sotul cere divortul si eu abia am nascut !!!!
Raspunsuri - Pagina 6
aurelian spune:
Ocupa-te si de sot, nu doar de copil, altfel vei ramane doar cu fetita si altuia nu ii va pasa de ea.Eu am doi copii si stiu ce vorbesc, m-am ocupat si de sotul meu, copiii mai stateau si in patut, nu i-am tinut in brate decat cand era necesar.Trebuie sa te ocupi de sot, de casa si de copil in egala masura.
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aurelian Ocupa-te si de sot, nu doar de copil, altfel vei ramane doar cu fetita si altuia nu ii va pasa de ea.Eu am doi copii si stiu ce vorbesc, m-am ocupat si de sotul meu, copiii mai stateau si in patut, nu i-am tinut in brate decat cand era necesar.Trebuie sa te ocupi de sot, de casa si de copil in egala masura. |
Ba sa tii copilul in brate atit cit iti spune inima ta de mama, si sa te ocupi de el. Parerea mea e ca tre sa te ocupi in primul rand de copil in perioada imediat dupa nastere, ba chiar trebuie sa-l implici si pe sotul tau in asta, si timpul care va ramane se va consuma intre voi si impreuna sa va ocupati si de casa.
Scuze Aurelian, dar evul mediu a trecut de citiva ani!
Lillo spune:
citat din mesajul lui aurelian Ocupa-te si de sot, nu doar de copil, altfel vei ramane doar cu fetita si altuia nu ii va pasa de ea.Eu am doi copii si stiu ce vorbesc, m-am ocupat si de sotul meu, copiii mai stateau si in patut, nu i-am tinut in brate decat cand era necesar.Trebuie sa te ocupi de sot, de casa si de copil in egala masura. |
Si cand era necesar? Intreb ptr ca si eu i-am tinut pe ai mei in brate tot cand era necesar si pana pe la 3-4 luni era necesar cam 16-18 ore din 24...
aurelian spune:
Copiii devin mici tirani daca li se acorda atentie in mod exagerat.
Atunci cand copiii sunt sugari este o perioada grea,daca nu ai alt ajutor in afara de sot.
Pe mine m-a ajutat numai sotul, dar nu l-am transformat intr-un pampalau, am impartit treburile casei si grija pentru copii in mod echitabil,am tinut cont ca el muncea si la serviciu. Sotul meu a fost in acea perioada grea, cu doi copii mici, singurul meu sprijin , este un tata foarte bun, dar si un sot model.
Eu sunt casatorita de 15 ani, sotul meu a fost si este singurul barbat din viata mea si cel mai bun prieten .Orice casnicie se pastreaza cu putin efort, trebuie sa invatam in timp cum se pastreaza dragostea sotului, sa nu credem ca odata ce ne-am casatorit este obligatoriu sa ne mai iubeasca indiferent de modul in care ne comportam.
Divortul este o solutie doar in cazul sotilor violenti, betivi sau curvari, restul sotilor se educa in timp cu dragoste, rabdare si intelegere, dar trebuie si noi sa fim la fel de atente si iubitoare cu ei ca la inceput.
Lillo spune:
citat din mesajul lui aurelian Copiii devin mici tirani daca li se acorda atentie in mod exagerat. Atunci cand copiii sunt sugari este o perioada grea,daca nu ai alt ajutor in afara de sot. Pe mine m-a ajutat numai sotul, dar nu l-am transformat intr-un pampalau, am impartit treburile casei si grija pentru copii in mod echitabil,am tinut cont ca el muncea si la serviciu. Sotul meu a fost in acea perioada grea, cu doi copii mici, singurul meu sprijin , este un tata foarte bun, dar si un sot model. Eu sunt casatorita de 15 ani, sotul meu a fost si este singurul barbat din viata mea si cel mai bun prieten .Orice casnicie se pastreaza cu putin efort, trebuie sa invatam in timp cum se pastreaza dragostea sotului, sa nu credem ca odata ce ne-am casatorit este obligatoriu sa ne mai iubeasca indiferent de modul in care ne comportam. Divortul este o solutie doar in cazul sotilor violenti, betivi sau curvari, restul sotilor se educa in timp cu dragoste, rabdare si intelegere, dar trebuie si noi sa fim la fel de atente si iubitoare cu ei ca la inceput. |
Ce inseamna ptr tine atentie acordata in mod exagerat copiilor? Cum se manifesta tiranul in scutece? Daca la copilasii mai mari intuiesc ce vei spune tare sunt curioasa cum se manifesta tiranul nou nascut...
Revin ca "tiranul" isi vrea gustarea...
Lillo spune:
Aurelian tu ai avut noroc de un sot matur care si-a asumat rolul de tata, recunosti ca te-a ajutat, ca sunteti prieteni, comunicati.
Nu in toate familiile este aceeasi situatie. Daca sotul tau ar fi fost convins sa e treaba sotiei sa se ocupe de casa si copil dar in momenutul in care "zeul" vine acasa, sotia trebuie sa fie relaxata, dispusa sa il asculte, aranjata si dornica de sex nu cred ca mai erai asa convinsa ca e datoria femeii sa isi educe sotul cu dragoste si intelegere.
rall spune:
citat din mesajul lui aurelian Ocupa-te si de sot, nu doar de copil, altfel vei ramane doar cu fetita si altuia nu ii va pasa de ea |
Oh doamne
Ilinca_M. spune:
Nu va intristati, aurelian e de fapt sotzul; sotia lui isi tine in bratze copiii si-i dragaleste asa cum trebuie, iar el, simtindu-se neglijat, si-a facut cont pe DC si acum militeaza pentru drepturile sotzilor
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
aurelian spune:
Da,Lillo ai dreptate, casatoria este o loterie, eu am avut mare noroc.Insa cine are un barbat bun trebuie sa-si dea silinta sa pastreze dragostea lui.
Aurelian este numele baietelului meu.
Nu-i mai tin in brate, baietii mei au 9 respectiv 11 ani.