Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 io am uitat ieri sa va servesc cu tort si sampanie dar va servesc azi cu ciuperci umplute la grataar ce sunt in curs de coacere...yami... Anca, casa de piatra! rodi, da' ce seara pregatesti tu acolo...eu in locul sotului tau as incepe sa las mesaje mai des... a sa nu uit dupa cantarul din casa Nectarie are 8.900 gr si la 3 luni avea 66.5 cm. acum nu stiu cat mai are. eu ii haine de 1 an de acum ca nu se mai poate. poarta hainele de cateva ori si gata nu ii mai vin. nu ii mai cumpar nimic. punct Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3# |
larisa, nu esti singura! Am o prietena buna care imbraca copilul de 8 luni cu hainute de 2 ani.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
coteasca spune:
Adriana, Eladea. Michelle, Bumblebee, Racusor2010
multumim de urari!!!!!
Anca Casa de Piatra, sa fiti fericiti si voi si toata lumea!!!
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
bumblebee spune:
Denisa, mie in maternitate mi-a fost recomandat gripe de toate asistentele, eu zic sa incerci, e naturist, rau nu cred ca are ce-i face.
Noi avem 7.7 kg, incercam sa luam si inaltimea in seara asta, dar oricum, acu' 2 sapt avea 68 cm. Mie mi se pare pui de urs, abia il manevrez, incearca sa se ridice in picioare, sa se catere pe mine, zici ca-s munte de escaldat. Bine, eu la un metru si un zambet nici nu-s greu de doborat.
Noi hainutele de la Next le-am primit, de comandat as comanda de pe bebeshopp, par scumpe, dar de fapt nu sunt, orice prostie de salopeta nu am vazut sub 40 de lei. Cu astea de la Next sunt cea mai multumita, nu ramane pampersul pe crac, nu se rup capsele ca trag de ele, materialul bun.
Azi mi-am luat plodul si am mers in mall, mai fetelor, astia pun niste preturi Made in China, dar niste preturiii, eu n-am pb cu etichetele, dar sa pun mana pe un body si sa simt un material pe care mi-e sila mie sa pun mana si sa dau si 50 de lei pe el, sau o salopeta cu totul pt casa 80 de lei, cred ca-s tacaniti. Dar na, ei cer, depinde si care da...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
paula_m spune:
Anca, casa de piatra si sa traiti multi ani fericiti alaturi de comorile voastre
Raul azi a dormit exact 45 de min, a scos untul din mine...
Eu costumasul de craciunel l-am luat de la SH London Shop. Cred ca a costat pana in 15 lei. Au niste lucruri tare dragute acolo. I-am luat lui Raul o geaca de iarna de la Zara cu 150 de lei si apoi am vazut acolo o gramada de gecute, aproape noi, f frumoase si tare ieftine.
I-am luat si niste salopete grosute. Am facut si eu ca si Pufescu. Le spal la 90 de grade si apoi le calc si le mai spal inca o data pt siguranta. I-am luat numai hainute de la next si foarte ieftine. Bine ca nu ii iau ce vine chiar pe piele, ca din alea am o gramada.
Nu mai stiu ce am vrut sa spun, revin daca imi amintesc...acum Raul il calareste pe taica-sau. Eu astept sa i se faca somn, dar cred ca mai am mult de asteptat
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
giorgia23 spune:
Anca,Coteasca casa de piatra si multa fericire si sanatate in continuare
Si fata mea azi a vrut sa ma innebuneasca...a dormit f.putin plus niste crize de plans...noi am mancat si acum e cu tati cat ma pun eu sa fac banane prajite dupa reteta postata de Victo
Offf sper sa am o noapte linistita ca asa de obosita ma simt...va zic de pe acum noapte buna in caz ca nu mai intru
ela_mm spune:
dragele mele,
ma bucur ca v-am regasit.
doamne, eu nu stau bine de loc cu lucrul pe forum. of.
ei, oricum, v-am gasit. am pus si cateva poze cu eva de la botez, pe picassa, ca acolo m-am descurcat, ca mai stiam adresa si parola.
noi crestem bine. azi am facut vaccinul de 4 luni si vad ca inca doarme bbica. cred ca e somnolenta data de vaccin, ca ea de obicei la ora asta vorbeste cu jucarele ei si asteapta baita de la 9, ca apoi sa poata adormi linistita toata noaptea.
voi cum ati fost dupa vaccin? sa fie somnolenta de la vaccin, sau sa merg sa trezesc fata, ca altfel nu-mi mai doarme deseara?
pupici.
ooana spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc voi aveti bebeii mari! Noi avem de ma Next hainute 3-6 luni si ne sunt perfecte. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori |
asa si noi
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui coteasca Adriana, Eladea. Michelle, Bumblebee, Racusor2010 multumim de urari!!!!! Anca Casa de Piatra, sa fiti fericiti si voi si toata lumea!!! Corina, fericita mamica de Tudor Andrei "Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26) http://happyrooms.blogspot.com/ POZE |
bey ia stai asa ca mi-ai adus aminte!
in primul rand va doresc multi ani si binecuvantati impreuna!
in al doilea rand insa...draguta mea....cum adica "activitati"? pai nu te tineai tu tare pe aicisa ca nu vede domnu' nika pana la Craciun? care si cum ceda? ia...sa auzim...vezi ca je are memorie buna chiar si dupa doua nasteri...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui paula_m Anca, casa de piatra si sa traiti multi ani fericiti alaturi de comorile voastre Raul azi a dormit exact 45 de min, a scos untul din mine... Eu costumasul de craciunel l-am luat de la SH London Shop. Cred ca a costat pana in 15 lei. Au niste lucruri tare dragute acolo. I-am luat lui Raul o geaca de iarna de la Zara cu 150 de lei si apoi am vazut acolo o gramada de gecute, aproape noi, f frumoase si tare ieftine. I-am luat si niste salopete grosute. Am facut si eu ca si Pufescu. Le spal la 90 de grade si apoi le calc si le mai spal inca o data pt siguranta. I-am luat numai hainute de la next si foarte ieftine. Bine ca nu ii iau ce vine chiar pe piele, ca din alea am o gramada. Nu mai stiu ce am vrut sa spun, revin daca imi amintesc...acum Raul il calareste pe taica-sau. Eu astept sa i se faca somn, dar cred ca mai am mult de asteptat Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 4 |
al meu doarme...noaptea trecuta a dormit de la 20:30 la 5 dimineata....da'n-am norocul asta mereu.
eu second nu suport de nici un fel...am si io piticii mei.
pai ca ma intreba Andreea sunt decisa sa procedez asa. Ma duc la Piciul si cumpar haine de stat in casa de 1 an dupa cum urmeaza:
5 body cu maneca scurta
5 body cu maneca lunga
5 pantalonasi cu picior
5 bluzite care se inchid cu capse
toate hainutele sunt din bumbac 100% costa in jur de maxim 12 lei fiecare ( unele chiar mai putin cred) sunt made in ro. pantalonasii sunt largi in talie asa cum ne plac noua. si se gasesc in gama variata de culori.
apoi ptr iesit afara avem cateva salopete care sunt bune si un pulover si alte bluzite. i-as mai lua inca un pulover cred.
are cosmonaut de la Z super practic ( e ptr 1 an dar ii vine). indoi si la picioare si la maneci si imi place ca nu e f gros....eu ador hainele de iarna de la z. caciulita i-am luat recent de la MiniBlue. Cum zicea Oana...luna si caciula de data asta am luat una o idee mai mare nah
i-am luat si are o camasa noua de la Z super faina de 1 an...dar ii cam vine in curand.
ei si asa se mai agata de manuta mea cate un trening frumos sau cate ceva. dar...haine multe gramada pana nu o merge si nu s-o stabiliza macar un pic cu crescutul nu mai cumpar. pe langa faptul ca dau o gramada de bani mereu sortez haine de zici ca nu am alta treaba de facut. mereu e dulapul plin si apoi nu ii mai vine nimic. cu salopetele nu ma impac pentru ca ii raman prea repede mici.....n-ati vazut asa ceva...am cateva care nu le-a imbracat deloc, iar maajoritatea aleaa frumoase doar de cateva ori.
maine soseste paturica de acctivitati de pe bebeshoppp ala....abia astept.
a...si al meu nu mai incape in landou decat dacaa sta cu picioarele indoite. bine ca nu il ducem pe scoica dar asa ca idee.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
al meu doarme...noaptea trecuta a dormit de la 20:30 la 5 dimineata....da'n-am norocul asta mereu. eu second nu suport de nici un fel...am si io piticii mei. Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3# |
mai...ma bag si eu ca musca in c.... calului
cu Second hand...aveti grija, stiu pe cineva care a facut o dermatita de contact de toata frumusetea
eu nu imi iau mie...asa ca lui Matei nici nu se pune problema ...nu dati cu rosii am vrut doar sa va spun ce am vazut din experienta altora
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip