Abuzul sexual

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Exista mult mai multe resurse in armata americana nu numai testul psihologic la 6 luni.Trebuie numai sa "reach out" ca poate restul nu observa ca el sufera.

Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Si, daca tot mergi la psiholog, intreaba-l daca e OK ca tu nu simti fiori reci atunci cand cel pe care il iubesti iti spune ca ar omori persoanele care te-ar supara.

E o diferenta enorma intre a spune ca ai omori pe cineva si a spune ca o sa omori pe cineva.
Discutand o data despre o tragedie care s-a intamplat din cauza neglijentei cuiva, sotul meu a spus ca daca mi s-ar fi intamplat mie, ar fi omorat persoana vinovata. Iar eu m-am simtit protejata. Stiu sigur ca nu ar omori pe nimeni, dar sa stiu ca binele meu ii este atat de important, m-a facut sa ma simt foarte iubita.
Si sunt convinsa ca sotul meu si sotul lui claram nu sunt singurele persoane care s-au exprimat asa vreodata. Citesc aici pe forum despre mame care spun ca ar omori daca ceva rau li s-ar intampla copiilor, din cauza altora.
Toti oamenii astia sunt potentiali criminali? Cu siguranta nu.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Clara, ai mare grija de copiii tai!

Eu tin minte ca ai scris ca odata a fost foarte afectat si suparat pt ca i-ai spus ca unul din baietii tai te-a suparat ... si ti-a spus ca ar vrea sa nu te necajeasca nimeni.

Stiu ca nu el e tatal copiiilor, asa ca ai mare grija de ei, sotul tau duce o valiza mult prea grea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Clara, tu vrei sa fii mama pe care el n-a avut-o? Sa-l intelegi, sa-l mangai, sa ai grija de el?

Crezi ca ocrotindu-l asa cum o faci, sotul tau se va vindeca?

Sunt doar 3 intrebari.

--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

E o diferenta enorma intre a spune ca ai omori pe cineva si a spune ca o sa omori pe cineva.
Discutand o data despre o tragedie care s-a intamplat din cauza neglijentei cuiva, sotul meu a spus ca daca mi s-ar fi intamplat mie, ar fi omorat persoana vinovata. Iar eu m-am simtit protejata. Stiu sigur ca nu ar omori pe nimeni, dar sa stiu ca binele meu ii este atat de important, m-a facut sa ma simt foarte iubita.
Si sunt convinsa ca sotul meu si sotul lui claram nu sunt singurele persoane care s-au exprimat asa vreodata. Citesc aici pe forum despre mame care spun ca ar omori daca ceva rau li s-ar intampla copiilor, din cauza altora.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

da, inteleg ce spui.
Mie nu mi-a spus vreun barbat vreodata asa ceva si e bine ca nu mi s-a spus fiindca m-as fi speriat si nu as fi apreciat declaratia, nici nu m-as fi simtit protejata :). Dimpotriva, m-as fi simtit extrem de vulnerabila.

Iar daca mie mi s-ar intampla vreo tragedie iar sotul meu ar omori pe cineva in urma acesteia, as fi cel mai nefericit om din lume.
A trai cu moartea unui om pe constiinta si a plati pentru crima (indiferent de motive) nu sunt chestii pe care as vrea sa le experimenteze o fiinta apropiata mie.

Da, stiu ca sunt parinti care spun ca ar ucide daca ... si nu apreciez deloc astfel de declaratii violente.

Revenind la subiect, tin minte ca partenerul Clarei zicea ca e un avantaj sa fii ca el, fiindca poti ucide fara sa lasi urme.
E o diferenta intre "imi vine sa-l omor pe ala" si "baby, stai linistita, il omor si nici macar nu se afla ca am facut-o eu".
Daca asta e considerata o declaratie de dragoste si o asigurare care poate face fericita o femeie, ma rog, probabil ca depinde de gusturi .

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claram spune:

Blackpanterro,baza la care a avut ghinionul sa fie e una in sud si nu le pasa.A avut un accident la antrenament,a fost lovit la cap si cu toate ca vedea in ceata si avea dureri groaznice de cap,l-au trimis sa patruleze,sa conduca masina etc.Abia l-au trimis la un neurolog.Singura masura luata e ca nu mai poarta arma si tot superiorii fac misto acuma ca e useless.In baza aia cam toti beau de sting si se inseala la greu,cam asta e atmosfera acolo.Deci,nu e la fel peste tot.

Exact cum ai spus Donia,la asta s-a referit si el.Daca as fii in pericol,sau intra un hot sau alte situatii din astea.

LadyJ,nu sunt mama lui si nici nu vreau sa fiu.Normal ca incerc sa-l inteleg,sa-i fiu alaturi,sa am grija de el la fel cum si el are grija de mine si imi e alaturi.Stiu ca nu il pot vindeca,ca doar prin terapie va rusi,eu doar ii ofer dragostea si sustinerea mea.Ce e rau in asta?De unde concluzia ca vreau sa fiu mama lui?Faceti abstractie de sotul meu,daca sotul vostru are nevoie de voi,daca trece printr-o perioada grea,voi ce faceti?Ii spuneti pa,mi-a parut bine?Simtiti ca-i deveniti mama sau cum?Sa zicem ca are o depresie grava sau se instaleaza o tulburare psihica,ce faceti?Plecati?Eu altfel vad o casnicie,bineinteles totul pana la violenta.

Deschizand subiectul asta am realizat de ce e asa de greu unui fost copil abuzat sa se destainuie,e privit ca fiind periculos,de ce sa ne incurcam cu asa ceva,nu?N-am stiut pana azi ca,daca esti alaturi de un astfel de supravietuitor,te transformi in mama lui.No comment.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui Donia

da, inteleg ce spui.
Mie nu mi-a spus vreun barbat vreodata asa ceva si e bine ca nu mi s-a spus fiindca m-as fi speriat si nu as fi apreciat declaratia, nici nu m-as fi simtit protejata :). Dimpotriva, m-as fi simtit extrem de vulnerabila.

Iar daca mie mi s-ar intampla vreo tragedie iar sotul meu ar omori pe cineva in urma acesteia, as fi cel mai nefericit om din lume.
A trai cu moartea unui om pe constiinta si a plati pentru crima (indiferent de motive) nu sunt chestii pe care as vrea sa le experimenteze o fiinta apropiata mie.

Da, stiu ca sunt parinti care spun ca ar ucide daca ... si nu apreciez deloc astfel de declaratii violente.

Tu esti un suflet gingas, poate de aia nu vezi decat extremele si te simti afectata de ele.

Citat:

E o diferenta intre "imi vine sa-l omor pe ala" si "baby, stai linistita, il omor si nici macar nu se afla ca am facut-o eu".
Daca asta e considerata o declaratie de dragoste si o asigurare care poate face fericita o femeie, ma rog, probabil ca depinde de gusturi .

Perfect de acord! Nu cred ca e cazul aici, dar pentru fiecare Clyde exista o Bonnie si viceversa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claram

LadyJ,nu sunt mama lui si nici nu vreau sa fiu.Normal ca incerc sa-l inteleg,sa-i fiu alaturi,sa am grija de el la fel cum si el are grija de mine si imi e alaturi.Stiu ca nu il pot vindeca,ca doar prin terapie va rusi,eu doar ii ofer dragostea si sustinerea mea.Ce e rau in asta?De unde concluzia ca vreau sa fiu mama lui?Faceti abstractie de sotul meu,daca sotul vostru are nevoie de voi,daca trece printr-o perioada grea,voi ce faceti?Ii spuneti pa,mi-a parut bine?Simtiti ca-i deveniti mama sau cum?Sa zicem ca are o depresie grava sau se instaleaza o tulburare psihica,ce faceti?Plecati?Eu altfel vad o casnicie,bineinteles totul pana la violenta.

Deschizand subiectul asta am realizat de ce e asa de greu unui fost copil abuzat sa se destainuie,e privit ca fiind periculos,de ce sa ne incurcam cu asa ceva,nu?N-am stiut pana azi ca,daca esti alaturi de un astfel de supravietuitor,te transformi in mama lui.No comment.

claram, nu cred ca LadyJ a vrut sa insinueze nimic, ci ti-a pus intrebarile astea pentru ca incearca sa te ajute.
Bineinteles ca vrei sa fii alaturi de sotul tau, dar circumstantele voastre sunt mai greu de inteles pentru noi, sunt experiente la care doar tu ai acces. Cred ca de aia simti ca mesajele pe care le primesti nu te sprijina prea mult, pentru ca noua ne e tare greu sa ne punem in papucii tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ma intreb, oare persoanele ca sotul Clarei au dreptul la o familie? au dreptul sa fie iubiti?

va mai amintiti Copilul captiv? mai stiti cate povesti de viata cutremuratoare s-au scris acolo? multe fete au o familie, au copii....au voie , nu-i asa?
copii captivi au nevoie cel mai mult pe lumea asta de acceptare, intelegere, pe cineva sa-i iubeasca asa cum sunt. si de terapie, probabil ani indelungati. de o asemenea povara nu se scapa usor, nici de unul singur.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claram spune:

Doniainteleg ca va e greu sa va puneti in locul meu,nu asta e problema.Doar m-a mirat intrebarea,adica de cand a fii alaturi de sotul tau la greu inseamna ca devii mama lui.Si asta venind de la un psiholog.Adica sotul/sotia trece printr-o perioada grea,dureroasa...cum ar fii sa-ti spuna doctorul/psihologul"doamna/domnule doar nu vreti sa deveniti mama/tatal?"

Kariguld,ai sintetizat perfect,te-ai priceput mai bine ca mine sa o spui.

Mergi la inceput