Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
bumblebee spune:
Andreea, noi purtam de la next 6-9 luni, in curand ne vor fi chiar fixe, sper sa mai stea totusi macar o luna in ele
Denisa, daca nu or fi colicii, nu i-o fi foame? Intreb si eu, poate puiutul se lasa la mana lui si in cele din urma adoarme.
Alina, tu vrei sa adoarma singurel? Esti tare! In timp ar trebui sa se obisnuiasca.
Eu una nu pot da sfatauri, nu reusesc sa-l pun in pat fara sa se trezeasca si sa urle de cateva ori. Ieri am zis ca il las sa planga, fie ce-o fi, dar na, am cedat, ca era vanat la fata, plangea de ceva minute si m-am gandit ca oi mai face si vreo istorie, sa faca vreo hernie ca incerc eu educatie
Oana, la noi nu merge tehnica, dar mai incerc, nu ma las
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo da...andreea..cam asa e, din pacate..iar usile nu le putem incuia..sau ar fi o idee? complicata viata asta. si uite-asa nici nu-ti mai vine chefu'..na.. bine, eu nu imi imaginez cum e cd parintii dorm de regula cu copiii in pat..poate ne lamureste Larissa :) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
simplu....fi'mea cand adoarme adoarme...adica tun.... asa ca ii punem una din pilote inspre ea...faceam asa ca un zid....noi ne bagam sub cealalta pilota si action....ideea e ca sotului cica ii place asa la "ïnghesuiala"(patul e destul de mare iar lui ale ii place sa doarma pe o parte cat mai la margine si ocupa f putin loc). oricum nu-i bai...mai sunt locuri in casa mey...doar ca in perioada asta is eu mai obosita si n-am chef de aventuri prin alte cotloane ale casei...poate mai incolo....oricum daca ale s-ar trezi ne-am muta in living unde aveam o canapea extensibila super comoda, de la Ikea. oricum acuma'e post asa ca stop action...deci nu mai vorbiti de din astea mey ca la mine e interzis
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui bumblebee Corina, Anca, CASA DE PIATRA! Sanatate, intelegere si multa iubire! Roxana, asteptam vesti bune! Al meu sot e mai patimas din fire. In timpul sarcinii, pt ca am avut interdictie nici nu batea apropouri, eii, de cand avem voie, greu dom'le, se supara ca un copil, dar nu ne iubarim atat de rar totusi... Rody, e bine ca s-a exteriorizat, al meu e atat de introvertit, ioii, daca inchid eu bariera comunicarii, nu mai exista efectiv comunicare, uneori imi este greu si mie, am si eu oboseala si nervii mei, am noroc ca sunt mai pacifista din fire, e baiat bun si mi-e tare drag. Katalina, mare dreptate ai, barbatii sunt niste copii, intotdeauna radeam in timpul sarcinii, vine al 2-lea copil Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
multumesc mult de urari...noi tocmai am implinit 11 ani de relatie 7 ani de cand il avem pe vlad....dar nu am avut timp sa ne legalizam sa zicem asa decat acum cand s-a nascut Naria!
De fapt eu am vrut sa stiu pt ce fac acte....am o certitudine...nu vom ajunge la tribunal!
ce drag imi e sa stau cu voi...uitasem decand cu vanzoleala asta de dinainte de evenimente!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
racusor2010 spune:
COTEASCA, ANCA, casa de piatra! multa fericire si iubire!
ROXANA sa vii cu vesti bune despre micutul pisoi Teo
VICTO, tare de tot sotul tau
noua ne vin bine hainutele de la next, chiar daca la inceput pareau fixe, si acum sunt ok. pana la urma am fost multumita de ele. la salopetele ma refer, ca celelalte, de iesit afara sunt mai mari.
ANDREEA multumim de mail
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI: VICTOR (sa nu mai plangi atat inainte de nani ), MATEI ALEXANDRU,ALICIA!
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
rodyka spune:
anca, si CASA DE PIATRA!! sa fiti fericiti toata viata!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui anca_vlad multumesc de parola..eu mi-s mai uituca! am reusit sa imi fac un cont de poze pe picasa propriu si personal...va dau link-ul o sa pun cateva si pe delfinasi! http://picasaweb.google.com/cristinaanca.vasile/BotezMaria?locked=true# aici e botezul http://picasaweb.google.com/cristinaanca.vasile/Cununie# doua pozute de la cununie |
eu nu reusesc sa le vad pe cele de la botez...
_
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui rodyka anca, si CASA DE PIATRA!! sa fiti fericiti toata viata!! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
multumesc mult
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
anca_vlad spune:
sa incercam acum!
http://picasaweb.google.com/cristinaanca.vasile/BotezMaria#
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
michelle1981 spune:
ANCA - casa de piatra, multi ani fericiti de acum inainte!
ROXANA - asteptam vesti bune.
LA MULTE LUNITE VICTOR, MATEI ALEXANDRU, ALICIA!
Am filmat-o si eu pe www.youtube.com/watch?v=Y7WXLSCPDuQ" target="_blank">vorbareata mea
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
rodyka spune:
anca, tare frumosi ati fost! si printesa Maria, si cavalerul Vlad
michelle, scumpa tare Bianca povestind acolo. vazut si video cu pregatirea baitei
_