Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (414)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Yaia, super datele zambilitei tale
Noi la 2 luni si 2 zile ne laudam cu 5.53 kg si 60 cm ( in a doua luna a mai luat 1.09 kg si 5 cm ). Pazea, ca venim tare din urma !

Mara, multumim de adrese. Eu la ce adresa as putea sa scriu ? Si ce i-ati scris Mosului ? ( site-ul ala fiind in germana, nu am inteles ce scrie acolo ). As scrie si eu pentru fete ( si as pune-o pe Maria sa deseneze sau sa coloreze ceva pt Mos ), daca zici ca primesc o scrisoare de la el... ( Banuiesc ca trebuie sa-i scriu in engleza )

Sabina, felicitari inteleptei Sofia . Nu ne surprinde succesul ei, cu siguranta asta este unul dint-un lung sir.

Frumoase cadouri de Craciun ati gandit... Eu cumparasem deja o trusa de doctor pt Maria, insa zilele astea s-a apucat de scotocit prin dulapuri ( na, ca s-a plictisit atatea zile acasa ) si a dat peste ea, asa ca a trebuit sa i-o dau. Acum trebuie sa ma reorientez, dar nu prea am idee ce sa-i luam. A inceput sa zica si ea ca vrea tot ce vede in reclame pe Disney Channel ( noroc ca nu prea se uita la tv ).

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Oare cate zile va mai avea dureri ? Azi dimineata o durea ( de fapt mi-a zis sotul ca s-a vaitat toata noaptea ), i-a trecut dupa ce i-am pus picaturi, i-am dat Nurofen si i-am aplicat local o carpa calda. La ora 15 iar a apucat-o durerea
Mi se rupe inima de mila ei...

Durerea trece cam in 2-3 zile. Noua doar o singura data ne-a dat antibiotic, insa de obicei imi zice sa ii pun picaturi in nas (picaturi adapte varstei, nu doar apa salina) si sa i le pun cand are capul inclinat in partea cu urechea aia dureroasa, astfel incat sa se scurga nu direct in gat, ci sa dreneze si infectia aia de la ureche. Si sa ii tai o ceapa marunt, sa i-o las 5 minute in apa fiarta, apoi sa o strang intr-o carpa si sa ii aplic ghemotocul ala cald la ureche.
(Raspunde-mi te rog si la PM )
Sanatate multa si aveti grija de voi.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Greyeras cafeaua

Sunt aici, da ai dreptate nici nu stiu cand trece timpul, mai intru pe net sa mai vad pe cine descopar pe facebook, mai nou ne-am descoperit colegii de liceu, tare amuzant sa ne vedem dupa 9 ani. :))) Promit ca ne vedem la o cafea.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
[Ieri a venit mobila lui Mihnea,e asa draguta(sau mi se pare mie ),e in tonuri de olive cu bej fff deschis(mesteacan)!!!
Aseara,in premiera,puiul meu a dormit singur in camera ,in pat de 100/200 cm!!!!
Iar eu n-am inchis un oki toata noaptea,de frica ca nu-l aud daca se trezeste!!!!!

Bravo Mihnea ce baiat mare! Sa stapaniti sanatosi noile achizitii. Si Adelina a dormit singura cateva seri, canapeaua noua era pentru ea, e adevarat si eu am dormit cu grija mai mult sa nu cada din pat, doarme foarte ciudat.

Mergi la inceput

voi abia acum i-ati mutat in pat normal? Ca eu ma gandeam si la Daniel sa renunt la patutul cu gratii si sa-l pun sa doarma in patul de jos, iar pe Eliza sa o determin sa doarma in patul de sus.

Mergi la inceput

Mari la noi a fost mai mult chestie de rasfat, ne place sa o avem langa noi in pat, acum ne e greu sa mai dormim cu ea, se rasuceste si ne trezim cu cate un picior sau o mana in gura .

Mergi la inceput

Luy multa sanatate fetelor! Te cred si eu ca e mai complicat acum cu doua si mai ales Mariei care a stat mai mult acasa, stiu cum e, in saptamanile cu varicela ne-a terminat nervos Adelina, nu stia de ce sa se mai lege.

Mergi la inceput

La noi toate bune, Adelina s-a facut o zurlie, isi da mare importanta de cand se duce la gradi, e fata mare cica. Ii place sa mearga, si-a facut prietene acolo. Se pregatesc intens de serbare, si-a invatat deja poezia si mai are o strofa de prezentare in care spune bun sosit tuturor. Se trezeste mereu cantand diverse cantecele de iarna, dar daca o intreb eu sau o rog sa-mi cante nu vrea. Saptamana viitoare avem ora deschisa de engleza, tare curioasa sunt sa-i vad. Azi ma intreba daca o lasa sa doarma la gradi, deci e semn bun.
Eu pentru mos nicolae m-am gandit sa-i iau un set de creatie, am vazut un set mare de culori, carioci, stickere, acuarele, toate la un loc pentru ca ei ii place foarte mult sa deseneze si probabil il voi lua pe Winnie the pooh care vorbeste, m-a zapacit cand il vede la minimax.
De Craciun vreau sa ii iau o papusa din asta care mananca si face alte minunatii si o care ceva de povesti. Dar sunt sigura ca pana atunci ma razgandesc. Ma gandisem si eu sa-i aiu o orga, dar daca stau bn sa ma gandesc s-ar putea sa-mi para rau dupa aceea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greyeras
Eu pentru mos nicolae m-am gandit sa-i iau un set de creatie, am vazut un set mare de culori, carioci, stickere, acuarele, toate la un loc pentru ca ei ii place foarte mult sa deseneze si probabil il voi lua pe Winnie the pooh care vorbeste, m-a zapacit cand il vede la minimax.

Inca una si ma duc in treaba mea la cursul de germana .
Pai Mos Nicolae nu vine, mai fetelor, cu dulciuri in sacosa? Si pune in cizme la copii portocale si ciocolatele si bomboane?
Cadourile le aduce Mos Craciun!

Mergi la inceput

Da mai Mari, pai daca a fost fetita cuminte, bagam pe langa ele si niste dulciuri.

Mergi la inceput