Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Alinush eu zic sa nu te panichezi, asteapta sa vezi ce zic analizele. Off ce emotii ne dau bebelusii, stiu ca sunt astetati si ne dau emotii.
Eu am zis ca atunci cand o sa o vad prima data o musc de fund, ca la cat ma bate sa imi iau revansa....

Am pus si eu pozici noi, cu burtica si ceva hainutze. A si carutul care nu mai venea .

34 sapt si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Danina super hianutele de unde ai luat rochita de craciunita??? e super haioasa. ai gasit masura asa mica???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Danina, waw, ai luat ceva hainute, nu gluma, iar papuceii sunt super simpatici

Diana, 31+
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

noapte buna tuturor. incerc sa ma bag la somnic

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna seara

atata ati scris de n-am reusit sa citesc numai capitolul anterior..mai am asta vreo 10 pagini si gata!
Doloress si Ariana ;pupici la copilasii bolnavi..si multa sanatate
C&A;Ce dor imi e sa ma duc si EU!
In Ungaria chiar erau preturi decente la ei..reduceri aproape saptamanal..majoritatea hainutelor pe care le poarta Mario sunt de acolo marca Palomino..f bune calitativ.
Missmj;sunt la podea cu moralul..am plans si azi si ieri o gramada...mi s-a umplut paharul..Aseara la 19.30 am luat un diazepam si m-am bagat la somn.Azi am fost fara nici un chef..nu vorbim..n-am ce sa-i spun.Si aseara ne-am certat o tura..m-a dezamagit ff tare..a folosit cuvinte grele..ce nu pot uita numai asa un-doi..apas butonul si imi revin..nnna na!
Simo pup fata..ma bucur ca te-ai relaxat ieri un pik..

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Fetele uitati aici:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/indemnizatia-pentru-un-an-nu-se-aplica-si-mamicilor-aflate-deja-in-concediu.html?ref=nf

31 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

noapte buna tuturor. incerc sa ma bag la somnic

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Somnic usor Ralu.
Ce de hainute frumoase am vazut, iar de burtici nici nu mai am cuvinte.

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Florintunde, tu esti supi si eu pun stiri triste......prea tarziu am citit ce ai scris! Griji de tine. Tu si bebelina sunteti cele mai importante. Dar te inteleg

Alinus nu-ti face ganduri negre. Medicii astia...eu tare mult apreciz profesionalismul.

Danina dragute achizitii! N-am vazut caruciorul.

Bebelu si eu am arsuri dar nu asa pronuntate ca si tine. Cu inghitituri mici de apa poate ca te mai lasa vorba lui Lorich.

Sherbi fara frica mamica! Nu mai e mult. Trecem peste toate.

toate fetele cu burtici

31 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello
Alinush suntem alaturi de tine

danina waw superbeee toateee

ce burtici sexi aveti

felicitari pt bb grasunei ...fetelor mai avem putin si ne tinem puii in brate ...hihi ce emotii vor fi !

tunde iubita numai fi trista ...numai plange ca ii faci rau lui bb

mirela imi pare rau ca nu te lasa durerile

nici eu nu am avut o zi prea buna , asa cum ziceam si ieri ... asta e inainte cu d.zeu .

tuturor

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza33+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna seara fetelor

Cand va aud cu spalatul hainutelor....eu nu am facut nimic, nici macar nu le-am scos din pot, ca sunt puse in cutii de cand era Vlad micut

Mirela aoleuuuuuuuuuu, vreau si eu sorici si la mine nu taie nimeni porcul

Lucia e foarte dragut patutul

Lorich felicitari pentru rezultate si super ca ai luat carti multe, as fi vrut sa fiu si eu acolo

Vas capul sus, asa e bine

Danina si mie imi place numele

Sherbi ai grija de tine, suntem alaturi. Ai nr de tel lasat in listuta??

Alinushali pai hai aici sa ne spui noua, nu te supara singurica, stai linistita si fii optimista, totul va fi bine, vei vedea

Tunde

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput