Floricele de liliac mai-iunie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Mariamultumim de album
Onanabine ai revenit

eu sunt un pic suparata...tocmai a facut Matei o imensa baleguta, ieri nu a facut nimic, si erau firicele de sange
eu cred ca e trecerea de la lapte pe hrana semisolida
inainte sa ii iasa baleguta imensa a facut o bucatica mai tare de morcov si patrunjel:P
sper ca nu trebuie sa-mi fac griji...

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

Din ce spui pare o microfisura anala cauzata de constipatie/eliminarea de bucatele de solide, nu te ingrijora Doar daca se repeta ar trebui sa mergi sa-l vada si un pediatru

Cristina, mamica fericita de fetita strengarita Patricia Andreea 9 iunie 2010

multumesc Crissy
ma gandesc ca am inceput prea in forta...de maine facem o pauza..
cred ca e vina mea ca nu am inceput cu supa ci cu pireurile
masa de morcov cu patrunjel i-a ramas in fundic...

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Sorana bine ne-ai regasit!!

Theooo...eooo..eooooo!!!!Tu pe unde esti?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Buna dimineata

Bravo SEBI BABY

Nu avem nici o noutate, am intrat doar sa va salutam

Si Alexandra mea a avut o perioada cand se trezea noaptea urland si la inceput ma gandeam ca viseaza urat, dar cand a inceput sa se tot repete ma gandeam ca o doare ceva (burta, dintii).
Din fericire se calmeaza cand ii ofer suzeta si adoarme instant, dar e uneori ma trezesc asa speriata cand o aud urland ca abia imi revin din soc.

Si eu sunt anti FB ca si Rocsy , ma enerveaza ideea, dar cred ca am ceva idei preconcepute pe care va trebui sa mi le schimb ca toti prietenii mei in jur sunt innebuniti cu FB-ul si imi tot trimit linkuri pe care nu pot sa le vad ca nu am cont si mor de nervi

Bilica apropos de FB sa stii ca mor de ciuda ca nu o pot vedea pe Surya din cauza ca nu ma descurc cu FB-ul.

Sabina sa stii ca si eu ieri am inceput sa o ling pe Alexandra (ca ea de la nastere e plina de mucozitati) si era sarata, dar incerc sa nu ma mai gandesc acolo si nu prea pot ca luna asta in 3 sapt au luat putin in greutate , abia au luat 300 g si sunt stresata raaauuu (avand in vedere ca in primele 6 luni au luat ff bine).

V-am mai intrebat o data si nu mi-a raspuns nimeni please spuneti-mi cat trebuie sa ia in greutate pe luna in lunile 7, 8 si 9 ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

..

Am calcat f putin, pt ca am fost la dr la controlul de 5 luni, ieri erau prea multi acolo si n-am mai stat. Bebe e bine are 68 cm si dupa spusele dr 8800 g, dar acasa pe cantar electronic are numai 8300. si am ami mare incredere in cel de acasa.
Ne-a dat fier 6 pic pe zi, eu o sa ii dau numai 4 (pe prospect asa recomanda). Si dr insista sa ii dau sa manance , eu nu si nu, mai stam putin.

Cristina carp....te rog ajuta-ma ca nu stiu care esti, ca-s tare multe si vreo 4 au copii:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana1234

..

Am calcat f putin, pt ca am fost la dr la controlul de 5 luni, ieri erau prea multi acolo si n-am mai stat. Bebe e bine are 68 cm si dupa spusele dr 8800 g, dar acasa pe cantar electronic are numai 8300. si am ami mare incredere in cel de acasa.
Ne-a dat fier 6 pic pe zi, eu o sa ii dau numai 4 (pe prospect asa recomanda). Si dr insista sa ii dau sa manance , eu nu si nu, mai stam putin.

Cristina carp....te rog ajuta-ma ca nu stiu care esti, ca-s tare multe si vreo 4 au copii:)

Cea mai fericita mami de Victor Andrei ( 15.06.2010)

Aoleu, da??? Off, trebuia sa ma fi search-uit eu inainte, hai ca pun link, scuze :

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000425166841

Later edit: Doamne, cate Cristine Carp , si eu care ma vedeam unica

Cristina, mamica fericita de fetita strengarita Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Am revenit un pic.

Scuzati ca nu prea am apucat sa citesc din urma, decat asa, pe diagonala, dar recuperez eu.
Multumesc de primire si de felicitari si incurajari Crissy, Cris, Rocsy, Vivela, Vero Sunteti niste scumpe

Maribell, super albumul de Craciun, felicitari! Si super si ce povestesti cu dansul, si eu as vrea sa ma apuc sa invat, acum, la batranete (adica dupa ce indeplinesc planul cu slabitul). Sora mea danseaza, a facut dans sportiv, inclusiv pe la competitii, desi s-a apucat tarziu..Acum danseaza toate serile prin salsa, cu prietenul. Dar danseaza super impreuna, mai ales latino, tango, etc asa ca as vrea si eu sa invat, numai ca eu spre deosebire de ea am 2 copilasi, deci nu vad cand voi putea sa mai fac si de-astea Felicitari si tie, Ale!

Vivela, Sorana Bejuscu sunt pe FB. probabil m-ai cautat dupa numele dinaintea casatoriei.
Cu homeopatia e asa: am fost, am inceput tratamentul, mai avem o doza si revenim la control. D-na doctor ne-a spus ca va deveni mai nervos sub tratament, ca cica ies din subconstient toate frustrarile, temerile, etc dar la el e o transformare radicala. adica, are niste accese de personalitate, chiar de agresivitate , de care nu-l credeam capabil. ieri mergem la bazin: eu cu el. Intram in piscina, eu radeam (fara motiv, ce-i drept, eram fericita ca sunt cu el) si-mi zice: de ce razi mama?, ca nu e nimic amuzant! apoi nu mai stiu cu ce l-am enervat, si-mi zice: "Du-te Dumnezeule" de am ramas blocata unde o fi auzit asa. Apoi, se uita la mine cand ma schimbam, si-l intreb: la ce te uiti Matei? Zice: la tine, mami. De ce, matei? Ca-mi e drag de tine

Deci, acum ma sapuneste bine, acum ma dragaleste. Mai rau ca a inceput sa loveasca. Nu tare, dar na, gestul ma lasa paf. Daca e frustrat ca nu facem cum vrea el, vine sa dea o palma. De multe ori se sperie si el de gestul lui, dar oricum e o mare schimbare. Azi la gimnastica l-am lasat cu terapeutul si am iesit sa-l mai plimb pe Tudor. si cand m-am intors aflu ca l-a certat terapeutul, pentru ca Matei i-a dat o palma. Nu-mi vine sa cred! Cine??, Matei al meu, cel timid, temator, neagresiv ?? ( a se citi fraierut) Deci nu stiu daca homeopatia e capabila sa-l schimbe atat, probabil trece intr-o alta etapa si tine sa se impuna si nu stie altfel cum, cert e ca nu stiu cum sa ma port cu el, mai mult decat sa-i explic ca nu-i frumos, sa-l cert..sa vedem ce parere are si homeopata de rezultatele tratamentului

Scuze ca m-am lungit o groaza, dati si voi ignore unde nu va intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!
Acilea sunt.

Mama, ce viteza aveti la scris...si ne-a luat si valu' cu feisbuc. Eu am mai dat add pe unde v-am gasit, eu sunt Theophillina Theodora. Deci, nu mai tin minte mare lucru. M-ati innebunit si pe mine si-am inceput sa ling copilu'.

Cris,. Bravo, Sebi! Ce-mi place tonusul tau si faptul ca ti s-a luat aceasta piatra grea de pe inima. Si da, eu mai citisem cazul Leditiei cand eram gravi cred, am donat si niste banuti, o s-o facem si-acum.

Aly_, cred ca in cap trecut ai intrebat de Prevenar. In Ro am vazut ca e in jur de 3 mil, aici e 80 de euro, dar voi de ce-l platiti? Aici e in schema obligatorie si nu-l platim, e acoperit de asigurare. Ti-as trimite eu de aici, dar stii ca tre' tinut la frigi etc.

Ruxi, uite ce am gasit despre greutate: "- In primele 4 luni va creste cu 750-800 de grame pe luna sau 175-200 de grame pe saptamana;

- intre 4 si 8 luni va creste cu 500-600 de grame pe luna sau 100-125 de grame pe saptamana;

- din luna a 8-a pana la 1 an creste cu 250-300 de grame pe luna sau 60-75 de grame pe saptamana.

La cei nascuti prematur, greutatea de la nastere se dubleaza pe la 3 luni si jumatate si se tripleaza catre a 6-a luna, la 1 an ajungand sa se cvadrupleze. In general copiii cu greutate mai mica la nastere, cresc ulterior mai repede, recuperand ramanerea in urma."

Sorana, bine ai revenit!

Maribell, multimim furmos pentru album. O sa-ti trimit pe mail poza originala.

Revin.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

www.floridinbrasov.ro/flori-florarie-online/flori-visual/floare-mare-1.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI!

Tudor de Onana
Tudor Andrei de alinettero
Vlad Andrei de OanaMar
Darius Gabriel de tutulyna
Razvan de anca16
Maria Antonia de giorgia23
Filip de eladea2005

Eu ii tot zic lui Stelios mama sus si mama-n jos si el se uita la mine cu niste ochi mari si zice tata (in greaca). Deci, Nana, si noi tot asa.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Am facut cont pe facebook pentru floricele, link-ul este acesta:
http://www.facebook.com/home.php?, userul (mail-ul) este: mai_iun_2010@yahoo.com, iar parola aceeasi ca la webshots.
Mai modificati si voi profilul etc.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Merci Theo de info
Numai dr mea zice 250 gr/luna si mi se parea suspect
Deci suntem departe de medie

Multumim si pt contul FB pe care tocmai l-am vizitat

Mergi la inceput