Fluturasi de martie-aprilie 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burtici?
oooo pai subiectul CIC nici nu vreau sa-l vad. ca ma apuca toti nervii pe rahatii astia din parlament cu sute de milioane salariu si cu 10 femei in casa care le fac de toate.
pai cum sa stau acasa numai cateva luni sau chiar 1 an? bine ca la porcariile astea ne luam repede dupa occident dar la salarii si conditii bune in spitale nu ne luam.
eu nu vreau sa-mi creasca altcineva copilul, nu ma intereseaza cum este in occident, las copil mic de 1 an cu cine? daca alaptez mai mult de 1 an ce fac? stau si ma mulg toata ziua?

lalely sunt de acord cu tine. bine ca cotizam ca prostii la stat si degeaba, nu beneficiem de nimic ca lumea. un ban nu le-as mai da, le-as suci gatul la toti.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

intrebare pt mamicile cu bb 2 sau 3...cand ati nascut asistentele au dat suzeta la bebici??? daca nu,cand ati dat suzeta prima oara? aici se da suzeta imediat...si am citit ca nu ar fi cel mai indicat lucru...voi ce stiti despre asta?

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

stefyapost, in maternitate n-a primit, dar am avut eu grija sa i-o dau inca din prima noapte acasa am crezut ca-l fac sa taca si inca o mai avem..la somn..nu stiu cand vom renunta la ea, inca n-am curaj..

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Miki de artera ombilicala mi-a zis si am asa:

RI=0,72
S/D=3,61
PI=1,62

Tie cum ti-a zis dr ca se regleaza pe parcurs?

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

pai valorile care le-ai dat mai sus sunt de la arterele uterine..dreapta si stanga..cea dreapta pare intradevar marita..dar cum ziceam, cel mai bine te lamureste dr maine, mi-e sa nu te inducem in eroare...vezi ca valorile difera mult si intre noi si intre referinte si intre saptamanile de sarcina...

la astea ma refer:

Eu acum la 25,1 aveam asa:

Uterina stanga:
RI = 0,58
PI = 0,93
S/D = 2,39

Uterina dreapta:
RI = 0,87 nu asta este cea marita ?
PI = 3,58
S/D = 7,46

Unde Ri - indicele de resitenta,
PI - indicele pulsatila
S/D - indicele sistolic/diastolic cam asa parc

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

dorinut acum am ajuns la mesajul tau. ma bucur ca bebe este bine nu stiu daca chiar trebuie sa te ingrijoreze ce ti-a zis de valori.
uite ce valori am avut eu la 26 de sapt asa sa-ti faci o idee: RI=0,70 , PI=1,14 , S/D=3,36 . la tine ce valori sunt?? mie mi-a zis ca este bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

upsss deci eu am incurcat oalele dorinuta vb de cele uterne eu am inteles ombilicale
scuze

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

cu toata rusinea vreau si eu sa ntreb: sfantul Matei se sarbatoreste??? (ma refer cum e ilie, ioan, elena, maria, etc). cand??

Mergi la inceput

bb_yasmi si eu am trecuta tot o singura valoare la artere.este facuta media oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Am atatea ir-uri pe pagina ca m-am ametit.
Mi-a zis de artera ombilicala ca e marita pe partea dreapta.

Valorile pe artera ombilicala sunt cam ca ale voastre:
Ir=0.72
PI=1.19
S/D=3.61

Dar cum a zis ca cea pe dreapta am presupus ca valoarea de la artera uterina dreapta. Dar nu mai inteleg nimic ce si cum. Maine o pun pe dr sa-mi explice cap coada..
Va multumesc fetelor pentru suport si pentru ca sunteti saritoare, dar e clar ca pana nu ajung la dr sa ma dumiresc sunt in ceata si ma gandesc la tot felul de porcarii..

Pentru toate fetele

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

deci am inteles eu bne de artera ombilicala era vb

Mergi la inceput

dorinut mie nu mi se pare nimic marit la tine, daca este vorba de artera ombilicala. eu zic sa nu-ti faci griji, ajungi maine la doctor si te lamureste.

Mergi la inceput