Prolactina mare
Raspunsuri - Pagina 3
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo1981 am inteles ca este si f periculos daca ramai insarcinata pt bebelusi) |
eu am ramas gravida in timp ce faceam tratament cu Dostinex. n-a avut nimic copilul.
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz
ankcta spune:
Bebelinda rezultatul analizei este influentat in primul rand de starea de spirit din momentul recoltarii sangelui. Ai observat ca inainte de a-ti lua sange te pune sa stai linistita pe fotoliu cam 20 min si apoi te cheama . Cik in acea perioada ar trebui sa te relexezi ![]()
Eu mai mult ma stresam, k mereu eram in criza de timp 
Ancuta , in curand 
BEBELINDA spune:
Sa scap de stres cand mi se recolteaza sange ?Da de unde .....Tremur din toate incheieturile din cauza fricii.Si am 30 de ani.![]()
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BEBELINDA Sa scap de stres cand mi se recolteaza sange ?Da de unde .....Tremur din toate incheieturile din cauza fricii.Si am 30 de ani. |
Mie una nu imi este frica k imi ia sange, sau de ac...pur si simplu mai mult ma stresez k ma pune sa ma calmez
Ancuta , in curand
dana vio spune:
Nu va mai stresati fetelor, prolactina marita se trateaza si o sa vina si BB. Si eu am avut prolactina mare ( plus ca mi-am facut analizele cf recomandarilor forum-ului!! ptr ca dr de atunci zicea ca nu-i cazul!! 
Mi-am facut analizele si al doilea dr mi-a dat brocriptina + clostilbegyt + prednison si in a doua luna de tratament eram 
Am acum o mandrete de fetita care a implinit 3anisori in 14.12.2010.
Va tin pumnii si sa fie cu BB.
PS: chiar daca suna aiurea: puneti in bradul de Craciun 2 berze ( ale mele au fost de hartie) spuneti o rugaciune si cereti un BB. Eu asa am facut! In anul urmator de Craciun am adus-o pe Alexandra acasa!

PS: aveam deja 36ani cand s-a nascut fetita.
Alexandra Maria
14.12.2007

Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)