Abuzul sexual
Raspunsuri - Pagina 6
denizel spune:
Laina, nu conteaza ce gandeai tu, conteaza ce spun ei doi...
Pe bune, e revoltator subiectul asta.
Adica, se da un terchea berchea la nevasta-mea, iar io, ditai antrenatu' in armata US il omor ca s-o protejez
.
De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, subiectul asta e cam trollic
.
Ma indoiesc ca o persoana careia chiar i s-au incredintat asemenea detalii (ma refer la ce se intampla prin armetzile lumii asteia
), le da publicului cu atata usurinta.
Totusi, nu poti sa nu reactionezi cand se pomeneste despre crime, asa, cum vorbesc io despre lapte de caju
.
Si cand va mai vad si pe voi, mai Laina, ca atata va faceti ca nu vedeti cat de des si cu cata usurinta e pomenit modul asta de rezolvare a problemelor, recunosc, ma oftic
.
Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
denizel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claram sau cand nu e hotul langa tine sa poti sa-l prinzi? |
Daca nu e langa tine, inseamna ca nu iti poate face rau, deci nu ai de ce sa-l omori!!!
Ca doar n-o sa-l omori fiindca e in carca cu teveu' tau si cu tubul de pasta de dinti.
Before
After
Laina spune:
Clara, deci eu nu il judec si nu va judec. Fiecare are de infruntat situatiile lui specifice si are reactiile pe care le considera el cel mai adecvate. Este strict problema lui sau a voastra in ce mod reactionati in fata unui atac. Supravietuirea conteaza.
Daca ar fi un om liber si intreg emotional, nici nu ne-am mai pune problema.
Nu crede deloc sau nu are formata o parere? POate nu ar fi o idee rea sa il indrumi si spre un astfel de sprijin, in credinta, stiut fiind faptul ca foarte multi oameni bolnavi emotional au ajuns la pace cu ei insisi si cu lumea astfel...
Laina spune:
Denizel...te cred ca te oftici. Dar stii si tu ca de multe ori e doar un mod de a vorbi, nu neaparat pus in aplicare chiar asa. Multe lucruri se spun asa ca o figura de stil, si sunt luate din context...
mianna spune:
| citat din mesajul lui denizel Laina, nu conteaza ce gandeai tu, conteaza ce spun ei doi... Pe bune, e revoltator subiectul asta. Adica, se da un terchea berchea la nevasta-mea, iar io, ditai antrenatu' in armata US il omor ca s-o protejez . |
revoltator e ca pui grateru' autohton dupa asemenea fraze, desi claram a spus cat se poate de clar ca nu-i adevarat ce afirmi.
denizel spune:
| citat din mesajul lui mianna revoltator e ca pui grateru' autohton dupa asemenea fraze, desi claram a spus cat se poate de clar ca nu-i adevarat ce afirmi. Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Se-nseamna ca suntem doo revoltate pe topic
Before
After
denizel spune:
| citat din mesajul lui Laina Denizel...te cred ca te oftici. Dar stii si tu ca de multe ori e doar un mod de a vorbi, nu neaparat pus in aplicare chiar asa. Multe lucruri se spun asa ca o figura de stil, si sunt luate din context... Elena si Antonia (03.05.2007) |
Ai dreptate, Laina.
Uneori spunem chestia asta asa, de kiki.
Problema pe care eu o vad e atunci cand vine aprobarea chestiei pe care am spus-o de kiki.
sa inteleg ca si aprobarea ("da, domle, sa-l omoare, bine face ca-l omoara pe nemernic") e tot de kiki?

Before
After
nelia spune:
| citat din mesajul lui claram Nelia,declaratiile alea au legatura cu protectia.Sa dau un exemplu:intra un hot in casa.El trebuie sa ne apere si daca o poate face doar omorandu-l pe ala,nu va ezita.Ce treaba avea hotul ala la noi in casa?Si-a asumat riscul,asta e. |
Da, stiu, toata lumea simte nevoia de o protectie mai mare sau mai mica si, in ultima instanta, toti am face orice ca sa ne salvam vietile noastre si pe ale celor dragi.
Dar eu nu despre asta vorbeam. Sotul tau are probleme, e clar ca tu nu-l poti ajuta, are nevoie de ajutor de specialitate ca sa-si faca ordine in trecut si sa poate duce prezentul.
Dar tu esti cea care vine si scrie pe forum, nu el. Tu te intrebi cum sa faci (bine, am inteles ca o faci pentru tine, ca sa stii cum sa-l iei), dar mie mi se pare mai mult decit atit. Mesajele tale (nu am citit si subiectul celalalt, dar ne-am mai intersectat pe forum) imi spune instinctiv ca ceva din ce traieste el se pliaza cumva pe un 'ingredient' din constructia ta...
Daca il afli, poate ca asa poti intelege mai bine si il poti ajuta mai mult. Daca nu stii tu foarte bine cum stai si dragostea ta pentru el este influentata de ceea ce spun eu, nu-l poti ajuta nici pe el (pe care oricum in afara sa il sustii nu prea vad cum ar fi posibil sa-l vindeci, vindecarea din el trebuie sa vina, cu ajutor din afara, de specialitate si dragostea ta), dar nici pe tine...
Si legat de exemplu... da, daca te ia prin surprindere hotul, il omori. Dar nu premeditezi si cum o faci si cum sa nu se prinda altii ca ai facut-o. Mie premeditarea asta, chiar si ipotetica, mi se pare extrem de periculoasa si m-ar speria de moarte sa stiu ca partenerul meu de viata gindeste asa... Undeva este o problema si as incerca sa aflu si sa-i demontez cit pot 'ipoteza', aducindu-i la cunostinta ca-l poate imobiliza, chema politia, da in judecata etc.
Si daca tot acest partener, iubitul meu, mi-ar spune ca o face din dragoste pentru mine, asta m-ar speria si mai tare, s-ar duce dracului toata protectia. Bineinteles ca toti spunem asta, cum zicea si Donia, si eu spun ca l-as omori cu singe rece pe cel care i-ar face un rau mare copilului meu, e singura situatie in care ma vad facind asta... dar nu m-am gindit niciodata, dar absolut niciodata, si cum as face-o.
Si-a asumat riscul, asta este. Si tu ti-l asumi traind linga omul care este sotul tau, cu tot ce duce in mintea, sufletul si trecutul lui. Si prezentul lui... si viitorul lui. Tocmai de aceea spun ca trebuie sa stii foarte bine cine esti si ce faci, si de ce doresti sa faci asta... si pina unde poti exact merge!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
claram spune:
Mesajele tale (nu am citit si subiectul celalalt, dar ne-am mai intersectat pe forum) imi spune instinctiv ca ceva din ce traieste el se pliaza cumva pe un 'ingredient' din constructia ta...
Nelia,te citesc cu placere peste tot
Ce vrei sa spui cu aceasta afirmatie?Ca am fost si eu abuzata sexual?Ce iti spune intuitia?Si de ce te-ai speria daca sotul tau te-ar proteja din dragoste?
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
[/quote]