Sarcina oprita in evolutie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cand au aparut starile de greata? Scuze ca te bombardez cu intrebari....

Daca esti online ne putem intalni pe chat?

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Crinuta,

Sunt pe chat. Te invit in sufragerie.
F.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Draga Florypop,

situatia mea este asemanatoare cu a ta: am aflat ca sunt insarcinata(prima sarcina) pe 15 septembrie( ultimul ciclu a fost pe 21 august).Sarcina a fost OK pana la sapt a 8-a cand la ginecolog mi s-a spus ca de fapt sunt 2 embrioni fara actiune la inima, asa ca pe 22 octombrie am fost programata sa fac chiuretaj. Am sangerat cam 2 saptamani, apoi exact la o luna de la chiuretaj mi-a venit ciclul.
Probleme mea este urmatoarea: la cat timp dupa un chiuretaj pot sa raman insarcinata, in asa fel ca sarcina sa fie OK. Nu as mai putea trece inca o data prin ce am trecut, dar doctorii nu imi dau nici o explicatie la ce s-a intamplat. Unii doctori imi spun 3 lunii, altii 6 luni, asa ca nu stiu ce sa mai cred.Sau ce medicamente sau vitamine trebuie sa iau in asa fel ca umatoarea sarcina sa fie in regula?

corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

quote:
Originally posted by corail

Draga Florypop,

situatia mea este asemanatoare cu a ta: am aflat ca sunt insarcinata(prima sarcina) pe 15 septembrie( ultimul ciclu a fost pe 21 august).Sarcina a fost OK pana la sapt a 8-a cand la ginecolog mi s-a spus ca de fapt sunt 2 embrioni fara actiune la inima, asa ca pe 22 octombrie am fost programata sa fac chiuretaj. Am sangerat cam 2 saptamani, apoi exact la o luna de la chiuretaj mi-a venit ciclul.
Probleme mea este urmatoarea: la cat timp dupa un chiuretaj pot sa raman insarcinata, in asa fel ca sarcina sa fie OK. Nu as mai putea trece inca o data prin ce am trecut, dar doctorii nu imi dau nici o explicatie la ce s-a intamplat. Unii doctori imi spun 3 lunii, altii 6 luni, asa ca nu stiu ce sa mai cred.Sau ce medicamente sau vitamine trebuie sa iau in asa fel ca umatoarea sarcina sa fie in regula?

corail

Acum 6 saptamini am piedut o sarcina in 18 saptamini, medicii de aici au spus sa astept 3 luni sau ssa incerc dupa primul ciclu normal. Mi s-a recomandat sa iau acid folic si vitamina E si pentru ca am pierdut mult singe am luat o luna fier.
E bine sa lasi sa treaca timpul recomandat de doctor si asa la urmatoarea sarcina esti stresata sa nu patesti ce a fost la prima. In general, sarcinile pierdute pina la 12 saptamini sunt cu probleme genetice.
Te pup si ai rabadare, vrei un bebe sanatos si fara sa ai un stres in plus.
Timpul trece repede si o minune merita asteptarea asta.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu in locul tau,inainte de a incerca sa mai raman insarcinata, as face niste cercetari , ca sa aflu care a fost cauza de oprire a evolutiei sarciniei.Nu de alta ,dar sunt traumatizante intamplarile astea, si trebuie sa faci in asa fel incat sa nu te mai intalnesti cu ele.

AniS

Mergi la inceput

analiza de toxoplasmoza mi-am facut si este in regula, analizele de sange mi-au iesit bune, asa ca nu stiu ce analize sa mai fac.
Doctorii imi spun sa nu ma stresez ca este normal sa se intample avorturi spotane.
Oricum o sa astept sa treaca o perioada, cel putin 3,4 luni,apoi vom incerca din nou sa raman insarcinata.Cum se zice , timpul le rezolva pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

as face o ecografie sa vad daca uterul este ok. ce zici?

Mergi la inceput

am facut si ecografie si totul este OK.M-au pus astia din Germania la ecografie de m-am saturat.

Mergi la inceput