Nu stiu cum sa cataloghez

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, nici mie nu mi-a venit sa cred dar din pacate este adevarat. Mama chiar se lauda cu asta si din cate am citit continua sa faca chestia asta si cu al doilea copil (il lasa in casa singur ca sa duca primul copil la gradinita).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Asta cu alaptatul in timpul calatoriei cu masina imi aduce aminte si mie de zile mai putin placute. Cind pe 401 pe drum spre aeroport n.ai unde trage pe dreapta. Dar nici prin cap nu mi-a trecut sa scot copilul din scaun, m-am scos pe mine din centuri si contorsionat sa ajung cu tzitza in gura ei si gata. Am alaptat in pozitia femeii sarpe. Dar copilul a ramas cu centurile pe el.

In rest pe mine nu ma oripileaza multe gen coca cola la copil de 1 an jumate. Ar insemna sa ma oripilez si agit pentru fiecare detaliu gen dat lapte pasteurizat si omogenizat, de-ala de sta fresh 6 luni fara sa-l bagi la frigider, doar pentru ca mie mi se pare ca nu e sanatos. Eu bag spre exemplu doar mincare bio in copil si mai mult crud decit copt, dar nu iau pe nimeni de urechi ca da copilului mincare din conserve. Copilul va supravietui regimului de cola, poate cu ceva carii si kilograme in plus, dar precis nu va supravietui accidentului de masina in care nu purta centura de siguranta.

In schimb ma oripileaza mamele care urla si zbiara la copii de le aude tot bulevardul. Am una aici in zona, abia astept sa o prind zbierind la copil linga mine sa ii zic citeva de dulce.

Mergi la inceput