sotul cere divortul si eu abia am nascut !!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

nush de ce am impresia ca acest subiect e un maaaaaaaaare blat!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mdaaa si eu sunt de aceeasi parere.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

nush de ce am impresia ca acest subiect e un maaaaaaaaare blat!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Si eu am acelasi feeling

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

pai tocmai ca este o binecuvantare cat mai ai de gand sa te chinui atat pe tine cat si pe copil cu problemele astea???incearca sa te bucuri de minunea pe care ti-a dat-o dumnezeu pt ca ea va fi langa tine indiferent ce se va intampla cu sotul tau...ea iti va darui iubire neconditionata,iti va zambi cand esti trista,iti va spune mama,pt ea esti primul exemplu in viata,gandeste-te ce fel de exemplu vrei sa fi....

35+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BEBELINDA spune:

Vai de capul lui de nerusinat !In loc sa te sprijine ,sa te alinte , sa te pupaiasca ,......cere divortul ?Cred ca are nevoie de un pumn in fata(scuze pt cuvintele urate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

eu zic sa nu ne pripim cu sfaturile si cu etichetarile, pentru ca am impresia ca nu ni s-au dat toate detaliile

Nu ni s-au dat nici dupa 4 pagini.
Acuma, din doua una: ori e o abureala (dar, eu nu prea sunt tare la mirosit asa ceva), ori autoarea este pur si simplu "out of order". De aceea, cred ca ii faceti mult rau mergand constant pe tema "el e un bou, un nenorocit", pentru ca ii intretineti o eventuala psihoza, de care eu o banuiesc.

moonsin, cred ca un ajutor specializat, sau macar o discutie cu persoane apropiate pe caz concret, te-ar ajuta sa treci de pragul acesta in care te-ai impotmolit. Stiu ca sunt multi oameni nenorociti pe lume, dar tu nu ai adus in discutie aproape nimic concret.
Sper sa-ti regasesti echilibrul necesar cresterii copilului in cele mai bune conditii.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

intotdeauna intr-un caz tb sa asculti ambele persoane. poate ca daca l-am asculta pe el, ar spune ca nu si-a dorit acest copil si ca problemele existau poate dinainte de nasterea copilului. deci, nu-mi spune mie ca dupa ce s-a nascut copilul el s-a trezit ca vrea divort. eu cred ca problemele existau demult si nu a existat comunicare intre voi. vb cu el si vezi care sunt motivele desi cred ca banuiesti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonsin spune:

ai dreptate, vreau sa fiu un exemplu pozitiv nu o umila, sclava ec
ooof ce greu este ..m-ai pus pe mari ganduri

Mergi la inceput

ma surprindeti cu :un mare blat
detaliile pe care le pot da suna cam asa
m-am casatori acum 1 an si bb mic a fost dorit, el isi dorea baiat si eu la fel, dar sut o mare norocasa ca e fetitza frmoasa si iubita...
au mai existat subiecte grele pe parcursul sarcini...vreo 2 astfel de episoade paraoice de ale lui....en daca fac un copil hadicapat imi i-au un mare sut in fund si imi da pesie alimentara..nu ii pasa, asta ptr ca e in sarcina am cam fumat, am muncit f mult in conditii reale de stress si lipsa de conditii la locul de munca...
a crezut ca episoadele lui sunt un gest odios si imbecil...uneori regreta cu voce tare, ma vedeam gravida si cam asta era un final satus la mine....adik m-am concentrat f mult pe bb din burtica si a astupat urechile la aiureli..
iar cand am venit acasa din spital a inceput declansarea procesului pe care l-am pov, am av 3 episoade si anume ca stau in camera si nu fac nimi decat suflu in fund copilului, ca nu facsex si ultimul ca unt un munte de prbleme si de prostie si de stress de care el vrea sa scape

Mergi la inceput

nu denaturez realitatea sa sti , psihoza ...hmm poat sunt exagerata cateodata dar nu acum..nu si nu ..sunt doar actiunile lui

Mergi la inceput