Abuzul sexual

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Claram, trei saptamani o data la sase luni, nu-i un timp in care sa apuci sa cunosti un om. Chiar si unul cu probleme mari de tot se poate stapani cat de cat trei saptamani, cat sa nu vezi si sa nu banuiesti partea ascunsa. Mare, mare, grija, omul pe care-l iubesti poate fi oricum, exact opusul a ce crezi tu, n-ai cum sa-ti dai seama ca n-ai cand sa-l vezi cu adevarat.

Iar "imi pare rau de tipul pentru care m-ai parasi.ar fii 6 feet under", mi se pare un semnal extrem de serios de alarma, mai ales venind din partea cuiva care lucreaza unde spui tu, asta nu poate fi luata ca o vorba goala. E ca si cum ti-ar comunica ca te-a luat in stapanire, ca viata ta se termina cu el, ca in afara lui nu mai exista nimic. Daca mai tarziu , va percepe copiii ca pe rivali la atentia si iubirea ta, daca se va simti parasit de tine in favoarea lor? Poate acum sunt prea mici, poate n-a stat destul timp cu ei pentru a simti asta... Sincer, mi-e tare teama pentru voi.

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Intrebarea "voi v-ati parasi sotul daca el s-ar imbolnavi?" nu se potriveste aici, deoarece Clara s-a casatorit cu un om bolnav, un om pe care nu l-a cunsocut ca fiind si altfel decat bolnav.

Afirmatia ca in orice familie exista restrictii nu se potriveste aici, pentru ca una e ca te enervezi si sa certi copilul pentru ca a facut galagie si a trezit mezinul care abia adormise, si alta e sa dai cu copilul de pamant (literlamente) daca el are proasta inspiratie de a-ti sari in spate.

Si, va spun eu ca baietii au un comportament extrem de provocator si ar fi ceva cat se poate de normal sa unelteasca si sa incerce ei sa vada ce oare ar putea sa se intample daca ar sari in spatele tipului (daca baiatul meu ar mai avea un frate, cu siguranta ar fi curios sa vada ceva reactii... ).
Sunt prea mici ca sa realizeze ca acest gest al lor ar putea sa insemne ceva cu adevarat periculos pentru ei.

Si-apoi, nu stiu cat de bine pentru dezvoltarea unui copil este sa traiasca in prezenta unui tip despre care stiu ca poate reactiona naspa rau la un gest nepotrivit al lor, un gest nevinovat de copil care are chef de joaca...

Chestia cu "e mort ala pentru care m-ai parasi" nu o mai comentez... :(.
Doar remarc ca e ceva mai mult decat actionarea imediata intr-o situatie in care viata Clarei ar fi amenintata.

Avand in vedere provocarile de zi cu zi ale vietii in Romania , ma indoiesc ca un tip cu atatea sensibilitati ar putea trai aici.

Clara, parerea mea e ca trebuie sa faci in asa fel incat sa incepeti sa locuiti toti 4 impreuna abia dupa ce el face ceva terapie si devine cat de cat stapan pe reactiile lui .

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claram spune:

Astazi,pentru prima data,nu s-a mai ascuns.Cand vorbim despre copilarie,il observ cum usor,usor se distanteaza,ca apoi sa spuna:"nu vreau sa vorbesc despre asta",inchide microfonul,camera si se delogheaza.Astazi se pare ca a inteles ca nu asta e solutia,s-a deloghat dar dupa 2 min s-a intors si mi-a spus ca nu e corect sa se ascunda.Doamne ajuta!Mi-a stat inima in loc pentru o secunda.Baby steps,stiu dar pentru el e un pas enorm.E super ca,din cand in cand,sa primesti cate o confirmare ca esti pe drumul cel bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Doamne ajuta! Doamne, fii langa el si atinge-i inima si vindeca-l Tu! Ce ma bucur!!!!

Mergi la inceput