-25%,Cum ne redistribuim cheltuielile?(3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Selene, foarte draguta pisica
Sunt subiectiva cand spun asta, pentru ca am avut si eu doua, la fel, in cele 3 culori pe care le are matza ta si deci, nu are cum sa nu-mi placa

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Asta e pisi: http://img138.imageshack.us/img138/6268/dscn3433.jpg

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Si eu am o pisica tot Calico.
Japonezii spun ca aduc prosperitate in casa in care se afla - mai ales ca doar femelele pot avea acest colorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Eu am fost doar gazda temporara pentru pisicile diversilor amici care aveau concedii etc, asta pana sa am caine.

Am gazduit asa:
- un motanel negru Oscar, pe care nu l-a mai revendicat nimeni si ne-am procopsit cu el 1 an de zile
- un birmanez argintiu Felix
- si inca un birmanez Coco; cel mai lung weekend din viata mea pentru ca si-a urlat frustrarea de a fi fost abandonat toate cele 2 zile si 2 nopti pana si l-au luat stapanii inapoi.

Nu pot spune ca imi doresc o pisica; am caine si suntem fericiti cu el. Insa am grija de ele daca trebuie si cu riscul de a-mi atrage vot de blam hranesc o tarla de pisici care ne inconjoara scara blocului. Bietul meu caine s-a sufocat de indignare cand a vazut asta.

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click
Bietul meu caine s-a sufocat de indignare cand a vazut asta.

24 +

Saracul caine, cred ca s-a simtit tare tradat...of,of, hranitoare de matze...si tu, Brutus?

In alta ordine de idei, ina, sunt total pe langa subiect, dar vroiam sa-ti sugerez ceva, probabil ca te-ai gandit si tu, dar nu strica sa-ti zic si eu.

daca bebe va avea camera lui, separat de a voastra, sau daca va veti sta in aceeasi camera, dar va avea un colt al lui, e bine sa inveti cainele din timp ca el nu are voie acolo.

Adica, sa nu fie ceva brusc, pana azi ai voie, de maine, ca apare bebe, nu mai ai voie.

Am fost coerenta?

La noi a fost oarecum simplu, pt ca ne-am mutat in casa noua cu cateva luni inainte sa nasc si fii-mea are camera ei.
Pisicile au fost invatate ca au voie peste tot, mai putin in camera copilului si atunci cand am nascut deja erau obisnuite ca n-au ce cauta acolo.

Bine...acum intra si acolo, se baga printre jucariile fetei,dar niciodata nu se suie in patul ei, desi la noi in pat sunt primele :)) dar acum nu mai conteaza, pentru ca oricum, eva e mereu cu ele in brate.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
Pisica este un animal carnivor si asa intentionez sa il "pastrez", nu vad de ce m-as pune eu contra naturii, ca si calugarii aia din Tibet, care i-au facut pe tigri vegetarieni. O prostie, dupa parerea mea.

Iepuras, era o gluma, un chelcashoz sa te faca sa zimbesti.

Stiu cum sint pisicile am avut o pisica ce minca morcov mai ceva ca ...iepurasii.
Ariel nu minca decit peste din lista de carne si in rest era vegetariana, poti sa te miri dar exista, am vazut cu ochii mei ca doar am avut-o vreo 4 ani.
Refuza mincarea pentru pisici, nu stiu de ce.
In schimb cea pe care o am acum, Bella Mya , nu maninca decit mincare pentru pisici, cum de altfel ar si trebui ( cica) nicidecum mincare facuta de mina omului, in bucatarie.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_b

Citat:
Pisica este un animal carnivor si asa intentionez sa il "pastrez", nu vad de ce m-as pune eu contra naturii, ca si calugarii aia din Tibet, care i-au facut pe tigri vegetarieni. O prostie, dupa parerea mea.

Iepuras, era o gluma, un chelcashoz sa te faca sa zimbesti.

Stiu cum sint pisicile am avut o pisica ce minca morcov mai ceva ca ...iepurasii.
Ariel nu minca decit peste din lista de carne si in rest era vegetariana, poti sa te miri dar exista, am vazut cu ochii mei ca doar am avut-o vreo 4 ani.
Refuza mincarea pentru pisici, nu stiu de ce.
In schimb cea pe care o am acum, Bella Mya , nu maninca decit mincare pentru pisici, cum de altfel ar si trebui ( cica) nicidecum mincare facuta de mina omului, in bucatarie.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Da' nu m-am suparat defel. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Mai, o sa ne petrecem primul an intr-o garsoniera si sincer nu prea stiu cum ii vom da de cap.

Am sa cumpar niste perdele + o sina de la Ikea sa pot desparti macar simbolic camera. Ma gandesc ca o draperie ar izola un pic de sunete / lumina puternica / par care pluteste.
Baldachinul ma sperie nu stiu de ce.

Cat despre caine, el are deja 9 ani jumate si si-a format niste tabieturi pasnice; are coltisorul lui pe canapea, patul lui, coltul lui de rontait jucaria lui (si ocazional un pet de plastic).
Daca ar fi om, cred ca ar fi ordonat pana la obsesie.

Singura problema reala pe care mi-o fac e legata de parul cainelui. Dar am sa aspir si eu...continuu...si mai mult nu mai stiu.

25 +
Panicoasa undercover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Mai, o sa ne petrecem primul an intr-o garsoniera si sincer nu prea stiu cum ii vom da de cap.

Am sa cumpar niste perdele + o sina de la Ikea sa pot desparti macar simbolic camera. Ma gandesc ca o draperie ar izola un pic de sunete / lumina puternica / par care pluteste.
Baldachinul ma sperie nu stiu de ce.

Cat despre caine, el are deja 9 ani jumate si si-a format niste tabieturi pasnice; are coltisorul lui pe canapea, patul lui, coltul lui de rontait jucaria lui (si ocazional un pet de plastic).
Daca ar fi om, cred ca ar fi ordonat pana la obsesie.

Singura problema reala pe care mi-o fac e legata de parul cainelui. Dar am sa aspir si eu...continuu...si mai mult nu mai stiu.

25 +
Panicoasa undercover.

ina, sa vezi faza. Si la noi este par de pisica, invariabil, pe paturica ei, fosta a Dariei, pe pledul de pe pat, care serveste drept cuvertura, ca se suie si mai doarme si pe pat, i-am spus lui iubi sa-i lase paturica ei de dormit pe pat, ca macar stiu ca nu am par decat acolo, si nu m-a ascultat, ca matza tre' sa stea jos, nu pe pat, pe covor...

Dupa cum spuneam, in dormitor nu are voie, desi mai scapa si acolo, na, nu pot sa zic ca nu este vreun fir de par de-al ei, dar NU pe perne, paturi, pat.

Se tranteste Daria pe pilota noastra, de pe pilota se desprinde o scama de-aia de pana de umplut pernele, care scama ajunge drept in nasucul Dariei, a aspirat-o intr-o fractiune de secunda, s-a dus de zici ca nici n-a fost... Am bagat rapid aspiratorul nazal, dar n-am nicio siguranta ca am recuperat-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Si eu vreau un caine pentru Delia(pitica mea)sa se obisnuiasca cu animalele deoarece ei yi este frica de caini dar din lipsa spatiului aceiasi problema ca si la ina nu avem cum:((.Eu sunt incorigibil indragostita de caini,noi avem o broasca testoasa in casa,dar mai mult mi-ar fi placut un caine pe de o parte,pe de alta parte nu stiu ce as fi fact ca ar fi trebuit sa il scot afara dimineata si sunt cam puturoasa la cest capitol(sa ma trezesc dimineata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Selene sa stapaniti sanatosi pisicloanta, de fapt ea va stapaneste pe voi, o sa va convingeti de asta in timp Asa arata si prima mea pisica, juma de zi am stat in genunchi in fata mamei pana a acceptat s-o luam acasa, o chema Lili Atata doar ca asta o sa-ti mai suga niste bistari din buget, eu consum minim 150 lei pe luna pentru pisici (mancare umeda, mancare uscata, nisip, veterinar sau diverse tratamente). Eu le tai unghiile cu unghiera o data la 2 saptamani (tai doar 2-3 mm din varf, nu mai mult)

Alexandra esti tare, felicitari pentru reducerea drastica a tigarilor Io ma marturisesc ca muream de pofta sambata trecuta dupa o tigara si mi-am luat un pachet si am incercat sa fumez una, moama ce nasoala a fost, cat pe ce sa vomit, nu mai stiam cum s-o sting mai repede. Si-am mai ramas si cu poachetul cumparat

Alina hai c-ai mai pus un punct . Eu vroiam sa-ti spun ca nu exista cuvantul "yi" in lb. romana, zau, e enervant, nu poti folosi "ii"?

Ina o sa vezi ca n-o sa fie nevoie sa dai in branci cu curatenia (mult mai mult decat pana acum ma refer), si eu m-am framantat si m-am intrebat cum o s-o scot eu la capat cu copilul si trei pisici dar a fost super ok. Cum a zis si Alexandra, pisicile n-au avut voie in primele 6 luni la noi in camera, parul l-am aspirat normal, oricum pana pe la 8 luni nu am tinut copilul pe jos, si dupa 8 luni deja tropotea prin casa bambina deci orice precautie era futila

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput