Timisoara. Lectii balet pentru adulti.

Timisoara. Lectii balet pentru adulti. | Autor: principessa

Link direct la acest mesaj

Buna seara,
am tot cautat pe internet, chiar am si telefonat la o scoala de balet.
Datele problemei: Timisoara; femeie; 30 ani; lectii de balet incepatori.
Am telefonat la o scoala de balet de la Casa Tineretului si prima intrebare a interlocutorului a fost: "Si cati ani are fetita dumneavoastra?" M-a descurajat putin, insa avand in vedere ca zilele trecute am vazut ca la Bucuresti exista o scoala de balet(un atelier sau cum sa ii zic) unde luau lectii de balet chiar si doamne de 40- 50 de ani mi-am revenit rapid.
Eu am luat lectii de balet cand am fost copil timp de 2 ani. Nu se pune neaparat la socoteala, dar totusi imi amintesc cateva exercitii pe care ne punea profesorul sa le efectuam.
Aceste lectii ma intereseaza datorita faptului ca implica miscarea tuturor grupelor de muschi, iti modifica pozitia, iti confera eleganta. Dar in primul rand pt miscare.
Asadar va rog sa imi spuneti daca ati auzit de asa ceva in Timisoara.
Multumesc.
Toate bune!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaxmas spune:

Buna, eram in cautare de cursuri de balet pentru adulti in timisoara si am dat peste mesajul tau. Din pacate, nici eu nu am gasit o sala de balet care sa ofere cursuri pentru adulti.
eu nu am mai facut balet niciodata, dar de un an si ceva incerc sa ma conving ca se poate si daca nu esti copil. Eu am 22 de ani. Si cursurile de balet de care spuneai din Bucuresti m-au incurajat sa caut. Dar se pare ca in Timisoara nu exista asa ceva, sau nu gasesc eu.
Daca o sa dau peste ceva, vei fi prima careia ii voi spune, dar momentan m-a descurajat si mesajul tau, ca nici tu nu gasesti o sala :(

Mergi la inceput