica 500.000 lei vechi.
Asta in hipermarketuri, ca in farmacii costa 60- 65 de lei.
Si ne ajunge 10 zile.

Deci, laptele pe luna ne costa 150 de lei.

Si sa nu crezi ca e vreo super exagerare, intr-adevar este , cred, cel mai scump lapte, dar Nan, de exemplu, costa 30 de lei, 600 de grame, fata de 50 de lei, 800 de grame, laptele Aptamil (pe care-l folosim noi).

Si nu, nu o sa fac economie la copil, laptele asta l-a baut dintotdeauna, asa ca asta il va bea pana la 3 ani, Aptamil are formula pana la 3 ani.

Abia dupa 3 ani o sa-i bag lapte lichid, din comert.

Cum spuneam si pe la alt subiect, daca tai din ceva, o fac de la noi, parintii, la fetita mea n-am taiat nimic, nici la jucarii, nici la haine, nici la mancare.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Serialbastre

Selene, mie imi plac tare mult felicitarile. Nu am vazut pe site preturi, nu vrei sa le vinzi sau nu te-ai gandit inca?

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Concurs Clipe de vara - ser1, ser2

M-am gandit, Seri, dar mi-e cam rusine...

Wow. Nu vazusem asa ceva pe Hobby Fix, desi e magazinul in Cluj si-l trimisesem pe al meu fratior pana acolo.

mianna, cum, nu stiai ca atata costa o cutie de lapte praf Nestle, 1+ sau 2+, de 900 de grame? 49 de lei. Dupa cum una de 400 de grame costa 23-24 de lei. Mai mult in farmacii.

Mergi la inceput

Lapte Praf Nan 1 400G, la Dona: 29,30 lei
Lapte Praf Nan 2 400G, la Dona: 29,30 lei
Lapte Praf Nestle Junior 1+, cutie mica, la Dona: 26,50 lei
Lapte Praf Nestle Junior 2+, cutie mica, la Dona: 26,50 lei

Lamurit, da?

Mergi la inceput