Iepurasi de martie - aprilie 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ami sa stii ca eu i-am facut lui Geo curcan pe gratar.Serios.Nu-ti zic ce pofta de haiduc a avut.
Andra nu faceam misto de nimeni.Pur si simplu fcaeam misto.Sa ne simtembine.ce am zis eu ca aceste meniu a fost luat in Mamaia la ceas si drum de seara???
Honey bine ca nu e nicio problema.Si eu ma intreb cateodata daca mananaca suficient mai ales ca portiile lui Geo nu depasesc des 180 ml.
Michelle fata nu am cand sa mannac ca sunt solicitata.
Meniu
dimi=1/2sweetie+2 pere+cereale
pranz=piure de broccooli+mozarella+curcan fiert+nelipsitul iaurt
cina=habar nu am cu iaurt

Jeni fata tie iti trebuia un acoperis din tabla onduline nu din tzigle .
Fetelor la capitolul reusite il inscriu pe Geo cu anuntarea " ca-ca".Si asteapta pana il pun pe olita.Serios.se mai intampla sa nu fiu acasa si pana la urma dezvolta subiectul in nadragi.
Eu azi am fost boschetara rau de tot adica am iesit afara si am varsat pe unde am fost...asa o greata si un rau nu am mai avut de cand eram .Oare sa fie cu ochi?In this case call me Virgin Ella.Si sa-l chem si eu pe Sfantul Duh.
gaby cum a iesit cozo?M-ai injurat?
Rebiana sa iei napolitane Loaker.Pfuai!Cu cioco amaruie.Si lui Geo ii plac ca au ambalaj colorat.
Pup gashca.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ce-s alea sweetie? ella

erina trimit acu link

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

io cred ca stiu ce-s alea sweetie, mie mi se pare ca un gref mai dulce, dar vreau sa stiu dc pui fructu cu tot cu piele sau doar suc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Salutare,

Eu cred ca sweetie nu-s bombonele de ciocolata cu arahide? Zisei si io. Si Ella sa nu mai zici fata ca nu citim posturile tale ca sunt citite zau si infrumuseteaza ziua noastra de mamaici fara perspective (nu toate deh)
Andra felicitari pentru copro negativ, da parca zicea Roxana sau nu stiu cine, vezi ca trebuie sa faci de trei ori la un interval de cateva zile (3,,,,,7, habar nu mai am)
Denisa lasa ma fatuca frumoasa ca e sanatoasa tun. Si fiemea mai face fitze, dar cred ca n-au fost sufient de grave sa ma ingrijoreze. Pupam fatuca frumoasa si plimbacioasa
Pup toti copii bolnaviori si sanatate muuuuuulta.

Noi suntem inca fara raceli si muci, desi am fost la munte si a fost destul de rau in casa, dar suntem zdravene si am rezistat. La capitolul "realizari" stam destul de prost cum va tot spuneam. Inca nu se ridica deloc, nici patru labe, nici taras, nici intors de pe burta pe spate sau invers, o lenesaaaaaaaaa. Ba chiar se enerveaza daca incerc sa-i arat. Insa ar sta in piciore non stop, pusa de mine, la mine pe picioare sa n-o las din mana ca se crizeaza.
Insa face pa -pa, danseaza de rupe (sare pe fund din pozitia asezat si bate din palme pe ritm), spune ca gasca face ga-ga, si vorbeste pe limba ei intr-una. Eu ii zic tzatza, ca se si cearta cu mine daca ridic tonul la ea. E o scumpica.

Gata despre noi, merg sa mai citesc si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna seara fetelor...

la multe lunite ioana de stefimic multa sanatate voiosie

adelina nu a dormit deloc azi-noapte,nici azi,este plangacioasa,irascibila,era sa o scap din brate in asa fel se zbatea si nu vroia nimic...
am fost la doctor cu ea,nu are nimic,ci doar dintisorii sunt de vina...are 9000 grame si 71 cm :)

sunt obosita franta,beau o acum...

sunt si putin trista,rudele care ne-au vizitat imi tot spun ca este o rasfatata si din cauza asta plange asa mult...
eu NU cred asa ceva,ea intr-adevar plange dupa mine...daca este la cineva in brate sta,dar daca ma intorc eu cu spatele la ea incepe sa planga...nu imi place ce se spune despre ea,eu oricum tot in brate am sa o tin pana cand va implini varsta de 14 ani...

credeti ca un copil de pana la un an se poate rasfata?

PS
scuze de vaicarelile mele...
vreau sa vizionez poze cu bebelusi,sper sa vrea si adelina sa vizionam impreuna va

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Incerc sa fac capitol. Nu sunt sigura pe parola asta noua.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Un nou capitol

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput