Floricele de liliac mai-iunie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura

Eu pe Iuliana L o cunosc.

Hai ca n-am calcat nimic..si Cris cred ca a terminat deja mormanul

Blogul meu culinar

Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010
Da,am terminatPlecam la shopping si banca.

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Off-topic:

A folosit sau foloseste cineva www.nucidesapun.ro" target="_blank">nuci de sapun, pentru spalat?

Eu tot citesc de ele si ma tenteaza foarte tare sa scap de toti detergentii chimici din casa (am cu zecile de recipiente), inlocuindu-i cu un saculet de nuci...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Sal ,

cu dentistul si eu trebuie neaparat sa am o intalnire, dar din cauza alaptatului o tot aman...

V-am cerut si eu prietenia ( in dulcele stil al clasei a 6-a:) , sunt bianca igarelu http://www.facebook.com/album.php?aid=10257&id=100001386762196#!/profile.php?id=100001386762196

Ma duc si eu sa calc ca si la noi da pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu nu pot sa ma mulg...nu reusesc deloc si n-as cumpara acum o pompa mai buna doar pt o anestezie...plus ca n-am certitudinea ca damian ar manca din biberon sau cu lingurita.

si totusi, ce risc? eu stiu ca citisem mai demult ca nu e chiar interzisa anestezia dentara. totusi, atunci cand se face epiziotomia si se face anestezie cu xilina nimeni nu zice sa nu alaptezi imediat. ca sa nu zic de epidurala, care e mai puternica decat anestezia cu xilina...

pe site-ul ala pe care l-am pus cica ar fi safe...

mai caut si sa ma informez, daca nu se poate si nu se poate, iau in considerare o doza de LP (desi nu vad cum as scoate laptele "contaminat" din sani...).

multumesc de sfaturi .

Sorana, eu te-am cautat pe FB, dar nu te-am gasit. sub ce nume esti? felicitari pt kg pierdute, sper sa-ti poti atinge targetul .
i-ai dat homeopate lui Matei? cum a reactionat? eu inca n-am facut programare pt david, nici nu stiu cum sa-i zic doctoritei pt ce vreau . ca e nazbataios? ca e incapatanat? dar astea sunt lucruri oarecum normale, doar n-o sta ca leguma.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

meniu de azi(din pacate la castronel nu manuta)
mar copt
cartof dulce- aburit
dovleac- aburit
marul a fost mai acrisor...se scutura din cand in cand datorita gustului

intrebare,,,mai e vreo floricica care incearca sa-si ia zborul din fund?
al meu a inceput sa se balangane in fata si spate, cred ca vrea in picioare, dar sincer nu are nici o sansa
oricum nu prea imi place cum arata..parca e ca un copil din orfelinat
editez. gestul nu e identic caci e cu mai mult aplomb cu zambete etc, dar...( ce nebuna sunt!)
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe
Nu-si i-a zborul dar se ridica singur in fund,merge in 4 labe,se ridica in picioare(tinandu-se de patut sau de noi)..are alte activitati care ma tin in priza toata ziulica

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

wow cRis ... dar ce harnicut e Sebi !!!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Vad ca ideea contului comun pe FB are tot mai multi sustinatori.

Ma apuc sa fac eu unul, pt floricelele de liliac, si anunt detalii cand e gata.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Crissy :
Sabina : eu zic ca sunt ok ... nici cititul asta despre una sau alta nu e bun, ne dau idei prea multe .
artu : insanatosire grabnica micutei

Vad ca toate va transferati pe facebook , eu unde va mai vad pozele ? Nu vreau si pace sa imi fac cont pe face , aruncati cu rosi si oua si ce mai vreti voi , dar eu una nu suport curentul facebook .

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neata!

Maria, e suuper albumul cu Craciunei si Craciunite, multumiiiim!

Corina, spor la tricotat caciulitza! Si eu ma gandeam sa ma bag la un fularel, ca e mai simplu, deh, cred ca n-am mai tricotat din clasa a 5-a!

Sorana, chiar voiam sa intreb de tine!

Vivela, nu cred ca-ti trebuie pompa pt o zi de muls! Oricum, e mult mai eficient mulsul manual, zau! Si e foarte simplu, mai greu e sa-l faci pe D. sa manance din bibe....

Am si eu cont pe FB, dati search cu Cristina Carp - Carla, v-am cerut acum prietenia tie si mazarichilor, dar in rest n-am apucat sa-mi notez adresele/numele fetelor, asa ca pliz adaugati-ma si pe mine cele care mai aveti cont!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maribell

pt cine ma vrea prietena si pe www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1316040266" target="_blank"> http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1316040266FB

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

[red]un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR

Tot respectul pentru munca depusa cu albumul in spiritul craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Off-topic:

A folosit sau foloseste cineva www.nucidesapun.ro" target="_blank">nuci de sapun, pentru spalat?

Eu tot citesc de ele si ma tenteaza foarte tare sa scap de toti detergentii chimici din casa (am cu zecile de recipiente), inlocuindu-i cu un saculet de nuci...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

eu am nuci de sapun. le-am cumparat prin mai si le-am folosit pana acum. ieri am gasit prin casa o punguta de ariel si am bagat lenjeriile la spalat. si mi-am dat seama ce dor mi-a fost de detergent normal. am incercat sa adaug bicarbonat, vanish, sa spal la 70 grade dar unele pete tot nu ies cand spal cu nucile de sapun. si voi trece cat de curand la ariel/persil. am facut o solutie pentru spalat vase sau aragazul si am fost multumita de ea. dar la spalat mai ales acum cand aproape toata mancarica e pe hainute nu prea le scoate. si inainte de a le pune la spalat incerc sa le inmoi si sa spal cu sapun unde sunt mai murdare/patate. am incercat sa spal doar odata cu ele si apoi sa le arunc, ei recomanda 3-4 spalari...asta e experienta mea cu nucile de sapun.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput