Fluturasi de martie-aprilie 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti burticilor?

Am vazut si eu discutia despre CIC si nici mie nu mi se pare sa il reduca, avand in vedere cat costa o bona, multe dintre noi nici nu ne permitem, iar conditiile din cresele de stat nu le cunosc, insa eu nu mi-as lasa copilul la un an, cand abia zice mama si tata pe mana altcuiva, sincer va spun.
Nu mai stiu unde am citit, dar vb unei mamici " o sa ajungem sa ne tinem copiii sub birouri".
Nu am apucat sa citesc din urma, sper ca sunteti toate bine.

tuturor fara exceptie.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 25 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Nu mai vreau sa ma gandesc la subiectul CIC ..caci mi se ridica pulsul instant..

Eu am fluturasi in burtica non-stop...daca este de la bebe asa simteati si voi?Adica non-stop aproape..
Sau am eu altceva...

Acum stau intinsa si parca se fac tumbe la mine in burtica...

Cred ca bebe se revolta si el pe guvernanti ca vor sa o trimita pe mami mai devreme la munca...

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Am vazut si eu burtici foarte frumoase!

Alina,n ce frumos ca stii sa crosetezi! FElicitari!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 25 Rares Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Nu mai vreau sa ma gandesc la subiectul CIC ..caci mi se ridica pulsul instant..

Eu am fluturasi in burtica non-stop...daca este de la bebe asa simteati si voi?Adica non-stop aproape..
Sau am eu altceva...

Acum stau intinsa si parca se fac tumbe la mine in burtica...

Cred ca bebe se revolta si el pe guvernanti ca vor sa o trimita pe mami mai devreme la munca...

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Eu nu, il simteam din cand in cand. Nici acum nu il simt toata ziua buna ziua, are si el zile in care e mult mai vioi si zile in care e mai puturos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Am venit si eu dela eco.
Bebe e bine si exact cm am banuit de cateva zile e cu capusorul in jos. Nu degeaba simteam eu intepaturi. Are 839 gr la 25,2 saptamani. E bine.
Ceva e cam in 'neregula' sa zicem si sunt destul de preocupata .
La eco de 20 de saptamnaimi s-a zis ca ar fi o rezistenta pe artera ombilicala dreapta, eo rezistenta care face ca sangele sa nu ajunga suficient pe artea dreapta a cordonului.

Acum la 25,1 sapt mi-a zis ca s-a pastrat rezistenta si e la limita superioara.Mi-a zis ca bebe e dezolvtat normal si e mai mare cu o zi.

A spus ca pot existe doua posibilitati: fie se regleaza fluxul in timp fie eu pot sa fac hipertensiune, fie bebe va creste mai greu
imi vine sa plang incontinuu...Maine ma duc la dr mea sa-mi 'citeasca' ecografia.

Fetelor care ati facut eco la 25-26 sapt ca valori aveati pe artere uterine dreapta si stanga? e ceva cu RI,PI si S/D.

Imi venea sa plang im metrou incontinuu..desi mi-a zis ca sa nu ma ingrijorez..daca n-ar fi sotul sa fie mai optimist cred ca nu m-as mai opri din plans.

DJLaura acum iti dau PM, sa stii ca nu am uitat.

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hai ca am reusit sa ma enervez si eu la culme cu nesimtiti asta....
cum naiba copilul meu e mai prejos decat ce nascuti in noiembrie anul curent, de exemplu, care poate sta langa mamica lui 2 ani ???

offff doamne!!! Dumnezeu sa ne pazeasca ce tare depindem de nesimtiti astia...

lalely, da , si la mine e si a fost la fel de agitat bebe de la inceput.

gata, ma retrag ca sunt tare nervoasa!!!

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Gata burtici am ajuns si eu acasa... ma pregatesc de epilat...manechiura, pedichiura, baita, etc...ca doar dehh maine am eco sotul meu stee mai nerabdator decit mine. Nu stiu ce l-a sensibiliyat atit de tare in ultimul timp...ca pina acum numai la usi statea. Acum e mai hotarit ca niciodata sa intre cu mine la dr.
Bunnn.....

mandreeacbun venit! In week ai dat gool, noroc ca ai anuntat altfel ...tipam dupa tine. Bine ca esti bine!

Burtici in legatura cu CIC ce sa spun? imi este greu sa comentez ceva...fiecare isi stie problemele, este greu sa precizezi ce este bine si ce este rau...fireste, am spune doar ceea ce ne-ar avantaja pe fiecare in parte...Va fi greu oricum, ..din ce in ce mai greu.
Hai sa nu mai comparam perioada comunista cu ceea ce este acum... nu are nici o legatura ceea ce faceau mamele noastre si cu ceea ce se intimpla acum, si vb din toate pct de vd.
1 exemplu dau si atit...noi am crescut 4 frati la mama acasa fara ca ea ca aiba concediu dupa.... sa nu va ginditi ca am avut bona cu noi, si nici bunici... as putea spune ca ne/am crescut singuri, unul pe celalalt...cu cheia de git fiecar. Ideea este ca, ..nu/mi aduc aminte sa fi facut mama temele cu mine vreo zi...si nici cu fratii mei..poate cu surioara cea mare ...eu fiind ultima...stiu sigur ca nu. Avea servici in 3 shimburi, spalat, curatenie, mincare...si ziua tot 24 de ore avea.
Deci...nu vad relevanta sa comparam generatiile, ...cerintele,pretentiile... acum sunt aletele.

Oricum, traim intr-un sistem condus de PROSTI si noi ca DESTEPTII ne adaptam!!! Din pacate....

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Am venit si eu dela eco.
Bebe e bine si exact cm am banuit de cateva zile e cu capusorul in jos. Nu degeaba simteam eu intepaturi. Are 839 gr la 25,2 saptamani. E bine.
Ceva e cam in 'neregula' sa zicem si sunt destul de preocupata .
La eco de 20 de saptamnaimi s-a zis ca ar fi o rezistenta pe artera ombilicala dreapta, eo rezistenta care face ca sangele sa nu ajunga suficient pe artea dreapta a cordonului.

Acum la 25,1 sapt mi-a zis ca s-a pastrat rezistenta si e la limita superioara.Mi-a zis ca bebe e dezolvtat normal si e mai mare cu o zi.

A spus ca pot existe doua posibilitati: fie se regleaza fluxul in timp fie eu pot sa fac hipertensiune, fie bebe va creste mai greu
imi vine sa plang incontinuu...Maine ma duc la dr mea sa-mi 'citeasca' ecografia.

Fetelor care ati facut eco la 25-26 sapt ca valori aveati pe artere uterine dreapta si stanga? e ceva cu RI,PI si S/D.

Imi venea sa plang im metrou incontinuu..desi mi-a zis ca sa nu ma ingrijorez..daca n-ar fi sotul sa fie mai optimist cred ca nu m-as mai opri din plans.

DJLaura acum iti dau PM, sa stii ca nu am uitat.

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

felicitari pt bb voinic nu-ti fa griji degeaba, fluxul pe artera dreapta mie mi-a iesit marit, adica peste limita cred..deci tu daca esti in limite esti super ok..si in plus, valorile cica n-ar fi relevante acum ci in trimestrul III, cand poate da retard in dezvoltare..dar nu cred ca e cazul la cum e dezvoltat al tau..iar la mine ce sa mai zic ca e cu 2 sapt inainte..valorile le caut acum..dar ultimele care le ma sunt de pe la 21 sapt

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

dorinutincearca sa te linistesti. Mai bine nu ii faci lui bb. Dar are cumva vreo legatura cu pozitia in care stai la orizontala? Sau cum? Adica, daca ai sta mai mult la pat, te-ar ajuta?l-ai ajuta pe bb? Hai ..nu te pripi..mai ales ca pina acum este in limitele normale...zimbeste!uite si o floricica pentru o fata optimista.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dorinutza, oof, nu te ingrijora, si eu am avut IRurile mereu aiurea...dar iti dau dreptate ca la prima sarcina ma ingrijoram si eu...Totul va fi ok, nu te stresa ca mai rau faci puiului...care e un dolofanel
Catank, afta la eco! sa fie totul cum vrei si sa se ucure si sotul de fiica! Scuza lipsa literei respective...
Andreea, ma ucur c-ai aparut!

Cu cicul nu vreau nici eu sa mai comentez...dar la starea in care se afla tara si cu salariile pe care le avem...cred si eu ca oricine prefera sa stea acasa personal cu puiul decit sa mearga la sv pe salarii de nimic si puiul sa stea prin cresa...sau cu alte persoane..
N-am ascultat emisiunea la care te-ai uitat tu Lavi...sunt cu puii dupa mine si nu ma lasa sa fac un pas...acum noroc c-a ajuns si sotul si au taarat pe el

Simona, mami de baieti David, Matei si 25+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput