sunt disperata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Nu stiu cum de reusesti sa stai cu el stiind ca el iubeste o alta femeie, eu nu prea citesc pe aici pe la "in unul sau in doi" deci poate mai sunt si alte femei asa insa personal nu am mai intalnit.
In viata de zi cu zi eu de fiecare data am vazut ca se despart macar pentru o perioada dar oricum, nimeni nu rezista intr-o asemenea tensiune.
Macar un timp ar trebui sa plece sa locuiasca in alta parte si atunci poate iti vei limpezi si tu gandurile si vei afla "ce o sa se aleaga de voi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

E usor sa vii pe forum si sa strigi : da-i un sut, nu ai mandrie, eu ce i-as face etc. Problema e f grea si delicata, cu o gramada de implicatii.

Imi amintesc o poveste, veche de 30 de ani, dar cat se poate de adevarata. In orasul nostru era o familie in care existase o dragoste mare, mare cu declaratzii sub clar de luna si poezii de dragoste. Dupa 10 ani de convietzuire, el calca pe bec. Ea afla, ii face un scandal mostru, il da afara din casa. El pleaca la amanta, si in cele din urma se casatoreste cu ea. Dupa nu foarte mult timp, regreta amandoi impulsivitatea momentului, dar din pacate nu mai pot da inapoi. Sa va zic ca regreta si in ziua de astazi, amandoi?

Parerea mea, sa nu iei nici o hotarare la nevi, sau din orgoliu. Prea mult orgoliu strica in dragoste, e bine stiut.

Vicky si Printzesone

nu spune nimeni sa ia o hotarare radicala acum.
dar trebuie sa ia o pauza.
sa incerce sa-si vada de viata ei in continuare; iar el sa faca ce vrea, sa-si consume idila sau sa o transforme in altceva.
e foarte greu dar nu vad alta solutie.
el nu se va schimba, pentru nimeni
iar ea nu poate trai intr-o tensiune permanenta; o asemenea situatie de roade pe dinauntru ca un vierme.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna,am fost si eu exact in aceeasi situatie.Mai precis,in mai anul trecut am aflat cu stupoare ca sotzul meu are o relatie de vreo 2ani jumate cu o tinerica.
Intai i-am spus sa plece de acasa,dar am intrat ina sa o depresie cu atacuri de panica incat am fost nevoita sa.i cer sa se intoarca inapoi.Acum imi pare f rau ca am fost atat de slaba.Pt ca in tot acets timp ei nu au incetat relatia oricat as fi sunat eu si oricat incercam sa fac orice sa-i fiu pe plac.
Pt ca rezulta ca pana la urma cica ,din cauza mea in cea mai mare parte,si-a gasit amanta.ca eu stau numai cu copiii,nu ma mai aranjez si nu-i dau tot ce trebuie...pe de alta parte cica nu ma poate lasa nici pe mine si nici pe cei doi copii cand i-am zis in cele din urma anul asta in martie sa plece ca ma pot descurca si singura..dar totusi nu o poate uita.
Iar eu nu sunt fericita.Nu cred ca l-am putut ierta si felul in cara se poarta imi face mult rau.asta nu este viata pe care mi-o doresc...
iar acum imi pare tare rau ca nu am fost atat de hotarata si puternica sa pun capat de la inceput acestei telenovele.
eu nu te sfatuiesc sa renunti la el,iti spun numai experienta mea.sper sa iei o decizie inteleapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mirela imi pare tare rau ca nu s-au rezolvat lucrurile intre tine si sot. Mai intra pe la noi, macar sa te incurajam cu o vorba buna, mai mult nu putem face.
smecherasii si pe tine.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mirela , LA MULTI ANI lui Andi ! sa creasca mare si sanatos si sa-ti aduca bucurii binemeritate!

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput