Mamici inimoase de Constanta ***133***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Seara buna,

Asta am facut in seara asta

Mada, multam ,am gasit si o varianta pe net unde scria ca 100 grame faina alaba poate fi inlocuita cu 65-80 grame de tarate, ramane sa verific.
Cat despre diagnosticul pus sefului meu...azi am ramas iar fara cuvinte...se pare ca si nemtii au gresit ,sau mama lor ce au facut, l-au deschis la operatie azi si l-au inchis la loc...cancer cu metastaze totusi.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Saracul om!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

off,Alina...imi pare rau!...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Alina

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Alina .
Cat depre seful tau... nici in nemtzi nu mai putem avea incredere . Sa-i dea DD putere, ca are nevoie.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">Concurs clipe de vara

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

multumim de ganduri bune,fete dragi
Crinuta e bine,chiar f bine.si ea cu toane ca si alti copii,ca si noi de fapt.uf,e grele cu piticii astia scumpi si cu sufletelul lor.da' grele tare.eu am asa procese de constiinta cand ma gandesc ca n-am putut sa vad mai mult,sa previn mai mult sa,sa...nah',chestii normale...

daca aveti experiente asemanatoare,va rog sa impartasiti.mai mult ca sigur cineva are ceva de invatat de acolo.pe mine ma macina misterul asta.simt nevoia sa sap mai mult,sa previn,sa observ.

Crixia,
doamne prin ce ati trecut!te cred si eu ca nu mai poti dormi noaptea.neaparat sa faceti ceva in sensul asta.ceva care sa va dea linistea inapoi.confortul casei voastre.
Fiquelle,
coproparazitologic(3 probe in 10 zile)este analiza prin care vezi exact daca si ce tip de viermisori are.eu le-am facut mereu la Prodiagnostic.sant f ok.Crinuta a avut si oxiuri si limbrici.in ambele cazuri am tratat-o cu homeopate.de fiecare data a scapat.mai naspa e ca tratamentul dureaza o luna.si nu erau doar un tip de granule.nu mai stiu exact ce anume i-a dat,dar eu te sfatuiesc sa mergi la dr cu rezultatul si sa-i dea tratamentul adecvat ei
Georgi,
va doresc din suflet sa se rezolve situatia cu casuta.stiu exact prin ce treci
Lulu,
erau melci cumva?am facut si eu de cateva ori si ne-au placut la nebunie.imi pare rau de seful tau,tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui batmanita

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Citat:
citat din mesajul lui batmanita

foarte buna cafeaua dodo
am scapat de temperatura,m-am linistit putin ,boti nu-i miroase gurita acum o sa astept rezultatele la coproparazitologic si apoi o sa-i fac si la sange analize.
dandusa multi pupici si de la noi ,va doresc sanatate si multa rabdare.

Eu i-am facut analizele Alexiei si n-au iesit oxiurile, dar le-am vazut in scaun. Nu prea ies la analiza scaunului, trebuie urmarit. Mancarimea e semn, dar apa e de la altceva, cam multa zic si eu.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

mai tii minte ce tratament i-ai dat?
noua d-na dr in caz ca iese ceva ne-a zentel,una pe zi timp de 5 zile.
am cumparat si seminte de dovleac dar prajite ,nu am gasit crude stiu ca cele crude snt bune pe stomacul gol si usturoi .

A zis bine Alina, homeopatele!

Eu am folosit un sirop din 4 plante, se numeste NIKVORM, 36 ron la farmacia homeopata pe fagetului. Se da doza soc dimi si seara, apoi se repta dupa 7 zile. Eu am ales siropul, zentel-ul e prea puternic pt ficat.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Crix, urata faza cu hotii. Of, pe noi ne-au "calcat" de trei ori, o data, noaptea cu toti in casa si tot nu ne-am luat masuri de siguranta .

...

si eu care vroiam s ate sun sa te intreb ce variante aveti voi....
La mine socul e prea mare, mai ales cand ma gandesc la copii, nu vreau sa le dau motiv de sperietura...destul ca Alexia sta in curte doar daca avem usa deschisa, fereastra, daca mai e cineva d'al casei...
aveti mare grija, nu neglija! Din ce aud in aceasta perioada, rata infractionalitatii este in crestere, fie ca e vb de ap. la parter/ etaj 8 sau case.

Mergi la inceput

acum testam piata serviciilor de securitate.
DAca avet recomandari, va astept cu info.
Am gasit un catel mare, dar asteptam pana se acomodeaza. Cred ca voi lua si unul mai mic, sa fie amici.

Ghiulten, eu am un sot cu un prg mai ceva ca la armata. De cele mai multe ori pleca dupa ce-i suna telefonul. Lucreaza in zona libera Agigea si daca era vaporul incarcat, trebuia sa fie prezent pentru a prezenta documentele in vama. Asa ca, ori pleca dimi la prg si venea la miezul noptii, ori pleca la 8-9 seara si revenea la 3-4 dimi. In We e mai mult in std-by....
Asa ca, Georgi parca scrisese despre sot cu drumul Buc-Cta...la fel si Ghiulten, ma intelegeti de ce sunt speriata, n-as vrea sa raman singura cu copii si sa avem vizitatori.
A trecut si a 3-a noapte, la fel ca celelalte, mai mult treaza decat vise...

Hai ca asta seara merg la un botez, deci ma bucur ca nu trebuie sa dorm noaptea asta....doamne, m-am dilit de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Constanta
noi suntem prin zona...o sa tricotez/crosetez cate ceva....maine probabil voi face mancare(pt azi am iar daca as face de azi doar maine mananca mea)

Despre hoti ...ma sperie si numai ideea...sincer.Eu locuiesc la 5 ultimul nivel...si daca plec de acasa deschid fereastra dar cu storurile mai lasate sa nu se vada si nici sa nu poata intra nimeni ff usor.Iar eu cum am fost toata vara si toamna singura doar cu copii...nici nu vreau sa ma gandesc.Si mi-am obisnuit vecinii ma suna inainte sa vina la usa...iar straini care vin sa ceara nu le deschid...le vorbesc prin usa.Poate sunt paranoica dar eu am locuit la bloc la etaj unul...hoti au venit si la usa ...au spart si boxele...si inca n-am uitat.

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batmanita spune:

multumesc crix pt sirop,si eu cred ca zentel este prea tare,se poate da si la un an si 10 luni?mai am de dus o proba de copro si apoi asteptam rezultatele.
am fost dimineata si la synevo,am stat o ora si jumatate,era cam aglomerat,dupa-amiaza o sa intru pe situl lor sa vad rezultatul.
lulu i-mi pare rau pt seful tau

Mergi la inceput